90

bobi

преди 13 години

XA globa 1000 lv. 6te im pradnat na kura.Globa za bak6i6ite 10000 bal sam in maikata bak6i6i

89

american boy

преди 13 години

И аз съм карал такси като студент и според мен е неразумно да се очаква, че навръх нова година таксиметровите шофьори ще работят на обикновените тарифи. Най-малкото това е нечестно спрямо тях и семействата им. Вземете за пример ресторантите, хотелите и т.н., за Нова Година всички работят с надценка над редовните си цени. Това разбира се не означава, че трябва да се злоупотребява и да се искат 50 лева от от Попа до НДК например, но като цяло таксиметровите шофьори имат право на празнична надценка

88

Анонимен

преди 13 години

ТЕЛЕФОНИ СЕ РАЗДАВАТ ГОСПОДИ КОЛКО ПРОСТОТИЯ ИМА ПО ТАЯ ЗЕМЯ!1 СТАВАТЕ СМЕШНИ И ЖАЛКИ!

87

Анонимен

преди 13 години

СЪНАРОДНИКО КОЛКО ПАРИ ДАДЕ В СУПЕРМАРКЕТА ДА ПЛЮСКАШ????ЕИИИ СМЕХОТВОРКО ДА ТИ ПРЕСЕДНАТ ПЪРЖОЛИТЕ. *** ТАКЪВ! ЩЕ УПЛАШИШ ГАРГИТЕ! КОЙ ТЕ КАРА ДА СЕ ВОЗИШ НА ТАКСИ АЙДЕ ПЛУИ ТАМ НА МАСАТА ***!

86

МАРГО

преди 13 години

ДА НЕ СЕ ПРЕКАЛЯВА ДА НО ПИТАМ АЗ ЗАЩО НЕ СЕ УЗАКОНИ В ПРАЗНИЦИТЕ ДВОЙНОТО ЗАПЛАЩАНЕ? А ИНАЧЕ ОБЩИНАРИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ВЗЕХА ПО 500 ЛВ НОВОГОДИШНА ПРЕМИЯ?? А НА ТИЯ ХОРА СТОТИНКАДЖИИ ИМ ЗАДИДЯХА! АЙДЕ СТИГА ПОРНОГРАФСКИТЕ ИЗПЪЛНЕНИЯ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! БЕЗСРАМНИЦИ ХОРАТА ЩЕ ВЪРТЯТ ЯОЛАНА ДА ВОЗЯТ ПИЯНИЦИТЕ И СЪС СОБСТВЕННАТА СИ КОЛА И ЧАК ЩЕ ГИ СЛЕДЯТ??!! НЯКАКВА КАЦИЯ ЦЕЦО НЯМА ЛИ ДА СПРЕТНЕ??? СМЕШНИЦИ!

85

някой

преди 13 години

Против съм да ни дерат с тарифи по 5 лв/км, но смятам, че е честно двойно увеличение за новогодишната нощ. всеки човечец седнал зад волана след 12 ч си го заслужава. Пък и нали по Кодекса за работа на национален празник е двоен надник.

84

МоРсКи

преди 13 години

Е то е така защото ние не сме нормална държава... Ама като стоят по тънките улички няма и да печелят :)

83

Анонимен

преди 13 години

Аз пък немога да разбера защо ги предопреждавате, те половината ще се скрият по кварталните улички и няма да седят на опредилените от общината стоянки където ще ходят и инспекторите.В коя нормална държава властите предопреждават преди акция престъпниците, повечето от такситата си имат и wireles и телевизия в колите и следят новините поне малко.

82

Анонимен

преди 13 години

по 10000лв. да ги глобяват

81

Анонимен

преди 13 години

Браво! Нека скапаните бакшиши да ги погнат малко, че те се уливат от наглост и със сметките и като шофьори на пътя..

80

Анонимен

преди 13 години

79

Kiril

преди 13 години

skapi sanrodnizi ako niakoi ima nomera na DAI da go napishe mislia ce shte bade mnogo polezen na mnogo xora v novogodishnata nost ::)))))

78

Анонимен

преди 13 години

е как така кой ходи - ами всеки недвоеволюирал гербер е първа писта и в Син Сити и в която и да е чалготека

77

Фил

преди 13 години

Това означава че паралелно трябва да има и лов за рекетьорите от ДАИ. И те са същата *** като повечето бакшиши.

76

анонимен

преди 13 години

много просто ...защото това са хора задоволени от към финансовата страна..тоест заемащи може би началнически постове..а те не вземат колкото един работник..и може би и за това че споменаваш че са работили едва ли не цял живот за един лап топ ..което съвсем не е така...

75

Ани

преди 13 години

На мен бележка от лекар и адвокат за платена сума досега не са ми дали. Тия се водят "социално слаби".Защо не издават фискални бонове като продавачите в магазина? Те продават "услуги", нали?

74

Анонимен

преди 13 години

Кой нормален човек ходи в Син Сити ???

73

батко

преди 13 години

бая кинти ще гушнат тия от даи ,квито са продажни държавни служители

72

Tatul

преди 13 години

Аз против двойните, че дори и тройните цени нямам. Хората работят извънредно и трябва да им се плати. Всичко, обаче трябва да е регламентирано - настройват си апаратите, издават ти касова бележка и всичко е 6. Коментара за заплатите на адвокати и тн. - подобна ***, която защитава изнасилвачи, убийци и подобни не заслужава да съществува. Правосъдието отдавна не е справедливо и 100% виновни биват измъквани от тия адвокати.

71

Ани

преди 13 години

Да, ама много от тези тарикати карат чужди автомобили и плащат наем на боса. Мен ако питаш 90 дни затвор за "тариката" и парична санкция от 1000 лева са напълно достатъчни. Винаги ме е дразнело това, че такситата и ресторантите никога не връщат ресто стотинките. Можеш да им ги оставиш като бакшиш, но не си длъжен.Обаче те сами си го взимат, а това е доста как да кажа, като ...ПРОСЯЦИ!