22

Православен

преди 13 години

Факт е, че ако бяха предали Вярата си, хората в Батак щяха да предадат и българщината си, защото Батак е колен от... българи.Помаци (българо-мохамедани).

21

чичо куре

преди 13 години

овце във вълчи кожи....***....папата е ***....да го духа.... !!!!!!!!казаното е в името на Господа нашамин !!!хлъц,...амин.

20

Православен

преди 13 години

''Новобългари" взимам от руснаците.Там има "новие русские".И тук има "новобългари". Факт.Истинският българин е православен.Това, че нацията не би се запазила с хора, които не държат на нищо се разбира от само себе си.

19

Анонимен

преди 13 години

" Съвременните "новобългари" са "умни".Те не вярват в нищо (но плюят три пъти през лявото рамо, като им мине черна котка път).Много са "разумни".Ако не беше вярата им, сега щеше в България "новобългарите" да говорят на турски."Това, че 2 пъти споменаваш, че новобългарите(интересен термин) са глупави ясно показва мнението ти за хора, които не са вярващи.Идеята ти, че нацията ни не би се запазила с хора като мен, е ясна. И затова ти казвам - не съм съгласен с теб!

18

Православен

преди 13 години

"но да ми казва, че едва ли не хората като мен са виновни за упадъка на обществото - никога няма да се съглася с теб!"Интересно къде съм казал такова нещо?

17

:)

преди 13 години

Именно. Вярвам в твърденията си, както ти вярваш в своите (което не значи, че те са верни)! Не ми пречи всеки да вярва в каквото си иска, но да ми казва, че едва ли не хората като мен са виновни за упадъка на обществото - никога няма да се съглася с теб!

16

Православен

преди 13 години

Ти си един от "новобългарите" за които писах.Твоят начин на мислене е такъв. Ти имаш право да мислиш така. Kоето не означава, че това което мислиш е вярно.Човек който не вярва в нищо няма.Такъв не се е родил и няма да се роди.И ти вярваш в твърденията си.

15

до православния

преди 13 години

Приятел, няма народ, изчезнал заради това, че не е вярвал. Вземи пример от Африка - има безброй религии и въпреки присъствието на всякакви европейски сили, народите още си ги има, говорят си на техните езици. Няма нужда да си обяснявам светкавиците с гнева на боговете, няма нужда да си обяснявам нечие излекуване със задгробната дейност на папата. Капиш ? :)

14

dedo

преди 13 години

Странно защо по облеклото на папата е пълно с малтийски кръстове. А ако се задълбочим, ще излезе наяве езичеството вътре във Ватикана. А символа на католицизма? Той е жена с купа, но това не е Дева Мария. Рова е майката на блудниците.Знаем в какво вярвате, господа във Ватикана. Знаем много неща. А вие знаете ли, че вашият бог, рогатия ще бъде сразен накрая завинаги?

13

Православен

преди 13 години

Съвременните "новобългари" са "умни".Те не вярват в нищо (но плюят три пъти през лявото рамо, като им мине черна котка път).Много са "разумни".А едно време хората са били "глупави".В Батак са умирали, защото не са искали да сменят вярата си с турската.Ако не беше вярата им, сега щеше в България "новобългарите" да говорят на турски.

12

Стефанов

преди 13 години

Не ми пука кой *** в какво канонизира някой... номер 3 е много прав - те си разиграват цирковете, привличат внимание, а вярващите да плащат и да разчитат, че църквата ще им оправи проблемите...

11

Анонимен

преди 13 години

Сайта вкарва грешки в постовете на хората.Това се случва много пъти.Съкращават написаното.Горките.

10

666

преди 13 години

...ти си сатана...

9

Православен

преди 13 години

Папата беше юдеомасон.Отдавна католическата църква не е Църква.Отдавна не е и Католическа.Който иска да разбере защо, нека чете какво е казак св. Иоан Кронщадски за католическата вяра.

8

Православен

преди 13 години

По молитвите на св. Иоан Кронщадски Бог е извършвал хиляди чудеса.Хубаво е ние православните да помним нашите светци.И да прибягваме към тях когато ни се налага.А католиците - нека Бог ги вразуми да се върнат в Светата Спасителна Вяра.

7

СПЛД

преди 13 години

Новия паап е откровен станист... стария дано да не е бил..

6

учителката ти

преди 13 години

Блаженни - грешка !блажен - блажеНисамо едно "Н"

5

8-ия ден

преди 13 години

Папа Йоан Павел II /Карол Йозеф Войтила /, първият римокатолически папа от славянски произход - изключително харизматична личност , такава благост лъхаше от него, беше обичан от всички....

4

Анонимен

преди 13 години

Блаженни са вярващите!Тоя дърт пезевенг,папата надали е между тях.

3

дедо

преди 13 години

Простотията ходи по хората незвисимо от поста им. Преди години един български поп обясняваше как иконите и молитвите убивали микробите. Ба си ***, ама парички свличат. Верващите ще хвърлят "хайвера" в Църковните каси и ще си мислят , че мумията ще ги пази от лошото.