47

до 23

преди 13 години

"Ама член на БКП е хубаво да си мълчи повечко "Прав си, БКП остана само с един член, казва се Бойко Борисов. Още си е член на тази партия.

46

до 42

преди 13 години

Прав си Спиро...Комунистите са най-наглото племе.Сложиха си една мутра мафиот за мин.председател и сега разиграват цирк пред гладния народ.Доверие,недоверие - всичко е борба за кокала и прах в очите на хората.

45

До 42

преди 13 години

Избират *** и гадняри по рождени и им предлагат кариерно развитие.Това се прави от всички партии без изключение.И не е от 10 ноември ,а от 9 септември. От тогава до сега няма управляващи които директно или индиректно не са били свързани с БКП - БСП

44

mind twist

преди 13 години

социалист = ***, родоотстъпник, ***, престъпник

43

Анонимен

преди 13 години

Оправдавам всякакви действия срещу мен, но никога няма да оправдая действия, които са срещу семейството ми", с тези думи и с насълзени очи Танов напусна района на следствието.ВАНЬО С КАКВО ТЕ ЗАПЛАШИХА.С ПОСТАНОВКА СРЕЩУ ДЕЦАТА ТИ ЛИ ?АКО Е ТАКА - ТОВА ВЕЧЕ Е БЕЗГРАНИЧНА НАГЛОСТ.

42

ddt

преди 13 години

Urodi ste KOMUNISTITE , bahti neshtastnicite smeshni ste , tova decata v deckata gradina pishat po iaki stihcheta be smeshnici !!!

41

спиро

преди 13 години

Едно нещо съм разбрал.Скромен комунист няма.всичките са толкова нагли,че започвам да си мисля,че ги обучават,да бъдат такива.сякаш са клонирани зомбита.еднаква визия,един и същи изказ.Не разбраха ли,червените мафиоти,че хората вече не им вярват.Мафията е създадена от БКП(БСП),за да ни управляват,след превратчето което си спретнаха на 10-ти ноември.Едно е ясно,колкото повече се борим срещу мафията,толкова повече компромати ще изкарват от ДС.

40

Реалист

преди 13 години

Яне, Сергей. Вие сте поборниците за нашата свобода. Напуснете този фарс. Мъдрата политика на БСП, който напълни хазната не беше оценена и с купени избори на власт дойде ББ, а когато честният и непримирим Яне са опълчи на безвластието, отказвайки държвавни постове, беше изоставен от мижитурките и срещу него бяха извадени компромати. Но идат избори и народът отново, ще вземе провилното решение избирайки РЗС и БСП в парламента и отваряйки нова страница за България.

39

до 24

преди 13 години

ако имаш продължение дай гомного точно казано

38

Анонимен

преди 13 години

Божкеееее, и после що били в трета глуха?То бива, бива, ама такова жалко "творение" бива ли? И на всичкото отгоре го тиражират!Досега единственото свястно нещо излязло от *** за мен е "СиБанкя".Ама май са го откраднали от някъде.Като им гледам с какво са се "отчели" вътрешнопартийно.... :)А и като си припомня жалките и постни "смешки-закачки" на СерГея по пресконференциите му до сега...

37

Анонимен

преди 13 години

ПРОПИСАХА ИЗВЕДНЪЖ!ТО ПОЕТИ ТО ПРОЗАИЦИТО УМ ДА ТИ ЗАЙДЕ ОТ КАНДИДАТИ ЗА БЕЛЕЗНИЦИ!ГОЦЕ С НАТО СЕ ХВАЛИАМНЕЗИЯТА ГО СВАРИЧЕРВЕН ЛЪЖЕ МАЖЕ АМА НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА МЕ ЛАЖЕ

36

Малее

преди 13 години

Дружинка от Герб нещо много активни стали ! Гербаджии с *** ***, хубаво ли ви ? Миришите чак в Брюксел мама ви .......

35

Анонимен

преди 13 години

Дано БСП вече никога да не спечели избори!!Защото са гадни ,прости и безочливи ! Вадя си заключения от сегашните депутати на БСП, от Георги Първанов и сие !

34

странник

преди 13 години

Това е интелектуалния потенциал на тези т.нар.социалисти!Инфантилизъм и крадене-същност на Станишев и компания!Край на предаването!

33

Анонимен

преди 13 години

"Ди Велт":Борисов управлява с машинации, сравними с методите на мафията20 Януари 2011"Драматичното е, че това се случва и в други части на Източна Европа. В България припознатият като прочистващ реформатор Бойко Борисов упражнява властта си с машинации, които трябва да бъдат сравнени с методите на мафията. Но Европа не реагира", се посочва в коментара на "Ди Велт".

32

Анонимен

преди 13 години

Хахахахаха,Това стихотворение, все едно някой четвъртокласник го е писал. Ама то от симпатизантите на БСП, сигурно половината не са го завършили.Мале как е възможно комунистите и техните избиратели да са толкова прости.

31

Анонимен

преди 13 години

Червеноармейците пак в атака,но не знаят наесен какво ги чака.На пусия се заложил Президентас АБВ се цели в парламента.Янето с Трактора медиите оре,компромати сее с надеждатаБългария да стене по-зле.Само на Бат Бойко не му пука, реже ленти и чисти България от ***.

30

Анонимен

преди 13 години

MA4KAI BATI BOIKO ....OT BRUXEL SME ZA TEB.BRAVO :) Браво ! От Брюксел са за Бойко, а не за истината и България! да кажа, че и аз съм за Брат Пит, независимо от персонажа който играе!

29

онзи

преди 13 години

Браво. Точно в 10-ката

28

PR

преди 13 години

до 24ЯКО