141

Анонимен

преди 13 години

Ех ... нали ти казах - *** си. Марки не се печатат в Германия, освен пощенски. Набий си го в кухата тиква. За обмислянето, и аз обмислям да си изкарам една незабравима вечер с Анджелина Джоли, но ...

140

Фиск

преди 13 години

173,на Гърция и другите закъсали никой не е харизал тези милиарди. Те са им дадени като заем,при това въпреки тяхната воля. Огромните суми плюс яките лихви по тях ще плащат няколко поколения и няма да се радват много от това.

139

Анонимен

преди 13 години

Съгласен съм на 100%,че е утопия да се изравни стандарта на живот на страните членки.Глобализацията за САЩ и Запада е налагане на техните стоки на пазара, оттам нататък налагане на техните ценности и култура и обратното (чрез реклама на техни стоки)Цял един нов свят от еднакво мислещи хора,консумиращи стоките на монополизирани компании,завладели света икономически и наричайки своето господство глобализация.Та общата валута е в помощ на този процес...

138

123

преди 13 години

Цялата парична система е лоша идея (когато се печатат и пускат в обръщение пари без реално покритие). Тя вече 'изгърмя' и ни докара 'Световната финансова криза', но това никога нямаше да се случи, ако правителствата не създаваха т.нар. 'Fiat money' (пари без реална стойност, които са 'валидни' само защото нечие правителство така е решило)... За съжаление повечето светивни валути са точно такива :(

137

ххххххххххх

преди 13 години

правилно съм се изразил печатат се марки в германия, а относно това кога ще се върнат към марката незнам не хвърлям боб.това значи че сериозно се обмисля това, тъй че в случая печатане и обмисляне не са много далече по смисъл

136

Анонимен

преди 13 години

Проблемът на еврото е, че е свързано с долара, а САЩ са пред фалит.

135

Анонимен

преди 13 години

Проблема на еврото е че лежи върху политически съюз, самото управление по този начин на една валута е невъзможно.Трябва да се промени системата на управление изцяло.

134

охо

преди 13 години

Пълни глупости от чешкия "писател".

133

до 184

преди 13 години

От 20 долара на 150 долара за барел или хиперинфлация от над 750% през 2008 г.

132

Анонимен

преди 13 години

цитирам твой пост :между другото германците са почнали да си печатат пак марки това какво подсказва, че май идва края на еврото а и испания, португалия и гърция искат да премахват също еврото а ние се пънем за него------------Между печатане и обмисляне, дали разбираш колко голяма разлика има ?

131

Анонимен

преди 13 години

до 182Поредният икономически гений :)) Как точно се е обезценил долара спрямо петрола, бе *** !

130

хххххххххххх

преди 13 години

май наистина си слаботоков,всеки грамотен знае коя е използваната валута в германия в момента,а друго е че се обмисля вариянт да си връщат марката. сега светна ли ти за какво иде реч ?

129

Анонимен

преди 13 години

В САЩ доларът вече се обезцени спрямо петрола и златото и най- вероятно до 2020 г. доларът и еврото ще бъдат заменени от руската и китайската валути. Тогава ЕС, САЩ и НАТО ще загубят значение и България само ще плаща излишни такси за да членува в тях.

128

Анонимен

преди 13 години

Да разбирам ли, че всички български медии твърдят, че марките отдавна са невалидна валута, докато през това време Германия тайно (за българите де) си ги печата и ползва ? :))))

127

ххххххххх

преди 13 години

тъпака определено си ти защото май не гледаш други телевизии освен български където ти замазват очичките.когато започнеш да гледаш световните канали тогава ми пиши

126

до 177

преди 13 години

Аз викам ако заради някаква си хартийка като еврото трябва да теглим още 20 години аз викам по-добре да му теглим една на това евро, да се откажем от всякаква "демокрация" и да върнем комунизма.

125

Айде пак

преди 13 години

Айде пак теориите за световната конспирации. Току-току изпълзи някой велик оратор изпод камъните.

124

Анонимен

преди 13 години

Вие *** от както съществува ЕС само това сънувате .Ама вашия СИВ вечго няма повече от 20 години.Европа е преживявала много по трудни времена .

123

Анонимен

преди 13 години

от 2002г марката не е валидно платежно средство :) факт. Факт за всички по света, освен за един заблуден български ***.

122

Анонимен

преди 13 години

Къде да прочета такава глупост, освен в български форум ?