10

обикновен

преди 13 години

Долното ми мнение е просто в подкрепа, че някои българи са паднали по-ниско от някои ***...

9

Елена

преди 13 години

Еми- нали вече не е държава и не е нашата, а е вашата- какво ревеш тогава? Прав ви път и вятърът да ви е в гърба по пътя към касите сами да си плащате сметките! А?! Или нещо не става?

8

обикновен

преди 13 години

Как би звучало СРС от визитацията на Маджунов и колегите му, ако детето е било само в стаята...- Докторе - ае вижт'ва парче месо да му *** майката, че ше земе да умре, после ш'са червим зарад теб.- Ем ко да му гледам - боли *** ***, че щяло ***.- Ам то и мен *** боли, нал си е твоя пациентка.- ( не се разбира )- Ае виждам го че се мъчи нещо, дали да не вземем да го удавим, че да му направим добро ?- Ем да го удавим - що не - ние сме лекари, ама в какво - големичко е за кофа...- *** ли му майката... Имам един варел на село - в него държим киселото зеле...- Бягай носи варела, докат не ми е свършила смяната...- Ам то хубо, *** ко ще кажем после на онея *** - родителите дет киснат навънка като прани *** ?- Ем ко ще им кажеммм... Че малко течности са му давали и организма не е сварвал да възстановява кръвта дет шурти...- Ае Маджунов - това ми мирише... Ше вземе да се окаже, че сме напрайли грешка и да ни съдят...- Кой ше ме съди мене ве ***, аз съм човека тука дето съди - кой да живее и кой да мре...- Ама да земем да напишем в документите, че тая малката ***, дето лежи тука е кървяла още преди да дойде за операция ?- Ам пиши ( не се разбира )- Ай чао, че имам тука един ***, дет ми носи едни кинти да уморя синчето му, че си е порязало пръста...

7

Циганин

преди 13 години

Абе колко ви се иска все *** да са виновни. А вие бугарите скапани все да сте прави . Расисти сте си и такива ще си останете . Колко сте по малко толкова по добре . Опропастихте си държавата . Ваша си е и майката и еб. а . хт . е.

6

Анонимен

преди 13 години

Във всички медии, без значение електронни или печатни, всяка трета новина е за някой *** пребил, заклал, изгорил, обезобразил, удудушил, умъртвил, изнасилил, ограбил някого и т.н. Тия *** ( с голям риск да обидя обикновените маймуни) имат ли въобще някаква представа какво е добро и зло, редно и нередно, нормално и извратено?!

5

Анонимен

преди 13 години

поредният звучен провал на кабинета "Борисов" а само до преди ден Цецо Шестака вече беше сложил примката на лекарите и им готвеше осъдителните присъди. няма друго правителство, което за толкова кратко време да има толкова много провали и скандали.

4

до комунист

преди 13 години

*** си ти,само задето си комунист.***!

3

MURDOC

преди 13 години

"Няма следи от насилие"ей тия *** все невинни , ДОКОГА ТАКА БЕ !!! Ако това бяха българи щяха веднага да намерят някакви следи ,но нали са мамгасари ,а и нали избори идат трябва добро отношения към ''избирателите'' .

2

Комунист

преди 13 години

Дегенератите на демонокрацията....Дано всички оскотееете така преди *** да ви претопят...

1

Анонимен

преди 13 години

еиии боже *** ***.