23

ИСКАМ ...

преди 13 години

Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за да има повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКО

22

?

преди 13 години

Ами аз едно време като бях на седемнайсет и си имах гадже на петнайсет и си я чуках и ми правеше минети, престъпник ли съм? Само че ми даваше само отзад де.

21

до 23

преди 13 години

Националист си,добре...какво правиш по въпроса....

20

Анонимен

преди 13 години

До 23-ти, като никой няма право, що не се обединявате и не ги пребивате а ?!?!! Ааааа, страх лозе пази....Ама дорде си опазвате поеденично "лозето" , те ви изгорили селото...

19

Анонимен

преди 13 години

Бай мангауууууууууу

18

Анонимен

преди 13 години

и не на последно място, най-голямото престъпление е държавата на Aспарух и Симеон, на Иван Асен II и Левски, на Кирил, Методий и Паисий, България, за която дядовците ни умряха в десетки кървави братоубийствени войни, да бъде подарена на пасмина от социални вируси, които дори и древните индийци не изтърпяха в страната си...писна ми от сороси, хелзински комитети, комисари по интеграция и т.н. - НИКОЙ НЯМА ПРАВО да осквернява паметта на дедите ни и да унищожи бъдещето на децата ни!!!

17

до 19

преди 13 години

престъпление е че още ги траем тия *** в парламента,които се гаврят както си искат с нас!!

16

ДО Рамзес

преди 13 години

Бе що съ ни убаждш бе бат Рамзи , помислихме та за друг чиляк

15

до 17

преди 13 години

от куку Разбрах но тези ''майки'' се изхранват чрез децата си...не тях да ги затворят а тези които позволяват това......оня престъпник Ц.Кънчев го каза в едно предаване ''Колкото са по добре българите,толкова сме добре ***''.

14

Анонимен

преди 13 години

престъпление е да няма място за децата ни в болниците, защото 20 чавета без осигуровки и 50-те им роднини са окупирали коридорите. престъпление е скапани политици да събират последните стотинки на изстрадалия ни народ с смс-и и ддс, за да спонсорират домове за престъпници и фабрики за деца. престъпление е с кърваво изкараните ни пари да се строят жилища за 'социално слаби', които после се рушат и продават. престъпление е да не влезем в шенген заради френската 'екскурзия' на някои 'българи'...

13

...

преди 13 години

*** be *** mnogo e trudno da sa doseti6 pri *** pod darvo i kamak u taq darjava ... ili ti jivei6 nqkade izvan bg i si zabravil kvo e tva *** ?

12

Анонимен

преди 13 години

престъпници раждат тези, които кръщават децата си 'вирсачи' щото злато..такова'. онези, които дават разрешение на 12 годишната си дъщеря да се омъжи и онези, които пращат 5 годишното си дете да проси и да краде. онези, които разрушават жп линии и ел. стълбове, 'щото нямали пари'. онези, които чупят общински блок и после обясняват, че 'децата го били виновни', ама 'кмета обеща нов блок, а нищу ни дади на нас'..онези, които изнасилват стари жени по селата..онези, за които няма закони и държава!

11

ЧЕНГЕ

преди 13 години

ДА СЕ ВКАРА ПЪРВО В АРЕСТ.СЛЕД ТОВА В ТВУ.ИМА СИ ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО ,,ВЪТРЕШНИ ПРОЦЕДУРИ,, СУТРИН *** СЕКС,ОБЕД ОРАЛЕН,ВЕЧЕР ТРИ В ЕДНО.ЗАТВОР ЗА ***!!!

10

куку

преди 13 години

Не ми стана много ясно...кои раждат престъпници и.т.н....коя майка иска детето й да е такова.

9

!?!?!

преди 13 години

Ами да - 12 е напълно прав! Какви са тези, дето по "традиция" заплождат 12-13 годишни "Кортези", дето после ние им гледаме чаветата!Да се подвежда под отговорност всеки оплодител на малолетна ***!На майка й на такава *** се спират детските за детето/майка и така - лека полека да осъснаят, че СНАСЯНЕТО на чавета не е професия, ЧЕ ЗАКОНА Е НАД ТРАДИЦИЯТА

8

Анонимен

преди 13 години

хванали един педофил по нета и един в махалата...голям праз...кой ще вкара в затвора 150.000 малолетни майки, които не се грижат за децата си и 200.000 изнасилвачи и педофили, които са им направии децата, а ние плащаме за това? ето тук е разковничето..някои си дъртак предложил платен секс на 15-годишна, хубаво арестувайте го. обаче другите, другите, които раждат престъпници, крадци, джебчийки и убийци - тях кой ще ги затвори?

7

Анонимен

преди 13 години

каквото и да му направят - травмата остава за цял живот на децата, а този изврътен - пак ще го направи - сега е на 15 - а до 50 колко още ??????????????

6

Nobody

преди 13 години

Две 4 годишни си играят на улицата с 8 годишно без надзор.... По-скоро голямото ги е завело на дъртия 15 годишен пергиш да си избере булка.

5

Amenhotep

преди 13 години

Мале Рамзесдчо, ама тоя хубостник син ли ти е? И к`во ся? Ще плащаш за 3 булки, а?

4

Рамзес

преди 13 години

Ти деца имаш ли бе ? Недорасляк ! Плямпащ