19

Кирчо

преди 13 години

Прави сте...само БОЙКОТ ЗА МОЛОВЕТЕ...не пазарувайте. Лошото е че там ходят келешчетата да пазаруват, а те не разбират какво правят..че пълнят гушата на едни и същи хора, а те ги лъжат...

18

Алипиева

преди 13 години

Във всички МОЛОВЕ има еднакви магазини и за това не свалят цените-монополисти. ЛЪЖАТ НИ

17

ЕЛИ

преди 13 години

Бойкот на МОЛОВЕТЕ...стига са ни лъгали...сами си го слагате...като пазарувате там

16

Сиси

преди 13 години

Ти какъв си бе? Кво ни пробутваш фалшивА СТОКА

15

Деси

преди 13 години

Трябва бойкот...да не пазаруваме в тия молове и ще видите как за 1 гогина ще свалят цените на 50% или да ги затварят.

14

Боряна

преди 13 години

Сега ще се развихрят в моловете, ще ви лъжат с уж големите намаления...според мен в по малките магазинчета в центъра са почтени, каквото пишат това продават. Вместо да свалят цените като направиха повече молове, те още повече ги вдигнаха?! Щото са на едни и същи хора, в всички молове има еднакви магазини и лъжат хората.

13

Зеки Маджет

преди 13 години

Ами вие какво искате, как да не продавам на 300% в магазините ми в моловете, като наемите са ми по 20 000 евро на магазин, а стоката която взимам от Турция ми е евтина- Сислей, бенетон..

12

Анонимен

преди 13 години

Защо цените на дрехите са по западно европейски стандарт в България, при положение че заплатите не са? С такива "намаления" по-добре да се разрова повечко в някъкви дрип шопове, отколкото в мола.

11

Gaskoing

преди 13 години

Ако аз съм продавач и едно яке съм го купил за 30 лева, а искам да му взема 50 лева естествено ще го пусна за 80 и ще задраскам цената 80 и ще напиша 60! и ще оставя 10 лева за някой който ще се пазари..

10

Sale

преди 13 години

Аз не знам дали съм с 4-ти клас, ама я ти вземи и си сметни сам:Пример:слушалки, тук струват 68 лева, същите ги купих от амазон за 9 паунда (1паунд=2.30 лв.). Колко процента според теб е това? Не е за смях, за реване е.

9

ДЯНКОВ

преди 13 години

АРЕ НА МОЛ И ПОСЛЕ НА СЕЛО А

8

Анонимен

преди 13 години

Как с над 300% ?!?!?!? хахахахаххаахаххахахахахах Ти май си с 4ти клас ,а ?

7

Алипиева

преди 13 години

В моловете правят такива измами...до -50% , а то се оказва че има 1-2 неща намалени само . Другите са на -20%. Там проверявящите не ходят, щото им плащат от управата на моловете. Пазете се...яко лъжат в моловете

6

Онанимен

преди 13 години

Даже в момента съм с риза от Овиезе, без намаление струваше 10 евро, втората струваше 1 евро, т.е. 2 за 11евро, аз си взех 10 от Милано, на Сесто Марели има магазин на Овиезе. Същите ризи след това ги видях "намалени" в мола до Хемус, пак в Овиезе - струваха 25лв. Преди "намалението" май са били 40лв!

5

ДЯНКОВ

преди 13 години

АРЕ БЕ СЕЛЯНИ,,,АРЕ НА МОЛ

4

Отвратена

преди 13 години

Спомняте ли си едно интервю по телевизията отпреди 2-3 години? Българка се възмущаваше - пристигнала наскоро от Италия и открила, че тук същите дрехи, от същата марка и качество, в период на намаление на цените при разпродажба СТРУВАТ ПОВЕЧЕ, отколкото са стрували в Италия, ПРЕДИ да започнат там разпродажбите!!!

3

Sale

преди 13 години

Прав си напълно. От България, само храна и цигари купувам. Сега от амазон ко юk има намаления пак, има неща които са по-евтини от тук с над 300%. От ибей също. Така и не се научиха нашите търговци, че от оборота трябва да се печели а не от цената.

2

IVo

преди 13 години

какви намаления,на какво? на парцалки 16-та употреба шити в китайски склад? айде моля ви се тия американси и про-западни стандари на живот не ги пробутвайте тук. да не би на колхозния пазар във Варна или на Кооперативния в Люлин блуза дето е била 10лв сега да са я намалили на 3,че видиш ли минала нова година. Глупости.А тия дето пазаруват в МОЛ-вете ще им кажа че си купих същия модел яке на Илиянци за 50% по-малко пари,само дето не пише известа марка Тера нам си кфо или Капащка(грешките верни)

1

shopper

преди 13 години

И разпродажбите не са каквото бяха :) Супер измислени цени през повечето време, последвани от "намалени" на 200% печалба върху цената на китаеца. Аз затова си пазарувам от ибей - хем свеждам до минимум контактите с намусени персони (като изключим лелките в пощата), хем получавам качество на прилична цена