1217

deko

преди 13 години

AKO E IMALO OPYNAT CHADYR KAKTO TWYRDQT CHERWENITE MEKERETA ZASHTO TOGAVA SA OTNELI LICENZA NA PIVOVARNATA. KAKVA CHERVENA NAGLOST KAKVA CHERVENA ZASTITA NA MAFIOTITE.

1216

Специалист

преди 13 години

То е много ясно... Червенушките имаха предостатъчно време - година и половина да съберат разни думички на тоя и оня, да ги цифровизират и да ги дадат на съответните гурута на аудио техниката. Прокуратурата си нямат идея на какво ниво вече е аудио монтажа и за какви инвестиции в това правят ***. Няма как да докажат, че записите са автентични. Има си хора за всичко... Това, което не става с пари, става с МНОГО пари. И което не става с интелект, става с МНОГО интелект ;)

1215

anon

преди 13 години

Ако това е вярно,което е почти сигурно, става съвсем ясно(от доста време) каква пасмина ни управляват през последните 20г и продължават.Новите са преблечените пак стари.Големи *** се оказаха и сегашните, правят си договорки с едрите олигарси,а се правят на моралсти,съсипват дребните и средни рибки.Май скоро ще става каквото ще става.....няма да има прошка за тези нещастници.

1214

Анонимен

преди 13 години

Гласувах за Бойко, заради Доган-най после този турски тероорист да изчезне от властта. Бойко обеща-спомняте ли си?НО!.. не се получи. Живея в смесен район и виждам какво става. Унищожават се дребните и средни нещастници, а висшите и Бойкоизбрани фирми просперират.Душат се магазинчета-всичко по един лев,а големите хиени които заспаха сервитьори, а се събудиха милионери с охрана и шофьор продължават безнаказано.НЕ вярвам вече, ни на Боко, ни на никой...нито на господата милиционери-милионери!

1213

Червена коледа

преди 13 години

С червените ботушки потропва Дядо Мраз,*** веселушки пеят в захлас.Масла_ова танцува, гюбеците въртиПър_анов на челото потно лепи й пари, Азис припява, весело е нали.Шадрав_нчо пиянката само надига дамаджанката.Стани_ев страстно на пилона се върти,Виге_ин с влажен поглед го следи.Сакса се надува, не иска да танцува,Мавъра и той не харесва такъв запой и сМартинчо си гука, надява се на слука.Доган ага кротко на миндера си седи, Донче_а врънка да му пусне без пари.Янето жално в *** реве,Трактора не иска вече да го оре.А навън в мрака Цветан Цветановс Роман Василев ги чака.

1212

Анонимен

преди 13 години

БСП-червеноармейците пак в атакано не знаят наесен какво Ватерло ги чака.На пусия се заложил президентас АБВ се цели в парламента.Костов с Мартинчо си гука,интриги плете на една кука.Касим Дал-Касим взеллидерството на Ахмед Агадепесето налегна ги тъга,че Сокола се превърна в ***.Мадритския лъжец ще го гонят май,хубавото е, че лошото си има край. Вечер Янето търкалетата на Трактора целува,а през деня по медиите се пъчи и надува.ББ ги гледа и не може да им се начуди,абе тия май наистина са луди.

1211

Анонимен

преди 13 години

Червеноармейците пак в атака,но не знаят наесен какво ги чака.На пусия се заложил Президентас АБВ се цели в парламента.Янето с Трактора медиите оре,компромати сее с надеждатаБългария да стене по-зле.Само на Бат Бойко не му пука, реже ленти

1210

фалконе

преди 13 години

и все пак бира трябва да има

1209

Анонимен

преди 13 години

Из Предсмъртното писмо на Левски За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт

1208

Анонимен

преди 13 години

Из Предсмъртното писмо на ЛевскиЗа такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт

1207

Анонимен

преди 13 години

добър ден уважаеми зрители (поздравявам) и майките и бащите и цялата рода на на,ште ръководители....

1206

Анонимен

преди 13 години

Добър вечер, уважаеми зрители. Спите ли?В тая държава всичко е проституция.

1205

Glasove

преди 13 години

Има аудиото на разговорите в YouTube - влезте и напишете в търсенето: Glasove.wmv и втория резултат е той.

1204

Анонимен

преди 13 години

НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВАПак ли ще живeеш във лъжа? Нема такава държава! Пак ли ще търпиш и докога?Нема такава държава!Няма смисъл от това И последната илюзия умряВ тая страна На власт е глупостта.

1203

Анонимен

преди 13 години

In nomine Domini Christy

1202

Azi

преди 13 години

Първо да изясним записът монтаж ли е или е достоверен.

1201

Анонимен

преди 13 години

Не, въпросът в момента е че ПРЕМИЕРЪТ НА БЪЛГАРИЯ ЗАКРИЛЯ И ПОКРОВИТЕЛСТВА ОПРЕДЕЛЕНИ ФИРМИ, НА КОИТО Е ЗАДЪЛЖЕН.Това е истниският въпрос и моля не измествайте темата.

1200

Анонимен

преди 13 години

Чак вчера ми се изясни защо мутроченгетата вкараха в затвора Алексей Петров и обърнаха къщата му наопъки да тарашат през м.март миналата година - търсили са въпросното СРС, което ще гътне ГЕРБ и няма да могат да цицат вече от Държаванта каца с мед.

1199

Анонимен

преди 13 години

Тъмното мутро-комунистическо минало на Бойко ще му изяде главата - колкото и ленти да отреже.

1198

Azi

преди 13 години

Октопода в случая е ИМЕ .така че, заглавието си е вярно.