30

Онуфри

преди 13 години

По-голяма тъпотия не съм чел през живота си

29

СПОКОЙНО!

преди 13 години

СПОКОЙНО!!! Нашите учени от БАН ще измислят нещо и ще ни спасят, както винаги !Те колко наводнения са оправяли...!

28

Анонимен

преди 13 години

То както са подкарли ще направят хапче за лекуване от леви убеждени за лекуване от десни убеждения, хапче за спиране на на помислите , а най накрая- хапче за спиране на мисленето изобщо!!!

27

Анонимен

преди 13 години

На мен това хапче едва ли ще ми помогне! Този, италианският доктор, да вземе да измисли нещо друго.........

26

ergentche

преди 13 години

Moje bi e po jjjjjjelanie i nastoqvane na spruzite,nali?Kolko skutchni ste stanat filmite i piesite,nali?

25

аз

преди 13 години

Хмм, определено италианските мъже имат много повече нужда от подобно лекарство в сравнение с жените в Италия:)

24

внимание!

преди 13 години

Загреб. Увеличава се нивото на река Дунав в Хърватия, съобщиха хърватските медии. Приливната вълна идва от Унгария, Германия и Австрия, заради топенето на снеговете и не е изключено да предизвика наводнения. Очаква се нивото на Дунав след обед да достигне върховата точка. Електронното издание на вестник Национал отбелязва, че Словакия, Австрия, Унгария и Хърватия били в очакване на наводнения. Зоран Джурокович от Хърватски води е заявил, че досега не било забелязано толкова високо ниво на Дунава в страната.

23

Момиче на 17

преди 13 години

Е добре тогава извинявай.

22

bayco

преди 13 години

a idi i izneverqvai na taq kaka...6a ima da 4isti6, gotvi6 ta u6ite 6a ti pukat :)

21

Анонимен

преди 13 години

a myjkata iznewqra na kakwo se dylji :D. Oba4e snimkata kyrti

20

123

преди 13 години

Нещо не се връзва - ако има намалено либидо/фригидност - тогава как ще има желание за изневяра?И обратното - като я "лекуват" с тия хапове - как ще гарантират че ще иска с точно определен мъж а не с който и попадне пръв?

19

Симона

преди 13 години

Да, ще изневеряват жените, почти, че даже и повече от мъжете и причината не е само в секса, а в отношението, което за съжаление днешните мъже/ не всички за щастие, но по - голяма част/ проявяват само в началото на връзката, след това му дай дистанционното, ракията и салатата, за друго не го е еня...как и е минал деня и т.н.т.

18

АЗ

преди 13 години

Отказвам да го пия!Не искам с един!Искам сито!

17

Бай Ганьо

преди 13 години

Абе, маце, вземи си оправи чувството за хумор, че нещо ти куца! :)) Или като си 17, само толкова си разбираш? :) Толкова ли не ти стана ясно, че това е само една хубава шега? Съжалявам за теб, ако не си успяла да го схванеш.....

16

Анонимен

преди 13 години

А дали и мъжът няма вина, че жена му кръшка? И дали хапчетата могат даразрешат трупани с години проблеми. Защото една жена за да стигне до там, винаги има сериозна причина. И най-често тя е свързана с кофти отношение от страна на законната половинка. Не ми се вярва това да се оправя с хапче.

15

Анонимен

преди 13 години

Ша ходим при комшийката

14

Момиче на 17

преди 13 години

Много тъпо парче си,заклевам се! Няма само вие мъжете да изневерявате9да не сте много отворени,мърлячи с мърлячите! А ти "Ганьовец" внимавай дряновицата да не заиграе по твоята тиква!

13

..::whAZZzup::..

преди 13 години

по Врачанско казват: "Голем *** - весела къща"...

12

BUCHHALTER

преди 13 години

"Д-р Райони смята, че след приема на медикамента жената ще изпитва сексуално желание само към един партньор." Ами тоя партньор, ако се окаже комшията, кво прайм ?

11

ghyufu

преди 13 години

най - доброто лекарство срещу изневяра, един дебел крали марковски х*й :D.А тоя доктор вместо да се занимава с глупости, да взема да оправи жена си , че после и хапчета няма да я спасят.