8

RF

преди 13 години

Няма да има сили Ферер след мача с Надал - УАААУ сигурно се е изморил много след тия тооооооолкова тежки 3сета :))) и да кажеш че е бил хубав мач....пич, ти от кога гледаш сериозно тенис ?

7

Анонимен

преди 13 години

Що да няма сили Ферер след този мач? Игра се 2.33 часа, а мача на Мъри беше 3.05 часа. Несериозно е да мислиш, че Мъри е по-отпочинал от Ферер.

6

реалист

преди 13 години

Мъри - Федерер е най-логичния финал. Според мен Ферер няма да има сили с/у Анди, след мача с Надал. Иначе хубав мач беше:) А Новак и Роже .. кой знае

5

ЙЕС

преди 13 години

Урааа, и тъй като Кинг Роджър вече е печелил достатъчно, ще се радвам ако Джокович успее.

4

Stan

преди 13 години

А да вярно, нещо с бедрото е аз сега я прочетох сатията :) Ферер ще омачка Мъри. Но за Джокович не съм много сигурен дали ще пребори крадеца на кърпи :)

3

Анонимен

преди 13 години

То когато не му върви играта на този испански симулант, винаги вика физиотерапевт.Така стана и в мача с Мъри миналата година на този турнир. След 3-я гейм когато викна такъв, забяга все едно гепард го гони.Търчеше като гламаво по корта за всяка топка.Браво на Ферер за страхотната демонстрация на тенис.

2

Боби

преди 13 години

Пише го в статията - проблем с бедрото... Гледаше ми се Надал - Федерер :) Но нека видим дали Джокович няма да катурне Федерер де :)

1

stan

преди 13 години

Гледах част от втория сет - Ферер направо му скъса шортите:) Незнам дали надал не е имал някакъв здравословен проблем.