27

Всички патим

преди 13 години

До 23. Пич, престъпления стават навсякъде. Допреди 20 год. у нас просто се премълчаваха много неща, дори не за всички убийства се съобщаваше. Сега наистина някои видове престъпления станаха повече, но те почти винаги са свързани с уреждане на сметки между групировки.За *** кокошкарство изобщо не говоря - големи групи от ромите по-рано не крадяха, защото ги държаха на заплата, макар че повечето от тях само се правеха, че работят. Иначе, обикновеният човек в България не е престъпник.

26

Анонимен

преди 13 години

Като ви чета коментарите тия от филма Местопрестъплението пасти да ядат.Абе нема що българин-специалист по всичко,а на края резултата никакъв и се другите виновни.

25

Нубиеца

преди 13 години

добре де, в бургас много случаи, полицията си трае. ами родителите? 17, ти като занеш, напиши, дигни шум, кажи имената на тези 12-15 годишни..

24

язък

преди 13 години

Дори и един масов убиец си немаме като хорат.Само един Жоро Павето ама и той беше голема шматка.

23

Анонимен

преди 13 години

balgaria e prestapnicheska darjava

22

????

преди 13 години

Ot kade znaesh,az sam ot Burgas i tozi fakt ne mi e izvesten?

21

Анонимен

преди 13 години

баба ти от 2010г ????Аман от информирани драскачи.

20

да бе да

преди 13 години

А защо изчезналите все все деца на бизнесмени, мутри и т.н. ???Защото всичко е рекет и откупи. Ама мангизлиите не искат да плащат, е Венци Стефанов и той си прежали сина, щото хората казват "тихо дай парите", а той Великия наема и вдига 100 човека, еми.... нормално е после случилото се.Ама като въртят мръсни пари, абе те си знаят.

19

добричлия

преди 13 години

това отвличане е от 2010, а групата за отвличания беше вкарана в затвора през 2009, значи есе още има такива групи в Добричко

18

анонимен

преди 13 години

чете човек и стига до извода че хората знаят всичко а полицията не...хм на кого да вярваш

17

Анонимен

преди 13 години

В Добрич от поне 15 години си изчезват хора и нищо.. Лошо е че в Бургас и Варна започнаха да изчезват 12-15 годишни момичета и полицията крие този факт за да не настане масова паника. В Бургас има изчезнали над 10-12 деца вече за има няма 6-6 месеца

16

добрич

преди 13 години

за всички които не са в час. щото тук има мнения които не търпят уважение. въпросните изчезнали са в рамките на един дълаг период от време. около 20г. мн от тях бях аоткрити в последните 2-3 години. За момчето на бизнесмена убийците са ясни и са в затвора. Има и случай в който мъж е убил съпругата си и в течение на години е мълчал до момента когато не издържа и си каза. До сег аняколко мин.върт.работи са се ангажирали-резултата разбирате от статията

15

ЗНС

преди 13 години

Не е сериен убиец... тези хора изчезналите не са случайни хора.. някой изчезнаха по времето когато СИК и ВИС имаха свой хора в Добрич и тези хора... станаха част от схеми за търговия с органи , някой просто знаеха много неща... други имаха парички ... и естествено някой хора от МВР бяха в схемата .. и бяха задържани по подозрения в подпомагане на ''Наглите'' говоря за висши чиновници ...а иначе тези представителни лица на СИК сега си живуркат :)

14

anonimen

преди 13 години

Абе господа,Чикатило в Добрич няма.90 процента от изчезналите са дело на една група.После тя беше заловена,на тази група принадлежат почти всички отвличания.Полицията много добре ги знае кои са.Просто не знаят къде са заровили труповете.Тези дето отвлякоха Иван също са заловени.Убийцие са в затвора,единия който отърва затвора беше убит от килари пратени от бащата на момчето.Иначе трябваше да убият Данчо поничката,*** и некоректен тип,бивш щеф на кореком.Сина му не заслужаваше такова нещо.

13

Анонимен

преди 13 години

с нашите безкрайни равнини се чудя колко още закопани има

12

Stan

преди 13 години

Има си сериен убиец някъде в добричко, а до сега никой нищо не е споменал. Да изчезнат толкова много хора си е направо страшно!

11

sako

преди 13 години

Това става малко като случая Чикатило май.

10

АСИ

преди 13 години

ТАМ СИГУРНО БРОДИ НЯКАКЪВ ПСИХОПАТ БЕ ХОРА,ТОВА Е УЖАС.

9

master

преди 13 години

продължават да издирват други 19....покъртително! то сигурно там и масов гроб накрая ще изровят!!!

8

Анонимен

преди 13 години

БОЖЕ НЕМОЖАЛИ НА ТЕЗИ *** КАДЕТО УБИВАТ ,ДА ИСЪХНЕ РЪКАТА , В МИТОЛОГИЯТА НЯМА ТАКИВА КАНИБАЛИ *** ,ИТЕ СЕМЕЙСТВО ЩЕ ИМАТ И ДЕЦА ,