41

boji

преди 13 години

po4ivai v mir bobi vinagi 6tete pomnim i 6teti sly6ame ispalneniata i 6te bade6 zavinagi vav na6te sarza

40

Маниак

преди 13 години

Който не знае, най-големите ксенофоби и националисти на смета живеят в Санкт Петербург. Всеки ден минимум 10-15 чужденци с по инакав цвят на кожата или са бити яко или са намушкани с нож, а може и двете да им се случат. Дали чернокожият си е отишъл просто ей така не съм сигурен. Който не е бил там не знае за какво става дума - само напишете в гугъл " ксенофобия в санкт петербург"и ще ви се изправи косата. Макар, че около 50% от случайте въобще не се обявяват в медийте! Жлако са *** !

39

галактика

преди 13 години

Това все някой ден щеше да се случи, но не биваше да е толкова рано ----- Мъча се да посоча някои от най-хубавите песни, но се затруднявам - та те всички са хубави ---- Конкретно в този случай мога да спомена заглавието *Това е една тъжна история* ---- Мир на душата му

38

Набор '90

преди 13 години

Игнорирам подценяването на младите, както и срама от незнанието на вероятно мои връстници.Аз съм на 20 и обожавам песните на Бони М. Освен ремикси и много техни оригинали се въртят до днес в заведенията, радвайки се на голяма любов от всички. Великите музиканти се познават именно по трайността на творчеството им. Не мисля, че е нужно да разказваме за величието на този човек.Благодаря за прекрасната музикална приказка, която написа за нас и дано купонът продължава в един по-добър свят1 Поклон!

37

TTT

преди 13 години

Поколенията , родени през 60-те и 70-те години на ХХ век . съжаляват за него , защото със смъртта му губят част от живота си и то най-вероятно най-хубавите години . За по-младите , това е непонятно , защото техните поп-идоли се сменят почти ежегодно . Но това е кръговрат на живота , една звезда залязва , за да изгрее друга . Едно поколение напуска дискотеките , за да нахлуят там техните деца .

36

вай-вай

преди 13 години

Чалга поколението никога няма да може да оцени такива големи музиканти като Боби Фарел от златните години на диско музиката.Нека да почива в мир.

35

Dani

преди 13 години

Mir na dushata na Bobi Farel!Da jivee BonyM! A mladite gospoji y gospoda(pod 30 god.) da ne se izkazvat nepodgotveni ,zashtoto y te se mqtat na dansinga na tehnite remixove ,no ne znaqt koi sa izpalnitelite-moje bi DJ EDI KOI SI?

34

Дражко

преди 13 години

Страхотен музикант и шоумен!Един от Великите!Песните на групата му ще останат вечни!Съжалявам.....Бог да прости.

33

коко

преди 13 години

Велик музикант ! Мир на праха му! А тъй наречение "пич" е много зле - по всичко личи, че е от чалга поколението- те не знаят какво е класика!!!!

32

...

преди 13 години

Велик музикант! Ще остане в историята с паметно творчество. Лека му пръст.

31

ПОЧИТАТЕЛ

преди 13 години

Уважаеми! Аз наиситна съм на 50, но духът ми и на младо момче. Внуци все още нямам , тъй като децата ми са малки. Но ще ти кажа, че моето поколение е на светлинни години от теб, защото уважавахме по-старите от нас. Ела и ти на моите години /не са много/ и тогава ще те питам как ще се чувстваш. Светът е за всичики, млади момко. Впрочем ПИЧ викахме на всеки селянин, надул яко ВЕФ-а! Но няма да ме разбереш!

30

Анонимен

преди 13 години

Голям музикант и изпълнител! Лека му пръст!

29

q

преди 13 години

rip велик музикант!

28

Анонимен

преди 13 години

Бог да го прости .Това беше певец, а не вряскало като днешните .

27

mestessa

преди 13 години

Сбогом, Боби!

26

68 набор

преди 13 години

Израснахме с техните песни и тези на АББА...Почивай в мир,Боби.Радвай горе другите..

25

do 22

преди 13 години

Vili Kavaldgiev e balgarin koito peeshe bez da se varti ,a tozi Bobi Farel se varteshe bez da pee !! Am ti ,ako beshe balgarin, shteshe da razberesh !!!Moite uvagenie kam pevizite ot Boni M ,vse pak !!!

24

Анонимен

преди 13 години

Младите не ни разбират, това е!Но ние си знаем , че нашата младост беше прекрасна именно с БониМ, АББА,Бий джийс и мн. др!Сега сушат...същото, защото няма друго! Бог да го прости!

23

ели

преди 13 години

Жалко,Бог да го прости - велик музикант!

22

Диското

преди 13 години

Имам добри спомени от времето,когато пяха.моля за малко уважение.няма нужда от толкова негативизъм.