241

Анонимен

преди 13 години

Медиите трябва най-сетнеда се захванат с истината!Подобна е позицията на българската десница, която настоя да започнe прочистване от агенти и сред областните управители, сред босовете на енергетиката, дори и в свещеното МВР, където и сега се трудят около 1.500 служители с досиета. Неочаквано, но и от ДПС обявиха, че техният лидер Ахмед Доган с агентурни псевдоними Ангелов, Сергей и Сава бил готов да се оттегли от политиката, ако държавата поеме курс към пълна лустрация на агентите на бившите тайни служби.

240

Анонимен

преди 13 години

Мълчанието на българите Защо на българите не им се говори за червеното минало?След краха на комунизма в България някогашните служители на ДС успяха да направят истинска кариера - в политиката, икономиката, медиите. И никой не им попречи - казва германският историк и политолог Бьорн Опфер-Клингер.Стари агенти с нови именаПо-нататък в интервюто журналистите на "Дойчландрадио" искат да узнаят какво се е случило с ДС след 1990 година. Бьорн Опфер-Клингер им отговаря така: "По всичко личи, че е било извършено бързо изчистване на досиетата, за да няма информация за хората, работили за комунистическите тайни служби. В същото време Комунистическата партия си сменя името, преструктурира се и оглавява целия трансформационен процес в страната. Тогава тя преназначава много от служителите на ДС в новите тайни служби, които отчасти само получават нови имена.

239

Чпър

преди 13 години

Дал за колко алтъни се продаде? И големите турски политици са като българските-продажни и работят в свой интерес!.

238

Андрей

преди 13 години

правише и печелише избори... пак сте спали, докато напишете статията, Днес.....

237

до 244

преди 13 години

ти май нищо не знаеш за Тодор Живков, не руснаците му спряха парите а тои почна да взема и от европейците за това си отиде. Не казвай работи, които не ги разбираш

236

бай Амет

преди 13 години

Надявам се всички от малцинствата,родени в България вече да са разбрали що за пасмина ги манипулира и най-после след дългогодишна феодална експлоатация да помислят малко,че са българи и тези,които ги използват за мафиозките си игрички да си ходят в онази глуха,дето им е мястото.А така и управляващите да се стреснат и да им отнемат всичко откраднато,принадлежащо на БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!

235

гост

преди 13 години

Интересното е, че ако напиша "ай сиктир" в превод на български език, постинга ще бъде цензуриран, защото това си е псувня. А те го сложили в заглавието!

234

Анонимен

преди 13 години

За пореден път се убеждавам колко посредствени са журналистите в този сайт само по заглавията на статиите им. Ай сиктир!

233

анонимен

преди 13 години

дпс е етническа партия и трябва да бъде забранена.такива като дал и доган да си ходят в турция

232

ай-вай

преди 13 години

Хитър крадец е Доган,не голям политик

231

Анонимен

преди 13 години

Пич !

230

Анонимен

преди 13 години

Хм,голям политик били Доган,ама докато Турция наливаше пари в партията му..то и Тодор Живков уж беше голям политик,но като спряха руснаците парите и той си отиде ...

229

БОТЕВ от ПЛОВДИВ

преди 13 години

Касим Дал е най-българският политик в ДПС.Етническата пирамида в незаконната партия изпрати ,,сакъ аркадаша''в 9 глуха.

228

за 241

преди 13 години

И защо се подхилваш, като се каричаш сам ''пу..тка.'' ??!! *** леваците сте.......

227

Psycho Realm

преди 13 години

Уж сме в Европа..уж сме демокрация , уж сме ХРИСТИЯНСКА , СВЕТСКА ДЪРЖАВА.......а третата по големина и първа най - влиятелна партия е етническа - турска . Да го кажа аз направо......*** *** сме ;)

226

sdf

преди 13 години

toz kak se naqde i sq se otkazwa, gospod ako go ima si znae rabotata:)))

225

емигрант !!!

преди 13 години

пей ли си Пенке, кой ли та слуша !? ама .......... вие доста свободно време имате , А ?!!! работа ли си нямате ? ИЛИ ще намерите оправдание както винаги и ще кажете "АМА ТООО КРИЗА СЕГА" :) пхееееей тцтцтцтц СЕРИОЗНО им поддържате РЕЙТИНГА на политическата мафия

224

211

преди 13 години

Че те и посланниците да ги махат.Освен това аз не гласувам за тях.

223

Tur4in

преди 13 години

"Е па ти толкова си грамотен че използваш цифри вместо букви..."Ako beshe malko po inteligenten 6te6e da zane6 za6tto.

222

ХОХОХО

преди 13 години

Е па ти толкова си грамотен че използваш цифри вместо букви......Мехмет трябва да се засрами,ползва само букви......