55

Анонимен

преди 13 години

55точно бабуина и цвъцко доказаха че не са екип, а са шайка разбойници, които докопаха баницата и се бият как да я разделят...

54

какво пак циврите

преди 13 години

значи главната идея на съда там е да има съдии, които основно се занимават с тежка престъпна дейност. Знаете ли колко дела се гледат в съда. Знаете ли че в сащия този съд дето са тежките престъпления се гледат и делата на бай Иван. Айде кажете ми сега един садия дето гледа 90% дела за дребна престъпност как ще се чувства конфортно като срещу него застане някаква мутра с много връзки, който е сварзан с организирана престапна мрежа, защото делата се разпределят на случаен принцип горе-долу

53

Един Българин

преди 13 години

123: Скъпа,правовата държава би била добра за нас,но не сега.Сега ни трябва здрава и решителна ръка с добър вътрешно и външно икономически екип.Не е въпроса да се върне диктата, но определено много хора разбират демокрацията като свободия!Недържа да ме управяват пожарникари, но това не е чак толкова от значение.Гоце принципно има същия или по-малък брой мозъчни гънки,но немога да отрека че екипа му го представя възможно най-добре и в определени моменти изглежда дори нормален.Добър екип трябва!

52

Анонимен

преди 13 години

Правоверните служители от Народната милиция и ДС доблестните комунисти и партийни секретари от БКП-ЦЦачева, ББ,ЦЦ ...си създадоха специализиран съд.

51

Акциза

преди 13 години

Гербаджиите се *** със срс-тата и им се изсипа на тяхната глава! Правят зависим съд - ще видите ,че ще бъдат съдени сами те в тоя съд! Строят нов скъп затвор - накрая те ще се окажат там :))

50

123

преди 13 години

До аз: Ами аз съм жена и не ме е страх да излизам нощем, но определено ме страх да ме управляват слабоумни, некадърни пожарникарчета и физкултурници с ампутирани мозъци. Нямам намерение да споря с теб, по-добре да споря със стената. А това за партията са глупости-от която и партия да е човек, съвсем малко мозък се иска да види какво се случва в чудната ни държавица. Ама като и да е-прекланяй си се там пред тиквата и успех.

49

Анонимен

преди 13 години

Ама аз яко обърках рейса е пичДвете партии дето приемат закона говорят различни неща ГЕРБ : "Още по-далеч стигна националистът Павел Шопов. По думите му специализираните съдилища ще са от полза и на подсъдимите, защото щели да гарантират по-добре спазването на конституционните им права. Именно по тази причина новият НПК щял да действа и за заварени случаи.

48

Желев

преди 13 години

Кога да очакваме брой 1 на ,,Работническо дело,, ?

47

bau

преди 13 години

Единствено подобен съд би вкарал в затвора хората, които ограбиха държавата. Съдебната ни система е корумпирана до самите върхове. В момента е нужно доближаване на съдебната система до изпълнителната власт и координирани действия срещу организираната престъпност. За толкова много време стана ясно, че обикновения роден съд не работи. Добре, че от ЕС ни натискат за Шенген, че да влезем малко в релси и ние. А тези, които пъви подушиха кауша, най-много лаят. Доган - в затвора, Станишев - в затвора

46

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ гласува спецсъда годишно в него по 300 дела. Да не би съдиите и прокурорите,които , ще работят в спецсъда да са от Китай. Проблема не е със съда проблема започва от полицията и прокуратурата и стига върха си в съдиите, а и да не стане като със СРС-тата Спец съда да съди след години съгрешилите гербави комунисти

45

аз

преди 13 години

заради умни *** като теб...днес всяка жена се страхува да излезе навън нощемтака,че ако ще защитаваш убийци прави го някъде другаде...разбрахме от коя партия си...на вас толкова ви е багажа

44

Анонимен

преди 13 години

Ама МНОГО интересно изказване: "...новият съд ще се занимава само с незапочналите наказателни производства", а мааалко след това: "...щял да действа и за заварени случаи". И въпреки че второто е за НПК, то пак означава, че новият СЪД ще гледа И заварените дела. Е, кое от двете?Отделно е правилото, което казва, че се прилага по-благоприятният за подсъдимия режим, което пък противоречи на второто изказване... Абе има ли юристи изобщо между консултантите на пишещите законите?

43

Анонимен

преди 13 години

bravo ..taka triabva da e , da ima barz sad a ne da vla4at delata s godini . GERB pokazaxa 4e mogat da upravliavat i pak za tiax 6te glasuvam ..praviat se promeni koito 6te sa za dobro!!

42

123

преди 13 години

До аз: Това ли успя да сътвори самотната ти мозъчна клетка?

41

Анонимен

преди 13 години

В Испания има такъв съд.

40

аз

преди 13 години

вие ли ще ни изметете,бе смешен ?:))))))да го духа правовата ти държава

39

ХЛЕБАР

преди 13 години

ТАМ МИРОСЛАВ НАЙДЕНОВ ЩЕ СЪДИ ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ ЗАРАДИ КОИТО СЕ Е УВЕЛИЧИЛА ЦЕНАТА НА ХЛЯБА.

38

Анонимен

преди 13 години

aaidee sergo stiagai sagaza ivazelina

37

123

преди 13 години

Следваща стъпка - тоталитарен режим, всеки, който не почита Вожда на дюнерите - на разстрел. Абе вие ***, зомбирани, мутренски гербопоклонници, не разбирате ли какво значи понятието "правова държава", кво се кефите на тия показни полицейщини дето могат да заблудят само най-дебилния чалгаджийски мозък,или що ли питам. Ще ви изметем скоро,няма страшно!

36

АЗ

преди 13 години

ДЕ ДА ИМАШЕ НАРОДЕН СЪД........ЩЕ КРАДАТ...ЩЕ ИЗНАСИЛВАТ...ЩЕ ПРОДАВАТ НАРКОТИЦИ...ЩЕ ОЩЕТЯВАТ ДЪРЖАВАТА.....ЩЕ ШПИОНИРАТ ДЪРЖАВАТА ЗА ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ...ЦИТИРАМ ЕДИН ФИЛМ...:"В КИТАЙ НАПРАВИХА НАЙ-ДОБРЕ-СЪБРАХА ВСИЧКИ НА ЕДИН СТАДИОН И ГИ РАЗСТРЕЛЯХА""МАМКА МУ НАШИТЕ *** ПОЛИТИЦИ НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛЯТ""АМИ ЗАПОЧНЕТЕ ОТ ТЯХ"