120

вот

преди 13 години

Политическа индулгенция за опрощаване на грехове.

119

Анонимен

преди 13 години

Ходете си, бе крадци!

118

AMERIKANO™

преди 13 години

НЕКА ДА ГЛАСУВАМЕ В САЙТА НА БТВ , ЧЕ ТАМ ПОНЕ СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ РАЗБЕРЕ БАТ БОЙКО КОЛКО ХОРА ГО ПОДДЪРЖАТ. И НЕКА ДА МУ ПОКАЖЕМ ЧЕ Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ!!!

117

АТАКА

преди 13 години

БОЙКО ИЗИГРА ВОЛЕН :DВМЕСТО В ЕДИН МОМЕНТ ВОЛЕН ДА МОЖЕ ДА СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ БОЙКО И ДА СПЕЧЕЛИ ОЩЕ ГЛАСОВЕ ОТ СРИВА НА ГЕРБ. СЕГА ВОЛЕН ЩЕ ГО СПОЛЕТИ СЪДБАТА НА ГЕРБ И ТЪЙ КАТО Е ПО МАЛКА ПАРТИЯ НАЙ-ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ВЛЕЗЕ ВЪВ ВЛАСТТА СЛЕД ПУБЛИЧНА ПОДКРЕПА НА ВСИЧКИ ПРОВАЛИ НА ГЕРБ И БОЙКО.БРАВО БОЙКО

116

ГЕРБЕР

преди 13 години

ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ това е демократичното управление с този вот се опитва да продължи диктаторското си проядено от корупция управление ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

115

АМЕRIKANO™

преди 13 години

НЕКА ДА ИМ ПКАЖЕМ КОЛКО ГИ ИСКАМЕ В САЙТА НА БТВ ИМА АНКЕТА ДАЛИ ПОДКРЕПЯМЕ ВОТА. АНКЕТАТА Е В СТАТИЯТА ЗА ВОТА. НЕКА ДА ИМ ПОКАЖАМ ГЛАСА НА НАРОДА А НЕ НА ТЯХНИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ В ПАРЛАМЕНТА!!!

114

Някои

преди 13 години

АЗ не харесвам ГЕРБ защото досега не съм видял да правят нещо срещу предишните освен да ревът ,че са виновни за какво ли не !В същото време под предлог ,че е КРИЗА и тежко НАСЛЕДСТВОТО МАЧКАТ БЕДНИЯ НАРОД КАТО ГО ПРИНУЖДАВАТ ДА ПЛАЩА СКЪПО ЗА ВСИЧКОТИ като си доволен не значи ,че всички са доволни

113

ееее

преди 13 години

А защо ББ не поиска вот от гладните, безработни, болни и изстрадали хорица?А тези хрантутници в парламента ще му подарят вота, защото няма да видят повече депутатски стол и хранилка!

112

Анонимен

преди 13 години

АМЕРИКАНО премиер !!!

111

Анаксунамун

преди 13 години

до Никой, мнение 97винаги ме еизумявала наглостта на герберите да смятат, че всеки, който е против герб е за комунистите, най-вероятно съдят по себе си, преди да се е пръкнало недоносчето герб явно са гласували за комунистите, хайде, напрегнете си малкото количество сиви клетки - България я има и преди вашият крал-слънце да заблести на политическата сцена, виж, дали ще я има и след него е под въпрос, а колкото до телефоните и адресите ни - искай ги от идола си цвъцко)))

110

Избирател

преди 13 години

Бойко се уплаши от това дето говореше преди - ЩЕ ОТИДА НА ИЗБОРИ.Предпочете с нациската партия да си удължи агонията.Дано каже сега истина ли е това от записите или не е и кой е авторът им.Ако не знае ние ще го подсетимВСИЧКО Е ВЯРНО НА ЗАПИСИТЕ.АВТОРА Е ЦВЕТАНОВ СЪС СТРУКТУРИТЕ НА МВР.ОСТАВКА И НОВИ ИЗБОРИ.БОЙКО СЕ ОКАЗА СТРАХЛИВЕЦ.

109

УФСЪ

преди 13 години

прости им Боже те не знаят какво говорят!!:(и няма как другояче да е.при пълно мнозинство Вот да доверие !!! - ГЛУПОСТИама какво ще правим за вбъдеще. ще замазване сътворените глупости!!Игнатов, а издай поне още една научна работа, та да ти станат две!!има ББ има герб, няма ББ - клентелистите къде??

108

88

преди 13 години

пффф кав ти вот на доверие бе....като ест че всички ще гласуват за...нали после няма да могат да се гушат ако гласуват против оня мазник бойко (пиша го с малка защото не го уважавам тва ......***..си управлението..който и да дойде все ще е некъдърник и ще граби с пълни шепи :(:(

107

rumen

преди 13 години

От където и да се погледне хода на Батман Бойко е много силен и неочакван за комунделите.Това е сравнимо все едно в тъмното зад ъгъла да ти нанесат едно силно и не очаква но круше.

106

Аз63

преди 13 години

Бате Бойко да иска вот на доверие от изстрадалия български народ. Иначе , неговите послушковци в НС разбира се, че ще го подкрепят. Та нали 80% от тях при едни нови избори ще гледат НС през крив макарон.

105

Dan до 104

преди 13 години

Е благодаря за подкрепата, но мисля ,че и истинският Бай Кольо най-после ще ми отговори, защото въпреки , че е написано е двусмислено т.е. ако действително го писал Бай Кольо все едно, че това е мое мнение и ме иронизира, ще го приема за отговор някакъв все пак! Но не вярвам, Бай Кольо не използва вулгарни реплики все пак, по-различен е от другите комунисти!

104

off

преди 13 години

Какъв силен ход балнувате бе ,държите власта а ви изклатиха като малоетни девойки ,и махнете тая Фидосова от погледите на електората че само дразни ,Бойко хората не те избраха да се обясняваш на Станишев като първолак в парламента а те избраха да го смачкаш, ноо ти излезе слаб играч ,не искай подкрепа от парламента а излез пред хората като мъж и поскай тяхната подкрепа

103

Анонимен

преди 13 години

Виденов можеше да направи нещо,което Бойко направи - да пусне армията.Досега България не е имала нормално управление, освен може би това на Софиянски, че да коментираш кое било най-лошото. Най - лошото е сега по две причини- икономическа - гони Виденов- социална и правна - връща ни към началото на прехода където има безконтролие, от което забогатяха много хора. До него и опити за тоталитаризъм от едно... пожарникарче - мутра именно по време на цитирания преход.

102

Анонимен

преди 13 години

ТИКВА,ПРЕДАЙ СЕ!

101

Бай Кольо до Dan

преди 13 години

Скъпи Dan,Аз нееднократно съм декларирал своята сексуална ориентация тук - че съм ***-комунист и не ме е срам от това. Но да си *** не е само състояние на ***, то преди всичко е липсата на всякакъв морал, чест и достойнство. Е точно поради тази причина, ние педерастите от "Позитано" заемаме позиция спрямо ветропоказателя - според дали ни отърва дадена новина или не. Ето затова когато Цветанов изнесе СРС-тата с разговорите на лекарите аз твърдо, с леко обърната китка декларирах, че НЕ ВЯРВАМ НА СРС-тата И ТЕ СА МЕНТЕ, но когато се използваха по предназначение, да дискредитират политическият враг аз твърдо, с объната китка заявявам, ЧЕ ИМ ВЯРВАМ НА ВСЯКА ЕДНА ДУМА!. Сега разбра ли какво е да си комунист-***?