257

Анонимен

преди 13 години

Главният прокурор знаел много неща, но не можел да ги каже... От него се очаква не да казва някакви неща, а да действа в съгласие със закона. Да санкционира бесовете, които вилнеят днес в българското публично пространство и които реално не само че ни правят за смях пред целия свят, не само че съсипват реномето на България, но и унищожават шансовете ни за интеграция в европейското семейство, заличават надеждите някой ден да се превърнем в нормална държава, приковават ни всички мене, тебе, него към решетките на настоящата бесовска ченгесария. Ама ще кажете или по-скоро ще кажат те прокуратурата няма право да ги санкционира... И изглежда тя наистина си мисли така, след като единствената й грижа е да установи откъде изтичат СРС-тата, с което спокойно може да се занимава през следващите няколко години. Сякаш главният прокурор наистина се доверява на думите на Алексей Петров, който почна да говори за себе си по царствен маниер в третолична форма: Алексей Петров нито е взел флашката от някъде, нито пък е пуснал новината в публичното пространство. Може би главният прокурор вярва, че флашките падат от небето спуска ги самият Господ Бог във вестника на този достоен кандидат за президент на България, в теливизията на същия (Канал 3 ако някой още има съмнения в това, нека само погледа еничарските изстъпления на Сашо Диков), в парламентарно представената партия на същия която ги разпространява под мотото Да спрем подслушването!Главният прокурор обаче може да вярва в каквото си иска, но има закони, които третират реални действия и предвиждат за тях реални санкции и тези закони трябва да се изпълняват. Именно затова попитах в заглавието дали българските прокурори познават Наказателния кодекс. Изглежда, че не или поне са проявили временна и избирателна амнезия спрямо някои от неговите текстове. Ето ви например един от тях член 145а, който гласи следното:(Нов - ДВ, бр. 62 от 1997 г.) (1) Който използва информация, събрана чрез използване на специални разузнавателни средства, извън нейното предназначение за опазване на националната сигурност или за целите на наказателното производство, се наказва с лишаване от свобода до три години и глоба до петстотин лева. (2) Когато деянието е извършено от длъжностно лице, което е придобило информацията или тя му е станала известна в кръга на неговата служба, наказанието е лишаване от свобода от една до пет години и глоба до пет хиляди лева. Е пита се при това положение флашките със СРС-та, разпространявани в публичното пространство от Яне Янев, Явор Дачков и Кристина Патрашкова, за целите на наказателното производство ли се използват, или за опазване на националната сигурност? Отговорът е струва ми се очевиден: използват се против националната сигурност, против интересите на българското общество и в полза на българската мафия. Тогава защо главният прокурор на България още не е започнал наказателно преследване спрямо въпросните лица?

256

Анонимен

преди 13 години

Костов каза: "Персоналната грешка на Бойко Борисов била, че си е признал, че е водил този разговор."Значи Костов смята, че би било правилно ББ да не си признае, да отрича до дупка, т.е. да лъже до край! Този човек знае ли въобще какво говори??

255

Анонимен

преди 13 години

Бих искала да попитам *** на сайта,защо не мога да гласувам в коментарите под статиите?Явно тази рестрикция е въведена и за много други потребители на сайта,съдейки по броя на гласуванията.Ми хубаво,няма да ви четем тогава,щом така искате.

254

Do 259

преди 13 години

Забрави , хиляди работници,които останаха без работа ,когато Костов беше премиер ,и те го мразят !!!

253

КОСТОВ ПРЕМИЕР

преди 13 години

Само ИВАН КОСТОВ може да се пребори с хищника ДС и да се справи със сегашната икономическа ситуация . Нужен е за премиер !!

252

ИВАНЕ ,ИВАНЕ.....

преди 13 години

...АКО ПРЕДАДЕШ ЧЕТАТА---УМИРАШ И ТИ!!!НЕ ВЯРВАМ ДА ОЦЕЛЕЕШ СЛЕД ЕДНИ ИЗБОРИ, .......АМА ВЪОБЩЕ..!ПАРТИЯТА ,ВЕЧЕ ТЕ УПОТРЕБИ И ...НЕ СИ ИМ НУЖЕН, ПОВЕЧЕ!ПОМИСИЛИ СИ , ПРЕДИ ДА ОБЪРНЕШ ГРЪБ НА ГЕРБ!!!!

251

ДОЛУ КГБ-ДС

преди 13 години

БРАВО НА КОСТОВ - ИСКАМ ГО ПРЕМИЕР !

250

БСП(БКП)КГБЕ МАФИЯ

преди 13 години

К*** НА КГБ - ДС В ЗАТВОРА ! КОСТОВ ПРЕМИЕР !

249

Анонимен

преди 13 години

ДС-то никога не са си отивали и никога не са сдавали поста със слушалките на главата. ОТ агенти на СССР се трансформираха в оператори на СРС...

248

Анонимен

преди 13 години

Единственият мъж, достоен за възхищение в България, това е Костов! Със злобата на крадците от ДС_БСП_ДПС и с вресливото остроумие на педерастите от "Позитано", вече 15 години мафиите изливат страх и помия върху Костов и неговото семейство. Е, не се огъна човекът и вески българин трябва да се гордее с него! На пръсти се броят в нашата история мъжагите като Костов, които като скали отстояват на бурите и вълните от кал, произведени от българска злоба и глупост.

247

Анонимен

преди 13 години

Правителството на ГЕРБ по-скоро да изкара списъка на кредитните милионери!!! Заради този списък е всичката шумотевица.

246

Флагманът

преди 13 години

На Костов и на неговото управление е геният Муравей Радев -- кажете, може ли човек които мисли доброто на България да постави финансов министър Муравей Радев.Кучето е заровено другаде, при Муравей Радев, Костов нямаше проблеми да върши всякакви измами.

245

До 261

преди 13 години

Добави и това, кое накара Костов да промени в последния момент закона Панев -- в предпоследния вариант попадаха под лустрация -- хора като Костов, Ботушарова и други мръсти комунисти, дето са си лика прилика с Костов

244

Абе Ванка

преди 13 години

Изглежда, че има хора които те харесват.Бях готов да кажая, че сте останали един файтон хора.Не е вярно, може да напълниш един автобус със синилни ***.

243

kitaec__

преди 13 години

Интересни неща си написал,но да те питам :1.Какво е правил Костов в СССР цели 4 години.2.Зависим ли е Костов от Валентин Златев3.Какво накара костов/и петър Стоянов/да не допусне отварянето на досиетата и лестрация.4.Защо Иван Костов по време на мандата си остави на постовете си всички комунисти8в полицията,армията,гранична полиция,митниците,данъчните служби и къде ли още не

242

До 259

преди 13 години

Не се притеснявай, хомосексуалистите обичат Костов.

241

И ПАК КАЗВАМ

преди 13 години

Като се разрових да видя кои са тия дето толкова ненавиждат този човек Костов, ми просветна. ДС и КГБ мразят Костов; Президента мрази Костов; Комунистите мразят Костов; За Доган Костов е Врагът; Царя измами Костов; Волен съска срещу Костов; Янето лае срещу Костов; Кошлуков мрази Костов; Явор Дачков храчи по Костов; Стефан Гамизов лае по Костов; Мафията ръмжи срещу Костов; Ченгетата слагат капани на Костов; Пресата на Тошо хули Костов; Телевизиите очернят Костов; Божидар Димитров мрази Костов; Баба ми не обича Костов; Дядо ти фъфли срещу Костов; Питах един ***, и той мрази Костов... И Бойко не харесва Костов... Всички по-горе, мразят Костов...? До сега обаче, не ми се е случвало да срещна човек, който да мрази Костов, и той да не се окаже мутра, комунист, ченге или изкуфял ***. Жадувам да се появи друг, за да застана до него. Но няма...!

240

до #256

преди 13 години

Времето ви свърши - ЧЕРВЕНИ СЪСЕЛИ !

239

Анонимен

преди 13 години

ЧЕРВЕНИТЕ СЪСЕЛИ СА ИЗЛЕЗЛИ ОТ ДУПКИТЕ СИ И ПЛЮШТ ЛИ ПЛЮШТ!МАРШ ВЪВ В.ЧУМА СЪСЕЛИ БЕЗБОЖНИ!ВРЕМЕТО ВИ СВЪРШИ!

238

Марк

преди 13 години

Досега бях костовист!До тук!Вече е ясно защо Костов не се справи с Дс навремето- Просто защото е част от нея!Костов, костов ! А ти с какво ще останеш в историята???