110

ули

преди 13 години

Полицаите в България не стават за никакъв ***.Това го знае всяко хлапе.Рахитични нещастници,само търсят на някоя цицка да се закрепят.

109

тел. 112

преди 13 години

Тези на тел.112 за какво са на работа след като ще забавят обажданията към - полиция,пожарна,бърза помощ . Толкова ли са флегматични и бавно развиващи , че не могат да предават по-най бързият начин спешните случаи . А полицаите не са обучени да оказват спешна помощ . В такива случай могат само да гледат безучастно отстрани .

108

ГАБИ

преди 13 години

А бе центъра на 112 за южна България се намира в Кърджали,а ми какво можем да очакваме,че там не разбират български.

107

1

преди 13 години

***.БГ , ако имаше нормално министерство на вътрешните работи да ви бяха осъдили до сега ;) Пълни палячовци сте - скапания ви сайт и простите ви студенти по журналисти..ка

106

снежанка

преди 13 години

ПОЛИЦАИТЕ НЕ РАЗБИРАТ ОТ МЕДИЦИНА,само министърът им я знае фърси,не барат да не объркат нещо ,еххххххххххххх ,ако беше там цецо ,къв преглед щеше само да направи ,по учебник .112 не върши работа ,само цоцат кинти .

105

мед

преди 13 години

Ей зелени лимоне-анализаторе, от многото филми ли роди идеята ченге да се превръща в лекар? Айде всяка жаба да си знае гьола!

104

112 - държ. синекурк

преди 13 години

За бърза помощ - 150, за пожарна - 160, за полиция - 166... АБЕ, ТИЯ ОТ 112 ЗА КАКВО СИ ПОЛУЧАВАТ ПАРИТЕ? НИКЪДЕ ПО СВЕТА ПОДАЛИЯТ СИГНАЛ НА ЕДИННИЯ ТЕЛЕФОН НЕ СЕ ОБЯСНЯВА ПО ДВА ПЪТИ С ДИСПЕЧЕРА! ИЗЛИЗА ЧЕ У НАС 112 Е БИЛО СЪЗДАДЕНО ЕДИНСТВЕНО ЗА ДА ПРЕПЯТСТВА И БАВИ ДОСТЪПА НА ГРАЖДАНИТЕ ДО СЪОТВЕТНИТЕ СПЕШНИ ДЕЖУРНИ ЕКИПИ НА МНЗ И МВР.

103

Някаф там

преди 13 години

Тони определено прави реклама, и така като гледам явно му е платено, защото едно и също съобщение го има под всички статии... Айде бегай да спамиш в некой др форум... СДК

102

До 96

преди 13 години

Абе Тони обаче и ти ги разбираш нещата - други път ти препоръчвам въобще да не ходиш лекар, направо почвай Тамифлу, явно то е по-ефектимно лекарствено средство от антибиотиците.

101

курбалаев

преди 13 години

за какв х.й ни е 112 тогава.....

100

чая

преди 13 години

Зелен лимон, какво да направи едно ченге в случая???Можели са само и те да се обадят до 112....ама знаят че полза няма...

99

Зелен лимон,

преди 13 години

Пропускате нещо важно - случило се е на метри от полицейското управление и ченгетата са се направили на непукисти. И, днес.бг, не се пише "10 полицая", а се пише "десет полицаи", защото при съществителни имена за лица се предпочита обикновената форма за мн.ч., а не бройната.

98

Балканджи Йово

преди 13 години

Драга ми,Гергана!Харесвам активната ти гражданска позиция,но какво очакваш от лекари,обвързани с погребални агенции и полицаи,които не знаят на кой свят са?Ако е трябвало да арестуват въпросният таксиметров шофьор,може би,щяха да дойдат и тези,които са в отпуск!

97

uha

преди 13 години

абе,Тони,що пишеш некомпетентни неща-настинката кой я предизвиква-въздухът ли?Или вирус или някакви бактерии.А грипен вирус се доказва само в началото и тогава се препоръчва антивирусен препарат>тамифлу не е надежден-потвърди го миналата зима СЗО.Няма засега такъв препарат

96

Анонимен

преди 13 години

И както винаги,актулна снимка!

95

Анонимен

преди 13 години

За съжаление, по-добре и в други случаи да не звъните на 112. Казвзам го от личен опит. Звънете директно на телефоните на службите в чиято помощ се нуждаете.

94

Ало-ало,Абсурдистан

преди 13 години

И не разбра народа, че "112" го създадоха, заради "любимата Европа" или за прииждащите любопитни чужденци що е туй бугарин, пък ако щете и за котките ви по дърветата- само не очаквайте бързо решение от лекари, полицаи и пожарникари чрез този емелетемски телефон...

93

toni

преди 13 години

Преди 5 дена вдигнах температура 41,5 градуса , имах адски болки в мускулите , силно зачервено гърло и бях тотален *** - никаква енергия за нищо. Посетих личиният си лекар , който ми постави грешна диагноза - било настинка ими пусна антибиотик и витамини. Купих ги , започнах да пия за два дни се почувствах още по зле и температурата много висока ! На 3тият ден отидох пак при личният лекар и тогава ми постави диагноза ГРИП. Спрях антибиотика и започнах Тамифлу ,като първият прием ми беше вечер

92

До 91

преди 13 години

ДО #91 - Прав си Дипломиран Лекар(доктор),ама със средно образование.Реклама -ако те заболят сливиците отиди при д-р Маджуров да ти ги извади.

91

Поликлиниките

преди 13 години

Ходете да се оплаквате на Костов, той ви направи "реформата" закри поликлиниките и създаде измислените Джипита дето само пишат направления. Той създаде здравна каса да се краде по-лесно и той създаде лекарствената мафия да източва бюджета. Ама като гласвате за престъпници сами сте си виновни.