8

Анонимен

преди 13 години

Поканете Първанов даги пуца белким хване шап

7

задачка закачка

преди 13 години

,,37 от над 1600 взети проби от домашни животни в село Кости са положителни',,Става въпрос за приблизително 250 овце и кози, 200 едри преживни животни и 80 ***."И как от 530 животни взеха 1600 проби .Трябва да са вземали по три проби от животно.Но какъв смисъл има да го правят след като и 37-те положителни са достатъчни за да се вземе решение да се избият всичките ?Или е поредната нелепост.Или някой точи пари.

6

Анонимен

преди 13 години

България е разграден двор и през граничните и бразди се минава безпрепятствено. Защо преди не можеше да се случи това? Как при лошия социализъм се опазихме от шапа, а сега не можахме? Нали в годините на демокрацията се предполага, че трябва да сме по-напреднали? Пълен провал във всички области и тотална заблуда за нещо по-добро. Бог да ни е на помощ!

5

хахаха

преди 13 години

защо ще умъртвяват здрави животни?!?! Нещо много зор? Ми след като данъкоплатците са виновни за болеста на животните им :Д :Д :D

4

Пич

преди 13 години

"Комисия ще определи стойността на животните, на чиято база ще бъдат обезщетявани собствениците, уточняват от НВМС."Само не разбрах защо аз като данъкоплатец ще трябва да обещетявам частни предприемачи?! Това малко ми звучи като онези земеделци, които искаха от държавата обещетени защото е слаба годината.

3

Турски ШАП

преди 13 години

В село Кости останаха само кости ... дано поне държавата да обезщети хората за животинките им. А иначе е време да се поучим от челния пример на съседите ни - Гърци и и ние да вдигнем една хубава, висока, бетонна стена по границата ни с Турция, че както се вижда - от там нищо хубаво не може да дойде!

2

Анонимен

преди 13 години

"Комисия ще определи стойността на животните...."!Да видим след това с тази оценка да ли ще могат да си купят същата стока????

1

онбашията

преди 13 години

ако и при хората мерките бяха такива, спина щяхме да сме го забравили преди 30 години :)