58

Анонимен

преди 13 години

Подписали били клетви, че няма да се злоупотребява с личната информация, ха ха!Сега прочетох какви данни ще изискват.Ами на мен ми прилича на събиране на информация за службите,за да може да сме на една ръка разстояние,ако нещо станем неудобни!Въобще милиционерска справка.Нещо в стил Борисов и Цветанов! Искат да ми наложат глоба,ако откажа да споделя крайно лична информация!?Е мерсаж на всички,които избраха простия дебелак Борисов! Вижте!

57

(rofl)

преди 13 години

"Онлайн анкетната карта може да бъде попълвана само от територията на страната. Потребители, живеещи в чужбина, няма да имат достъп до нея." - Тия за прокси чували ли са изобщо.То и в Замундата казват някой че не може да се отвори от чужбина.. :)

56

ДГХ

преди 13 години

НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ МОЕТО ЖИЛИЩЕ Е ПАНЕЛ,ТУХЛА И Т.Н. НЯМА ПРАВО ДА ЗНАЕ В ОБЩИНИТЕ АРХИТЕКТИТЕ СЕ ЗАНИМАВАТ С ТАЗИ ДЕЙНОСТ ЯСНО!И ДАНЪЧНА ОЦЕНКА КОГАТО СЕ ПРАВИ НА ИМОТА ПРЕКАЛЕНО ЛИЧНИ ВЪПРОСИ ИМА В ТОЗИ ВЪПРОСНИ И ТОВА Е ДОСТА ПРИТЕСНИТЕЛНО.

55

лили

преди 13 години

В твоята лична карта пише ли дали жилището ти е панелно или гредоред, дали има канализация и т,н.

54

чук

преди 13 години

Това е поредната безумна кампания,която ще се провали с гръм и трясък.Няма как пред всяко жилище да има въоражен до зъби преброител,който да ни взима на сила данните.В днешно време кой отваря вратата си на непознати ?И като не ми знаят данните как ще ме глобят и на какво основание?А,има информационни файлове на ГРАОН, МВР,НОИ,НСИ и пр.просто трябва софтуер,който да ги обработи.Вместо това ще плащат хонорари на досадни лелки,които ще звънят по вратите на хората,но никой няма да им отвори.

53

ЙФ

преди 13 години

Въпросите са много лични аз на родителите си и жена си не казвам такива лични въпроси борисов имаш много здраве от арменския поп да участвам в крадливото ти преброяване престъпнико.

52

ЧОБАНИН

преди 13 години

САМО ОВЦЕТЕ СЕ БРОЯТ И ДОБИТЪКА ДАЖЕ И БОЯ ИМ СЛАГАТ,ВИЕ ОВЦЕ ЛИ СТЕ,НИКОЙ НЯМА ДА МЕ БРОИ БЕЗ МОЕТО СЪГЛАСИЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО И ГЛОБА БОРИСОВ ДА ***.НИКАКВА *** НЯМА ДА ДОПУСНА В ДОМЪТ СИ.ВСЕКИ КОИТО ДОПУСНЕ НЕЗАКОНОТО ПРЕБРОЯВАНЕ И ***.ВМЕСТО ДА ВДИГНАТ ЗАПЛАТИТЕ И ДА ПОСТРОЯТ ЗАВОДИ ТЕ ОТЧИТАТ ДЕЙНОСТ МАФИОТИ-ГНУС.

51

Анонимен

преди 13 години

Тия от НСИ са много кухи тикви, нали от МВР се издават лични карти на гражданите... много по-лесно и удобно е чрез тях да става преброяването и да се приспадне процента на малолетното население! Но както всичко останало, в тази страна, трябва да става по най-трудния начин.

50

Χρ

преди 13 години

коментар номер 50 се отнася до "номер 43 от христос ангелос"

49

Анонимен

преди 13 години

приятел (братовчед) ,не ме обиждай,моля те.Аз съм каракачанин,но съм гражданин на Република България!Всички останали хора в България са българи или каквато етническа принадлежност си пишат сами.Моля те,не пиши така провокативно в сайтовете,не се прави на шовинист за Идеята за Велика Гърция,налягай си парцалите,понеже никой-никъде- не е анонимен!

48

БЪЛГАРИН

преди 13 години

тези с просташките коментари да се регистрират -като етнос

47

Анонимен

преди 13 години

Смятам да се запиша ***. За тях няма ни данъци, ни ток, само вземат. Да имат късмет да ми откажат да ме пишат *** ще съдя държавата до дупка !!!!

46

Анонимен

преди 13 години

Съвет: когато влезете в турска/*** къща ги бройте минус еди си колко - колкото *** са там. Защото скоро ще има масови чистки на тия *** който предават и са против България.

45

Анонимен

преди 13 години

hahahaha в *** махали много ми е чудно кой ще брои. И после ще се праскат 3 месеца по телевизиите, че *** били намалели. :) Смехотворна е държавичката

44

555

преди 13 години

Ще е интересно, като обработят резултатите. Аз съм в чужбина и едва ссега прочетох за тази общоевропейска инициатива. Интересно ще ми е да се видят колко са наистина работоспособните хор в БГ и колко от тях работят.

43

до 41

преди 13 години

До някъде сте прав 41 НО.! Целта на това преброяване не е само да преброи населението а и да на събере/оброботи/анализира/сравни и друга статистическа информация.Въпросите от анкетата може да видите тук::)

42

ХРИСТОС АНГЕЛОС

преди 13 години

В Воулгариа всички са ГЪРЦИ- ЕЛЛИНЕС, НО СА ТОЛКОВА ИЗПАДНАЛИ,ЧЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ САМОИДЕНТИФИЦИРАТ..ВСЕ ПАК ИМА.ЕДНИ УМНИ - КАРААКАЧАНИТЕ..ЖИВЕЛА ГЪРЦИЯ ВОВЕКОВ!!!

41

n.e.s.t.i.n.a.r

преди 13 години

Не е съвсем така, маке... човек наистина има свободното право да се самоопредели по етнос, но предполагам все пак от действително съществуващ такъв! Иначе всеки да се пише марсианец, не върви просто.Аз съм българин. С малка буква. Ненатрапчиво. Но за винаги, а не до следващо поколение.

40

trol

преди 13 години

abe tia ludi li sa....???nali sega se smeniha pasporti i lichni karti..znae se gore dolu kolko sme...novorodenite se vpisvat ...da siadat i da presmiatat a ne da shpionirat

39

Кукуригуу

преди 13 години

Кукуригуу