39

Анонимен

преди 13 години

Ми наскоро направили ви впечатление ,че изтече информация ,че в Изрел също имало такъв момент в два поредни тиража едни и същи числа ,ама там хората се усетили и вдигнаха такъв скандал,че много бързо се смениха и тези които отговарят за тотализатота и самия начин на изтегляна на числата.

38

Анонимен

преди 13 години

Моята мумия никога няма да пусне, ако аз забравя:)

37

Анонимен

преди 13 години

дали въобще съществува това семейство или е измидлено?аз никога не играя хазартни игри, разчитам на ума и ръцете си за да имам каквото ми трябва

36

dabadaba

преди 13 години

Още един болен на тема констирация :)Ако се съмняваш, задрасквай си 6 числа точно преди да започнат за теглят печелившите комбинации. Твоите числа няма да ги знае никой, така, че може да се окажат печеливши. Обади ми се тогава :)

35

Анонимен

преди 13 години

Спомняте ли си как в два поредни тиража излязоха едни и същи числа,ако това не е измама и не са нанагласяни определени топки здраве му кажи. Не трябва никой да им пуска фишове и да пълни гушките на държавните хрантутници докато не се премахне компютърното отчитане на фишовете. Не ви ли направи впечатление как след като вкараха тото в системата на компюютърната програма ,изведнъж рязко скочиха печалбите ,да не си мислите ,че това е случайно?

34

Веселина

преди 13 години

Да им е честито! Да са живи и здрави, да си купят къщичка с градинка, да им дава Господ дълги щастливи години и на тях и на дъщеричката им!

33

Анонимен

преди 13 години

Дам, още една платена статия... Хората спряха да вярват на тото-то и спряха да пускат фишове... ама нашенците хитри, почнаха с платените репортажи по ТВ-то и статиите в новинарските сайтове. Жалкото е, че е пълно с балъци дето вярват на тия неща и си дават и последните стотинки за една мечта - да спечелят. Накрая остават с пръс в г**, а печалбите отиват при "шефа" на тото-то

32

Анонимен

преди 13 години

ВСЕКИ С КЪСМЕТА СИ ;D

31

башбудала

преди 13 години

Щеше да е много важно,ако при този дубъл имаше още една шестица - тогава таквъз жена да я цалуваш до сутринта. Но при само техните две шестици е все тая,ако не се брои пропагандния шум. Демек,жени, пускайте и вие същите числа на мъжа ви,че току виж той забравил.

30

Анонимен

преди 13 години

Откакто пуснаха компютърната програма на тотото и фишовете ви минават през системата ,забравете за печалба ,защото е нужно просто да се провери дали дадена комбинация има пуснат фиш и ако няма се нагласят топките ,а това става по много лесен начин като на определени топки се слага или безцветен скоч или се пробиват с тънка игла и от това се нарушава балабса им ,а топките които трябва да излязат след като не са манипулирани влизат в улея и така ви гепят парите ,а за гладни наивници .............

29

ined

преди 13 години

Аз от ТОТО не разбирам, ама не е едно и също дали ще вземеш един джакпот или 2 по 1/2 джакпот?

28

ТОТО

преди 13 години

Участвайте с малки суми,но редовно и ще спечелите многоооооо......

27

роко

преди 13 години

Мъж се прибира почерпен вкъщи и пита жена си:-жина,ко ша напрайш ако спечеля от тотото?-щи зема половината и ща зарежа.-хубу тогаз,спечелих тройка,ей ти 1.50 и са мащай..

26

Гошо Тъпото

преди 13 години

Иване,хич да не ти...пука;и моята е...същата,ама вече...свикна.

25

до 13

преди 13 години

как да и дадат името,бе ? нали ще ги отвлекат и двамата. то в днешно време за 5 лв. утрепват човек..на теб защо ти е името на жената?

24

иван

преди 13 години

Ей,,,това се казва жена,браво,не като моята "пак си дал пари за тото,аман от това тото".Е как ще спечеля,на куково лято!

23

Ф.С.В

преди 13 години

Въобще не съществуват такива хора ,,поредната лъжа на тотомафията в БГ вадят на бял свят милионер от 1996-97 когато 1 долар беше 100лв и стигна 3000 лв за 1,5 милиона може да си купиш 1 апартамент ..други милионери след компютизирането на тптптп --няма

22

Анонимен

преди 13 години

Я ми обясни като на ученик тогава!

21

Genata

преди 13 години

Ти май не разбра смисъла на кометара на който отговаряш :)

20

nik4eto

преди 13 години

ДА са живи и здрави хората!