100

фалконе

преди 13 години

абе какво ни занимавате с неидентифицирани доносници и *** от дпс и дс.Турция му каза да се маха,скоро имаха среща с него,ако си спомняте. ДПС е ненужно за България.Освен това са крадци на държавно богатство--доказани неграмотници и антибългари.Тези дни очаквайте по всички тв лайномета Лютви Местан.

99

Преход

преди 13 години

ДПС може да се унищожи като се унищожи и БСП и се преразгледат приватизации.. Партии на едрия капитал ( корпоративни)не трябва да има. Като им се провери произхода на капитала на всички бизнесмени и се развалят приватизационните сделки, конфискува имуществото им за криминален бизнес. Също трябва да се възстанови независимостта на Националното разузнаване, да се премахне неговата политическа шапка, да работи за партията на деня политическата мафия и се възстанови нашето разузнаване срещу Турция. Тогава ще увехнат всички партийни бизнесмени,... още включително и тези на ДПС.А и ДПС може да се съди за държавна измяна и работа за чужди държавни изменнически интереси в ущърб на България.

98

BOSS

преди 13 години

Невъзможно е да се унищожи ДПС, това е партия, която е създадена в защита от злите нечовешки и варварски планове на организатори ***, неслучайно единствено те запазват и увеличават контингента си в страната, те са като огъня, против който колкото повече риташ толкова повече се разгаря!

97

Преход

преди 13 години

Камен Костадинов ли е най-големия дисидент и радател за правата на човека.Настъпаха змията по опашката,ще се хапе жестоко!

96

ккк

преди 13 години

Моталиб,който изсече незаконно горите в лесничейство Цонево се отчиташе на Касим.Сега върти далавера с общинския кмет на Дългопол.

95

BGTR

преди 13 години

До всички ***,Предлагам и би трябвало България да признае геноцида над турското малцинство-1984-1989. България трябва да плати обезщетение на всеки бг турчин за геноцида ,малтретиранията и потъпкването на човешките права по 100 хиляди еuro.Значи на 2 милиона подложени на геноцид сметни по 100 хиляди колко прави...Тогава и Турция ще плати за тракийците....

94

Преход

преди 13 години

Камен Констонтинов и *** сложи,само и само да е във властта.За сетан път се убеждавам колко е сладък "кокала".Българите в ДПС са по-лоши и от турците в ДПС.А това,че ДПС прибраха "отлюспените " от СДС Христо Бисеров и Данчо Ментата показва само едно:1.ДПС направо се подиграват с българският избирател!!!!!Затова са и най-мразената партия сред българите.....

93

Уто

преди 13 години

С оставки умрял кон не се съживява. Всички в ръководството на ДПС, начело с Доган са едри бизнесмени "в сянка", а партията им не е идейна, а корпоративна , на едрия мръсен краден капитал. Сега искат само да си разменят стола и декизират партията като"обновена". Такива партии, с такива престъпления нямат място в политическото бъдеще на България. ИДВА КРАЯТ НА МРЪСНИЯ ПРЕХОД И ДЪРЖАВАТА ОТ ПРЕХОДА. НУЖНА Е ИЗГРАЖДАНЕТО ОТ ПЛАМЪЦИТЕ НА НОВА ДЪРЖАВА НА БЪДЕЩЕТО!

92

ессо

преди 13 години

Как ще са в изолация. Винаги гласуват с БСП (БКП) заедно по един и същи начин. Даже с тях вече са и синята коалиция. Каква изолация направо си е обединение на БСП, ДПС, СК, НДСВ. Касим Дал изпълнява нарежданията на Ердоган. Какво неясно има?

91

BOSS

преди 13 години

Хитрия Доган видя пропадането на майка си БСП и реши да играе открити карти, за да влезе пак във властта. Направи общ бизнес с ГЕРБ-справка Коропративна Банка, принц Омар, СиБанка. Преди това в парламентарните избори владееше заедно ЦИК с БСП и май без да я пита даде от мъртвите души 13 % на ГЕРБ да си направи самостоятелно правителство. Май сега е на нож с майка си БСП за това.

90

Преход

преди 13 години

За България няма значение кой точно е шеф на ДПС, защото ДПС е ТУРСКА партия и се ръководи от Турция. Нека най-накрая се приложи българската конституция, която забранява етнически партии. Не ни занимавайте с ДПС, а го отстранете от политическия и икономическия живот на България.НЕ на ДПС ЗАВИНАГИ, за да я има България.

89

Анонимен

преди 13 години

И Доган и Станишев са много полезни докато са лидери на партиите си , да си стоят там

88

:)

преди 13 години

Каквото и да си говорим Ахмед Доган е ВЕЛИК и тойа трябва да е следващият премиер ;)

87

81

преди 13 години

Цецка Цачева пита:И. Командира - тук.С. Гей - тук.Б. Генерале - тук.Г. Гоце - тук...и т.н....А. Сокола - тишина....а вчера беше ли на работа, а миналата година!?!?При спор: Беше. Не беше. Беше. Не беше. Беше. Не беше.....Нервиран вика-Не беше!Учуден, но сигурен - Е беше.Кой, Фиодосиева!Не Яне Янев. :-)))))))

86

tr

преди 13 години

За нова партия, която най-после да поиска сметка от комунистите за Възродителния процес, вместо да се съюзява с тях. За това да изчистим името си като покажем какви сме ние-турците.

85

турчин

преди 13 години

Само дето зад Касъм сме всички турци. Това трябваше да го направи той по-рано, но нищо, сега може да е на хаир. На него не му отиваше сред тези ченгета. Единствено той лежа в затвора, не по сценарий, като другите и в него ни е надеждата сега. На добър час, Касъме.

84

аз

преди 13 години

Защо непрекъснато ни занимавате с вътрешните скандали в една маргинална етническа партия с умиращо влияние?

83

Анонимен

преди 13 години

На дневен ред са оставките на Цветанов, Дянков на Фидосова и Мента Стоянова, а Вальо Танов е за анонимните алкохолици! След като си тръгне целия, този *** е време да се погледна и към тоя с любовницата милиардерка! Това е такова безобразие, че край няма. Премиерската любовница е една от най-богатите у нас! Кой питаше какво е олигарх. Никой ли не смее да нарече Борисов с истинското му име. БОРИСОВ Е НАЙ-БЕЗСКРУПУЛНИЯТ ОЛИГАРХ! Разказа играта на цялата държава! Аман от страхливци. Никой ли не вижда реалността? На никой ли не му пука от тази неправда? Аман

82

Анонимен

преди 13 години

Каквото и да си говорим Ахмед Доган е ВЕЛИК --------Вярно е велик агент провосатор на ДС

81

Анонимен

преди 13 години

Интересно, досега никой в ДПС не говореше лошо за Касим Дал, ама като си тръгна и изведнъж се оказа рекетьор. Може и да е истина...... А може и да е поръчка..... Кой знае?