14

Jj

преди 13 години

Aasd, prav(a) si, ako stava duma za produkt, koito kupuvash. Tuk stava duma za absolutno bezplatna tarsachka, koiato nikoi ne zadaljava da polzvash.

13

Анонимен

преди 13 години

kapamah.narod.ru/teoriq.htmпредишен лог по елементарна физика

12

Aasd

преди 13 години

Именно, защото представя продукт - нещо, от което печели, тя е задължена под някаква форма да гарантира за качеството на продукта си и това е определено от Европейското законодателство. Когато си купиш дефектен продукт не настояваш за рекламация ли? Съмнявам се...

11

Temida

преди 13 години

ПРОМОЦИЯ !!!! Искате ли да получите компетентен юридически съвет от практикуващ юрист само за 20 лв. до края на месеца ???? Свържете се с нас на е-мейл: praven_savet***abv.bg

10

Aasd

преди 13 години

Пич, нещо много бъркаш нещата. Нещото, за което ти говориш са официални действия на правителството на Китай, с което те защитават тоталитарния си режим. Хората са си съвсем наясно, че нямат свободен достъп до информация в интернет и трафика се филтрира. В тази статия става въпрос за това по какъв критерии се подреждат сайтовете примерно като даден потребител напише "кафе" или "хотел" или каквото и да е. И тук идва проблемът, че Google представят една класация, която е манипулирана, а не обективн

9

Blackened is the end

преди 13 години

Имаше и международен процес срещу Яху и няколко други компании. На въпроса на обвинението защо манипулират търсенето те отговарят, че не са го направили с желание а са се съобразили с местното законодателство! При този отговор обвинението пита: "Ами ако се върнем 60 години назад по времето на Хитлер и холокоста, пак ли щяхте да се съобразите със неговото законодателство и да сте мълчаливи съучастници....???" при което онези си замъчаха виновно и пак повториха че не съдействали с желание! Смях.

8

Jj

преди 13 години

Kakvo oznachava manipulirane? Kompaniata (Google) predstavia produkt (tursachka). Nikoi ne e zastanal s pistolet zad gurba na potrebitelia i ne go kara da izpolzva uslugata. Tova, che e bezplatna niama nikakvo znachenie - izborat e tvoi. Ne zashtitavam Google, no smiatam, che takiva obvinenia sa prosto smeshni i nqmat nikakva baza.

7

Blackened is the end

преди 13 години

Това въобще не е новина. Отдавна се знае, че ако отидеш в Китай, и потърсиш с Гугъл или Яху информация за събитията на площад Тянанмън през '89 та, няма да намериш никаква информация, както и изображения! Тук веднага излиза снимката на неизвестния и до днес човек застанал пред танковата колона, чиито акт на отчаяние привлече вниманието на света! Според някои източници по време на протестите са застрляни и премазани над 2300 души! Ако покажеш тази снимка на млад китаец днес, тя не му говори нищо.

6

прав си

преди 13 години

прав си номер 4 , абсолютно , само *** на висок пост може да направи от очевадното новина

5

user

преди 13 години

Браво за подозренията,но малко късничко! Филтрация има... НО..как ще го докажат,защото не само Google филтрира... Разделяй и владей!

4

Aasd

преди 13 години

Брюксел подозира Google, че манипулира търсенето в интернет. Да се смее ли или да плаче човек??? Ами те ако не манипулираха търсенето, печалбата им щеше да е в пъти по-малка. Само с реклами не става... А за това така наречено манипулиране знаят всички освен Брюксел, които "предполагат". То се сформира цял бранш за фирми, които се занимават пряко или косвено с манипулиране на търсачките, ама Брюксел са във фаза "подозрение".Дам като става дума за много пари, трябва да се пипа внимателно!

3

zzz

преди 13 години

Световна сила ли, да бе да.Преди когато ЕС осъди МS заради вграждането на IE в Windows, тогава Гугъл с радост застана срещу MS, защото имаха интерес. Е сега те са в позицията на Майкрософт, а в ЕС ако си превишил правата си - понасяш си последствията

2

Danimore

преди 13 години

Те намерили с койда се гъбаркат. Гугъл защо събира лични данни? Сега тихомълком всякакви процеси ще секнат. Гугъл Вече е една от най големите сили в света!

1

Анонимен

преди 13 години

Брюксел защо не вземе да се заеме с нещо по сериозно. Например с критики и анализи на ситуацията в Източна Европа заради която би се разпаднал ЕС.