70

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Очакваме СеРеСетата с участието на Лейди Цецка!

69

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ДО 64 /"У ШЕНГЕНЯ" гражданино"У ШЕНГЕНЯ"Ако не вЕрваш, питаш патрона ти като дойде да ти даде заплатата в прес-центъра на КОМ.ПАРТИЙКАТА Герб...питай го докато не го е изхвърлил работодателя му (Данъкоплатеца) от властта, щот после няма да можеш. Няма да има кой да ти дава заплата за да пишеш във форумите в милиционерска защита

68

Анонимен

преди 13 години

"Разговорът с Искра Фидосова е истински", това каза в късната емисия на новините на bTV директорът на Агенция "Митници" Ваньо Танов- те това каза шефа на митниците.

67

Анонимен

преди 13 години

Парламента е една голяма МЕНТА и абсолютно безгласна буква.Квото каже шефа това и става.Парламентарната демокрация в Бге абсолютна УТОПИЯ.И на фона на цялато това йезуитско поведенеие да се очака нещо положителное меко казано идиотизъм.Но масовката електорална ако мине през диспансера то 100% би била освидетелствана.

66

Анонимен

преди 13 години

Стига сте го показвали, това свинеподобно!

65

до дени#53

преди 13 години

напълно съгласен-и опоскаха държавният резерв

64

Анонимен

преди 13 години

Ако Танов е мъжкар - да излезе и да каже кои точно са хората от ГЕРБ които са го натискали ! Иначе е повече от ясно, че всяка спечелила партия ще назначи хора на който има доверие и ще уволни тези на предишните управляващи, но в случая казал ли си "а" - трябва да кажеш и "б" !

63

KALT

преди 13 години

Бренеке, Гражданино на ЕРБ. Бренеке. Ако съм ти на работодателите ще те изхвърля като комета поради неграмотност.

62

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Цецка:От вчера г-нТанов опровергава,казва че това са монтажиЕстествено,че свише(нейде от Банкя)му е наредено да отричаСега като изнесат разговора помежду им с РазБойко (записан за спортни цели от Даскал физкултурника),някой има ли съмнение ЩЕ ВЕДНАГА ЩЕ ВИКНАТ ЧЕ Е МОНТАЖПросто вече лафа виновен е Станишев или това е наследство от Костов не е актуалноСега вече ще се говори-ВИНОВЕН Е ТРАКТОРААйде гази Тракторе ГЛИГАНА ОТ Банкя,преди да го е избракониерствал ловеца Първанов с 1 бринике

61

Анонимен

преди 13 години

Драги ГЕЙбери, вижте се на какво приличате!Фидосова, Менда, Цецка, Цветан, Лъчо Иванов, и Тиквата Борисов!Само се вижте!Пред един истински ГЕЙбер, даже Станишев и Костов изглеждат като младенци!Даже Яне се оказа по-голям мъж от Борисов! Яне поне не го защитават женски чудовища от РабФАКМъка, мъка!

60

>>>

преди 13 години

Човекът Танов ви го каза: много пари има дадени... и с тая криза сега... и почват да стават нервни.А па вие тука си словоблудствайте до откат.Кучетата лаят, кервана си върви!

59

Годухай от рода Дуло

преди 13 години

Цаци ще ви оправляват, роби с роби, докаго си го чешете по форумите. Кой да ви измете къщата, бе! Кой все ще ви освобождава вас?! С 3 млн. на улиците няма да им стигне ни полицията, ни джандармерията. И като ви лъжат с разни ментета, ами вземете си права за пряк контрол - във всички власти. Става с бунт, извънредни избори и независими кандидати. Не вервай на никого, но се свържи с останалите за общи действия при общо искане. Преди всякакви партии. Елементарно.

58

Кобилата на Яне

преди 13 години

Ей хора...власт и пара се дава скръв...Кръв пикаят тия дето досега лапаха като змейове...Не срс-та,магма от ядрото на земята ще докарат,за да няма ред и законност...И това е началото,още по-големи гадории ще има,щото те отдавна са забравили идеалите на дедите си...сега са зяпнали и ненаситно искат да лапат....и всеки,който застане на пътя м/у техните търбуси и парата ще бъде жигосван,клан,пален......комунист наяден няма

57

Анонимен

преди 13 години

До кога щесе отговаря на доноси от Първанов и РЗС точка и край Да кажат човека с каскета и ще повярвам

56

KALT

преди 13 години

Като не ти харесва, бягай при Азер Меликов. Секс символа на БСП. Няма нищо лошо в това да си стругар, нали така ни опропастихте господа комунисти. Назначени сте за милионери, каза другаря Андрей Луканов. Преди да изяде оловото. От вас между другото.

55

възмутен

преди 13 години

Абе нещо май останахте единици да не кажа само един, който драска тук в полза на управляващите! Управляващи "честни", както вие се изразявате - честни обаче за какво? За тази година и половина само доказаха,че сеят омраза и злоба между хората, между млади и стари,между цели съсловия;управляват на база разделяй и владей без капчица компетентност и грамотност;изхарчиха де що пари имаше, национализираха ни парите от здравния резерв,допълнителния пенсионен фонд... Това ли е честност! Без грам работа

54

Георги Петров

преди 13 години

Шаран,Пиши под едно и също име или поне на няки си изключвай тъпия Caps Lock

53

Анонимен

преди 13 години

БСП=СоциализъмГЕРБ=Комунизъм - бивши членове Б.Борисов,Ц.Цачева,Б.Димитров

52

Дени

преди 13 години

Има ли значение кой пуска тези записи .Не е ли по-важно и по-скандално съдържанието. Какво сътвориха за повече от година и половина тези управляващи освен скандали , хаос , лъжа след лъжа , национализация на здравни вноски ,на частни пенсии , тотален срив на доверие от инвеститори , коментари кой какъв е , Калинки и фалш , безработица , корупция ,контрабанда -нечувана , огормен дефицит , пиар-акции и още и още. Писна ни от комунистически популизъм и ментета. И тия като ония.

51

Анонимен

преди 13 години

Танов има изключително услужлива памет. Ту казва, че не може да помни разговори, ту се оказва, че помни в подробности, браво. А че кадруването е нормално не знам какъв човек трябва да има такова мнение...