219

Петров

преди 13 години

"Не е смешно, тъжно е!"Прав е ! Тъжно е, че още има очи да говори и критикува СерГей!

218

copy

преди 13 години

BOIKO KAKVO GO BAVISH TOZI MUHAL

217

kiyaec__

преди 13 години

до rumen 221Какво са ти виновни компроматите ???Бойко,Гоце,Гейчо и цялата комунистическа *** трябва да бъде ометена.С комунистически *** и руски гъзомииници на власт,няма да ни пуснат в шенгенската зона

216

kitaec__

преди 13 години

Другаря Борисов работи със същите кадри дето му ги завеща Гейчо,затова от ден на ден става все по смешен

215

rumen221

преди 13 години

Яз съм поставе от партията тук да обирам минусчетата

214

до 233 и 234

преди 13 години

Давай Станишев , давай и идвай с багера да изчистиш това гюбре, че осмърдя държавата и напъва към ЕС

213

стамат

преди 13 години

Вижте колко почитатели има Станишев в бука и колко Бойко и тогава говорете против премиера.

212

akud

преди 13 години

станишеф. тъжното е, че все още народа позволява на престъпната бивша троина к00лиция да шава

211

998899

преди 13 години

ДО КОМЕНТАР 226 РУМЕН221 *** НА ЛЕКАР ПО ДОБРЕ ЩЕ СЕ ПОЧУСТВАШ

210

monke

преди 13 години

abe mom4e, kakva mafia e razbita v bg- ami tq sega e po-silna otvsqkoga- ili si naivnik, ili si platen draska4!!! Da ne misli6, 4e gerb ei taka e do6yl na vlast - 6toto jenite mnogo si padat po ma4oto boko- ne be - - i tqh mafiqta gi dokara na vlast, 4e da moje malko raznoobrazie da ima....kakto i carq dokara predi 10 godini....Ne bydete naivni, mom4eta i momi4eta- ne ponasqm onova govno slavi, no e prav - NQMA TAKAVA DYRJAVA!!!!

209

вили

преди 13 години

стани6ев ти си плъх

208

АНОНИМЕН

преди 13 години

В ИМЕТО НА НАРОДА ОТ ДНЕС 26.01.2011г.НАКАЗВАМ;ВСИЧИ ДЕПУТАТИ СЪС СМЪРТ.ДО72Ч ЗАПОВЕТА НЕ ПОДЛИЖИ НА ОБЖАЛВАНЕ

207

гео

преди 13 години

Предлагам Явор Нагаждачков да запшше пожарникаря в полов акт,даго занесе но СърГЕЙ Станишев и двамцата да си го ползват за съвместна еякулация.Сигурен съм че ще се изкефят.Могат да си вземат за перде-кириз и Кристина Просташкова

206

Серго

преди 13 години

Блажите ли ве мушмороци?

205

rumen221

преди 13 години

Приятели,Мисля, че всички се обединяваме около това...:1. Компроматите са в стил Алескей Петров, а то означава Изключително ***!!!2. Първанов вече не иска да е Президент, след като Мафията у нас е почти разбита и той не може да чака повече "келепир" от нея... Сега иска да го изгоним от Президентството, но някак си той да е "Жертва"..., защото:- В България вече не може да се печелят големи пари от мафиотски структури..., затова битката ще е за Бюджета и Министър-председателския пост и Първанов бърза..., докато Съдебната система все още е "негова"...!!!- Президента с кой орган от Президентството е събирал и съхранява икономическа и лична информация за българските граждани и с какво право претендира, че тази информация е достоверна... Дали това не е тайния архив на Мафията, която го използва за отвличания и рекет...!!!Защото,- Ето това вече е нарушение на Конституцията, застрашаващо националната сигурност, както и Платеното раздаване на Българско гражданство...- Време е Първанов и Марин, да отидат там, където им е мястото - На бунището на историята... и в Централния Софийски затвор...!!!

204

СНЕГИ

преди 13 години

СЕРГО, СПРИ СЕ И СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ ДА НЕ ТЕ ВИЖДАМЕ!!!!!!!!! ВИДЯХМЕ КАКВО МОЖЕШ!!!!!!!!! ПО ДОБРЕ ХОДИ ДА БЕРЕШ ГЪБИ В ГОРАТА И СИ НАПРАВИ ЕДНА СУПА,НО СМЕЕШ ЛИ..........МАЙ НЕ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ И СЕ СТРАХУВАШ.ОТ КАКВО ТИ СИ ЗНАЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

203

Анонимен

преди 13 години

Серго, аз и много други като мен, искаме да млъкнеш за винаги!!! В затвора, в лудницата или в ковчег, но е време да се махах, заедно с приятелчета като масларова, р.овч., гоце, трактори и други престъпници и ***.

202

rumen221

преди 13 години

Приятели,Брей, че лоша власт дойде... Натискат пресата, дори без капка срам и свян посегнаха, както на Символите на Българската Демутрокрация... - Борчетата..., така и на Светая светих на комунистите Държавна сигурност!!!- Не власт, а терористи...!Изгониха работарчетата на ДС, символите" на преходаот "работните" им места - магистралите и отвличанията..., посегнаха им на бентлитата..., запорираха им къщите..., разбиват им "честната" търговия с наркотици и контрабандни цигари..., развалят заменките, разбиват схемите по ДДС, дори на бинзиностанциите им (без касови апарати) посегнаха... Сега тормозят и лъскавите им мадами...Къде е тук човечността..., правата на човека... Протегнали са с грубите си лапи", дори към Личните им съдии и прокурори..., че и към имотите на "бедните" им дечица... Явно на тези "кръвопиици" не им стига, че изгониха "личните" им полицаи и митничарчета, посегнаха на дипломатчетата им, а сега налитат и на ЛИЧНИТЕ ИМ ДАНЪЧНИ ИНСПЕКТОРИ..... Какво доживяхме, боже-е-е, какво доживяхме... Да опозоряват така символите на прехода...!!! - А момчетете аха, аха, да преминат в "бялата икономика"... и какви данъци само щяха да си плащат... По 20% от "магистралните" заработки..., по 30% от отвлечен душманин..., па като от новата власт не искат, както до сега да прибират тези пари, както правеха предишните..., можеха да ги внасят в хазната...- Дори от ДС, аха, аха партия да си напрявят с просветителското име АБВДобре, че още не са посегнали на хилядите фалшиви казина... Все пак трябва да уважаваме чуждестранните и нашите "честни бизнесмени"..., а не може да оставим нашите съвсем без доходи... Дечица хранят...!!!

201

ритни топковец

преди 13 години

И аз искам митничар и аз искам на летището.....

200

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Давай Серго, мачкай, мачкай...