22

vitalius

преди 13 години

" Земята е жива клетка и ще се излекува от всичко което и вреди."За тези които са от дриги планети - Земята е дно кълбо от скали, със полутечна мантия, и жартобена желязна сърцевина, със истинала *** на повърхността, разделена на множество тектонични плочи, плаващи върху полутечната мантия отдолу, като айсберги. Кората се състои предимно от гранити. и над нея има океани и атмосфера. Железното ядро генерира също магнитосфера, която спора заредените частици от слънцето - слънчевия вятър.

21

vitalius

преди 13 години

До 11 "Това, че човешката цивилизация съществува от едва 40 000 години, нищо не значи!"Нещо си се пообъркал. Преди 40 000 години стартира разселването на съвременния човек от африка към евразия и полинезия. Тогава хората са били още номади и не е имало цивилизация. Имало е предимно примитивни култури, но хората са били вече толкова сръчни и интелигентни, колкото са съвременните хора. Просто още не са имали нашите познания за света.

20

vitalius

преди 13 години

"Ами ти , щом си напред ще обясниш ли как камъни по 100 тона са напасвани с такава прецизност и са пренасяни с километри , като великите учени твърдят също , че по това време не са измислили още колелото и стоманата , издялкай ти гранит с бронзово острие *** !!"Значи твоя аргумент е : Аз не разбирам как може да е станало, следователно никой никога няма да може да го обясни, а аз мога да изкажа каквато и да е глупост без абсолютно никакви доказателства.

19

Анонимен

преди 13 години

Ами да ве приятел и Европа е континент и има три доста големи полуострови , като ние сме на единия от тях !!

18

SAMOOEL

преди 13 години

"Има два вида висши растения, но те живеят само в северната част на полуострова, където е по-топло . . . ." ПОЛУОСТРОВА . . .?!?! Антрактида не беше ли континент или аз се бъркам?!? :)

17

До 16

преди 13 години

Боко, Боко ама на изборите ви го нати_а надълбоко. И толкова ви хареса, че сега гейзерите постоянно го споменавате.

16

Анонимен

преди 13 години

Вероятно ще промени представите им за Луната Европа :)

15

Анонимен

преди 13 години

Ами ти , щом си напред ще обясниш ли как камъни по 100 тона са напасвани с такава прецизност и са пренасяни с километри , като великите учени твърдят също , че по това време не са измислили още колелото и стоманата , издялкай ти гранит с бронзово острие *** !!

14

мунчо

преди 13 години

Тия болшевиките искат да правят водка с тази перфектно чиста вода ,за да има с какво да се напива партийното им ръководство !!!!

13

Анонимен

преди 13 години

То такива като тебе, дето вярват в Йети или Чупакобра сте ми най-забавани!Случайно да са те отвличали извънземни, ха ха...

12

Цуцко

преди 13 години

Руснаците ко се пънат, Боко вече е сложил СРС-та в леда и знае какво става отдолу!

11

до 11

преди 13 години

Всичко е такова каквото го представят учените, повечето е въпрос на въображение... но има много необясними неща за които неможе да се даде отговор от големите учени и ти щом четеш толко много можеби си чел за бермудски триъгалник, египетски пирамиди, рисунки по стените на пещери от преди 5000 години на хора със скафандри каво ли въображение са имали хората за да го измислят това като се има напредвид че преди около 32 години за първи път имаме посещение до космоса...много ги разбираш

10

...

преди 13 години

Че ти къде си видял руснак да използва разредител?! Според мен новобогаташите ще си студят шишетата водка в такъв лед ;)

9

Anonimen

преди 13 години

Дали езерото може да помогне за изследванията на планетата Европа, в която се предполага че има океан под леда?

8

Anonimen

преди 13 години

"За такива заблудени *** душици - вземете да четете повече и ще разберете, че Земята през милиардите си години на съществуване, преминава през цикли които се повтарят, няма значение дали са на 100 или на 100 млн. години!Това, че човешката цивилизация съществува от едва 40 000 години, нищо не значи!"Mного точно казано. Земята е жива клетка и ще се излекува от всичко което и вреди. И после петрола имал органичен произход! Ами да, ние сме тези които ще влезнем в състава му! :)

7

Анонимен

преди 13 години

За такива заблудени *** душици - вземете да четете повече и ще разберете, че Земята през милиардите си години на съществуване, преминава през цикли които се повтарят, няма значение дали са на 100 или на 100 млн. години!Това, че човешката цивилизация съществува от едва 40 000 години, нищо не значи!

6

DoDo

преди 13 години

Така е "men", в грешна насока се развива човечеството като цяло. И с това замърсяване, обезлесяване, източване/изкопаване на всичко що може да се изгори ... сами си го слагаме отзад и си подписваме смъртната присъда. Земята вече иска да се отърве от нас, щото сме като едни гадни ***. По тая причина, колкото и малко да е моето влияние гледам да използвам по-малко автомобила си, да пестя електроенергия и като цяло да не замърсявам.

5

..::whAZZzup::..

преди 13 години

Братушките ще се сдобият с източник на *** якия разредител за водка - вода на 30 милиона години - няма такъв лейбъл...

4

сценарист

преди 13 години

шшшт бе, ще делнем приходите...

3

EИМ

преди 13 години

Чудесна идея като цяло, само дето никък не е нова. По-скоро хонорара може да се плати на Крис Картър %))