200

Анонимен

преди 13 години

Мадритския лъжец, който по-късно стана известен като мадритския дървосекач или също Крадлив дедо стана един от най-омразния човек в страната ни

199

кирилов

преди 13 години

Симеон започна да плаче от този на когото сложи бяла якичка.За мен това е отмъщението на царя към народа.

198

Анонимен

преди 13 години

Сутринта от БТВ акъл ни даваше американския ***, пардон посланик, сега мадридския крадец. Какво правим бе хора, толкова ли сме овчедушни, че не грабнем гьостерицата и изметем всичкия *** от България, забравих парламента и правителството, те също са за измитане.

197

?!

преди 13 години

??? ПОЛИТИК що е то ???Ето ви отговора:За да станеш политик трябва:1.Да си адски лаком за пари и имоти и власт ама без да работиш за тях.2.Да си безскрупулен и без съвест и морал и готов да се напаснеш във всяка ситуация като хамелеон само за да извлечеш някакви материални ползи.3.Да не признаваш ни закони, ни правила и да ги нарушаваш поголовно разчитайки на подкупии рекети и корумпирани съдебни/полицейски служители.4.Да фалшифицираш факти и събития и документи без да ти мигне окото и да извличаш материални ползи от това и забогатяваш.5.Своите противници и съперници да си готов да унищожаваш по всякакви начини както словесно, така и физически.АКО СПАЗВАШ ТЕЗИ 5 ТОЧКИ ТИ СИ ГОТОВ ДА СТАНЕШ ПОЛИТИК в БГ.

196

Енчев

преди 13 години

А бре, Монка! Ти кажи кой те доведе от Испания и какво ти обеща и защо? Не бяха ли юнаците Любен Гоцев и Бригадир, че и Доган, а? Видни "бойци на ДС"! Ти не искаше ли бригадирът да го правиш представител в НАТО и изправи западняците на нокти и стана скандал? Какво направи ти срещу ДС като беше на власт? Стига си дрънкал врели-некипели!

195

Анонимен

преди 13 години

АРЕ ХАКЕРИХАКНЕТЕ МУ БЛОГА kingsimeon.bg НА ТАЗ СВИ.НЯ ЕДИН ГОЛЯМ ВИРУС ЗА ТОЗИ БАЦИЛ.

194

симеончо

преди 13 години

каруцари,овчари,пожарникари..........

193

Анонимен

преди 13 години

ОСТАВКА+ЛУСТРАЦИЯ +НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ>Народа да излезе по улиците.Живеем най-зле в Европа и сме най- кротките.Тезата на президента Желав за мирен преход е дълбоко погрешна!В крайна сметка тези които хранят държавата имат право да решават кой и как да я управлява.Пенсионерите и *** за извесно време ще тряб

192

Анонимен

преди 13 години

Бих организирал подписка за промяна на контитуцията която да позволи да ни управлява генерал-губернатор. Притеснявам се обаче,че ще се отвори много работа за ДАНС, за да проверява достоверността на подписите.

191

Анонимен

преди 13 години

Най-добре е направо да поискаме , ЕС да ни назначи генерал-губернатор вместо министър-председател. То се видя,че когато решаваме сами си навличаме каде някой цар,къде някой теоохранител и какво ли още не. Някой казват нямало алтернатива. Ето я алтернативата - генерал-губернатор от ЕС!

190

Анонимен

преди 13 години

На Бенджамин Франклин много му здраве,ако нещо намеква за българският народ да го каже ясно.Толкова е *** ,че ме хваща мигрена

189

Анонимен

преди 13 години

Ами, остави другото.... Та той е решил да съди държавата ни, загдето не му били върнати още някакви имоти... Точно той, дето 'нямаше да има никакви претенции за имотите си', а само желание да помогне на целокупния български народ...

188

бг

преди 13 години

То след Мони Мусалата не остана държава, той за дс дрънка.

187

патриот

преди 13 години

Статията ще четем след като си получи заслуженото за милиардите откраднати от този осмокласник докато беше мин.председател и използваше властта изцяло за своите интереси.. И заробващите договори , които съсипаха бълг.народ.

186

CHARLI

преди 13 години

Пичове, прочетохте ли статията или реагирате първосигнално само като видяхте снимката?

185

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха, Първанов молил премиера. Айде стига тия изтъркани номера от банкянски вечеринки. Ами Първанов ако помоли премиера да скочи от балкона, ще скочи ли ? Освен това въпросният Мишо Бирата е стар приятел с Бойко от комунистическо-мутренското му минало. Той е и от основателите на групировката *** във Варна - тази, която винаги остава извън проверките, и на НАП, и на данъчните, и на хеликоптерчетата-фотографи.Отговори си сам защо е така.

184

Анонимен

преди 13 години

"ДОЛУ БКП И ВСИЧКИТЕ И ФИЛИАЛИ - БСП, ГЕРБ, РЗС, АТАКА, НДСВ, СК и др.!"

183

Трезво-мислещ

преди 13 години

Пита се: Защо Червеният сайт мълчи за Първанов-Гейт? Защо Първанов е опънал политически чадър над Мишо Бирата? Защо Първанов моли Премиера да не оказват натиск над Мишо Бирата? Защо шефа на правния съвет на президента е адвокат на Мишо Бирата и за да си измие ръцете ли, Първанов го уволни днес? Защо червения апелативен съд върна отнетия лиценз?

182

rambo

преди 13 години

simo begai 4e sie eee...... m..... *** al4en

181

бай мангал

преди 13 години

Ай стига глупости - Блога на царя, "на царя" ама друг път. По скоро Блог на Пресаташето му, или някой който работи за него. Царя си вее ония ми ти парцели ... и си ги мести от единия крачол в другия. А тия дето му гледат блоговете и фермите у фейс-а работят за по 300лв на месец и са щастливи... щот за повече и нямат акъл