201

-_-

преди 13 години

*** американци

200

Анонимен

преди 13 години

Затова трябва да се избият като ***

199

Безмилостен

преди 13 години

Те поне имат смелост да се самоубият, като не им харесва нещо, докато вие ще си ревете докато започнете да се насирате -все ще има за какво ..........докато не си вземете живота в ръце и чакате да ви оправи някой все ще сте си така отворковци

198

Анонимен

преди 13 години

4UMATA NA SVETA E USA

197

Фермер фен на ГМО

преди 13 години

Нещо не се вързва , ако американците ядат ГМО и не са измрели, каква е ползата от ам. посланник ............ Виж да беше нещо по така ГМО-то да нахраним с него *** и да не могат да се рразмножават тогава сам ще засядя нива...........

196

Анонимен

преди 13 години

"- Хора, от днес нататък сте свободни! -крещеше един на улицата.Никой не се обърна да видикой иска да бъде новият тиранин."цитат от "Разкази върху трамвайни билети"

195

Анонимен

преди 13 години

Мальчик, за такива като теб, това не е деликатес, това е нормална храна!

194

Развеселен яко !

преди 13 години

Мда....бъгарято са категорични ,че ГМО -то е много вредно, но чалгата , ракийката, джигарите и чат пат тревЪта са си ОК !!!!===================================================Браво, ни е сме в челото на световния регрес !

193

Анонимен

преди 13 години

То тва е ясно ама проблема е че американския посланик управлява БГ в момента и ни правят на маймуни

192

Анонимен

преди 13 години

Преди около 10 години приятелка от университета ми разказва: родители й взели много хубава царевица Американска! Пишело на опаковката да се слага по едно зрънце на... Те обаче не повярвали и си я засадили, както си знаят. Е избуяла прекрасна царевица и те си я яли с кеф и я давали на животните, следващата година пак засадили... спомням си как изкрещях: "Ти добре ли си това е ГМО! + това сте заразили всичко наоколо!" В България ГМО има, както в магазина така и в задния двор на всяка селска къща!

191

МоРсКи

преди 13 години

до 202 " Европа плаща на САЩ годишно 50 млн долара глоба, за да НЕ внася говеждото им месо което е тъпкано с хормон на растежа. " Ако питаш мен американците трябва да плащат на Европа, че я тъпчат с ***..

190

Анонимен

преди 13 години

Много хора пренебрегват въпроса за ГМО, но истината е, че засее ли се веднъж няма връщане назад. Ще настъпи библейски глад. Хората които сеят ГМО трябва всяка година да купуват семена от Монсанто, които са доста по скъпи от обикновените. Генното им модифициране се състои в това да не са годни за повторно засяване. Какъв глад се бори с това питам? Много се нервя когато *** ми повтарят, че така нямало да има глад по света ХА ХА ХА!!! Събудете се.

189

МоРсКи

преди 13 години

Че от къде на къде ще плаща ? САЩ кои бяха, че не се сещам ?

188

Анонимен

преди 13 години

Хахаха добре, нямало ГМО :)))

187

Анонимен

преди 13 години

Европа плаща на САЩ годишно 50 млн долара глоба, за да НЕ внася говеждото им месо което е тъпкано с хормон на растежа.

186

бре

преди 13 години

Знаем какво е ГМО, виж ти ГСМ-а може и да сто пъти вреден, но никой не те принуждава като си купиш дадена марка да си длъжен да купуваш само нея и то с условието ВСЯКА ГОДИНА, ама калъфа и мелодиите (пестицидите) също трябва да са от тази фирма. Въпросът е икономически и там е целия проблем, някой иска да завладява и създава имеперии, е сикюзми явно ГМО е вредно, за моя и твоя джоб ако не друго!!! Също така погледни статистиката, е белким ГМО да са спасили някой от гладна смърт?!?

185

Анонимен

преди 13 години

не става въпрос само за вредата върху хората.по-големият проблем е монополизирането на храната в дългосрочен мащаб с определена цел и други работи...ама на тебе акъла ти е само колкото да набираш джисиема

184

Анонимен

преди 13 години

зависи къде си живял и в кой квартал и с каква заплата

183

Анонимен

преди 13 години

KOITO KAJE 4E V USA E HUBAVO I MU HARESVA, LAGE

182

за 193

преди 13 години

Знам разбира се - на генотипа на пшеница се вграждат гени на мравка да речем. В резултат всяко зърно има крачка и бяга само към хамбара..........