350

Цуни-гуни

преди 13 години

Дали Бойко се е гушкал с масларова в Япония?

349

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

До - 347добавен от: *** комунист. а на мен ми писна от слепи герболетки, които дори да им навреш истината в устата ще я повърнат. Какво ви е бе хора, омръзна ми от вас, толкова ли не можете да загреете,че Бойко не е герой а обикновен лапач като останалите!?Толкова ли сте слепи за истината,че от безсилие започвате да псувате всички които разумно ви обясняват грешките му? И пак не ги приемате за грешки а просто плюете че ви писнало от комунисти, ама то вашият герой е такъв, дори се гордее с това.

348

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

До 352добавен от: радикал. Смятам че такива като теб, не трябва да се изказват, защото истината ако я запушиш с разни мерки, отиваш директно в съда за правата на човека.И там радикално ще се погрижат за радикалните ти мнения.

347

Д-р Лекува Герболест

преди 13 години

До-358добавен от: подслушване "Така изнесоха и при предишното правителство записи и последва скандал, при който си отиде тогавашният министър Петков - подаде оставка." Цитата е от независимото издание e-vestnik.bg. Всъщност се оказва, че е имало такива случаи и при предишните правителства, обаче какво се оказва? Че Румен Петков, поне е имал "топки" да си подаде оставката. А Твоите антигерои Боко и Цоко си стоят и не им дреме и сега какво става? Какво стана с аргументите ти?

346

Равнопоставеност

преди 13 години

А къде спа Тиквата когато беше гл. милиционер? Или май не спа, а лапка с голямата лъжица. Милен Велчев и Тиквата не бяха ли заедно?

345

Извод

преди 13 години

Доган ряпа да яде пред Тиквата.

344

Равносметката е

преди 13 години

От герб си признават за разговорите, но феновете им не искат да си признаят простотията в която вкараха България чрез гласуването си за тях!

343

подслушване

преди 13 години

Да се разровят в телефонни разговори от 2007-2008 и да видят тройната ламя само "невинни" работи ли е говорила????!!Къде спаха по онова време???И онзи "доблестен" бивш служител на ДАНС, който свидетелствува..На България и цял свят е ясно КОИ интереси са засегнати..Смешно е да се мисли, че Станишев, Първанов, Доган са говорили само "правилно и по "канона" по телефона.ДАйте и техни разговори!!!

342

Анонимен

преди 13 години

Време е да си ходите! Какви са тия разговори какви са тия далавери! Издънихте се - КРАЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

341

егн

преди 13 години

Мога да дам друго за смучене

340

до ананас

преди 13 години

На нас Ананас, а на вас прас!

339

до 350

преди 13 години

Дай си ЕГНето да ти звънна. ХАХАХАХА

338

Ананас

преди 13 години

Чичо змей, реално на народа му писна и не ходи да гласува. Реално 20% от народа избра герберасите. Е, после се оказа, че са доста нагли и беделооки тези момченца с апартаментчета и бири и разни там...Затваряй си устата, змей!

337

радикал

преди 13 години

Смятам ,че е време за по-радикални мерки за тия от галерия.

336

Излагаш се

преди 13 години

Змея е допотопен примитив.

335

егн

преди 13 години

Смятам че кавалите от галерия е по уместно да се занимават с милиарда на велчев,защото ако има престъпление на века ,то това е то!Ходатайството на Борисов е детска работа в сравнение на на престъплението на велчев.Къде са парите Гоце!

334

змея

преди 13 години

Комунягитеееееее....ей,бандити червени!С цвят червен не само сте оцветени,мамка ви...!Има и сини и зелени, и жълти гугутки мамини,и дупедавци с потури,че и царедворци с каски. Нема кой вече да ви се върже на остарелите методи за манипулиране на обществото,бе,*** дърти...!ГЕРБ са на власт,защото така пожела Негово Величество Народа на България,а вие,убийци извратени,с кръв дойдохте на власт,а както изглежда - и с кръв ще си идете?!Ама тоя път - кръвта ще е вашата,за съжаление!И наша радост!

333

тъпи комунисти

преди 13 години

Писна ми от тия червени *** ... взеха им властта , спряха им кранчето с лапаницата ... и не спряха да атакуват правителството , не спряха с глупостите си ... НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ ТЪПИТЕ ВИ ЗАПИСИ и особено тези дето Ал.Петров е държал с тях цялата държава!!! Защо не покажи СРС-та на Първанов или Станишев или Доган? Мислите че няма ли? ОСТАВЕТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ДА РАБОТИ *** КОМУНИСТИ , има много важни работи за решаване от тъпите ви СРС-та !!!

332

ИМА ДУРГАР

преди 13 години

ИМА ИМА МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ АНДРЕИ КАРЛОВИЧ ЛУКАНОВ, ЖАН ВИДЕНОВ,АМИ ТРИМАТА РАЗБОИНИЦИ-КОАЛИЦИЯТА СЕР-ГЕИЧО,ДОГАНОГЛУ-ЧОРБАДЖИ-БАШХИДРОЛОГА,АМИ ГЕОРГИ СЕДЕФ-ФЕСЛИЯТА ГОЦЕ,КАКВО ЩЕ КАЖЕШ ДУРГАР МАИ ЧЕ ИМА,ИМААААААААААА ИМАААААААААААА.ИМАШЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.МАМКАВИ ,КОИТО НИЩО НЕ ПОМНИТЕ НЕКА ПАК ДА ИЗБЕРЕМ СЕРГО,ДОГАН ДЕДОСАКСОФАОН,АХМЕДЧО И ГОЦЕТО МИНИСТЪРНА *** И ТУРЦИТЕ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ГО ИСКАТ.

331

vanzan

преди 13 години

Тепърва ще има още екшън със тези СРС-та....само чакайте и ще видите какви хора ни управляват !!