30

Мариян

преди 13 години

Знаб бе пич!Но защо обиждаш!Личи си кой е ***!!!

29

Анонимен

преди 13 години

***... Знаеш ли още колко марки имат "всичко в едно"?

28

Анонимен

преди 13 години

Нямам против качествата на Самсунг, но си купувам Нокиа или Айфон, защото съм бял човек и искам да подържам Европа и Америка. Ако не са те да дават тон, Самсунг и НТС няма да има на кого да подражават.

27

Мариян

преди 13 години

Да 28! SAMSUNG винаг са били,сега са,и ще бъдат 1!!Аз съм със Samsung Omnia,и е един невероятен смартфон!Всичко в едно!!!

26

Анонимен

преди 13 години

Имам телефон samsung от 5 години, не е мръднал. От моя опит със самсунг мога да си направя извода, че са изключително здрави телефони. Предполагам, че много хора са на същото мнение.

25

Юберменш

преди 13 години

Меглена Кунева пусна идеята.

24

Xscds

преди 13 години

opravete si greshkata v podzaglavieto nekadurnici

23

До хахаха

преди 13 години

Айде бе *** . Нокиа сега бият рекорда за продаване на скъпи *** и чупливи ! А Самсунг сега водят пред Нокиа със Galaxy S i S8500 WAVE моделите ! Нокиа сега немoже да им се опре прави опит да им се опре само със модела N8 ама пак си е *** symbian !!! А BADA OS вече пробива стабилно на пазара !

22

хтц

преди 13 години

трябва да го направят с mini usb а не с micro

21

хахаха

преди 13 години

освен това инвалида си ти защото не си живял навън да видиш че HTC и Samsung ги купуват само избушляци на първо място българите наред с *** пакистанци и др. ***. НОРМАЛЕН БЯЛ човек HTC НЕ КУПУВА.... обаче балканския ориенталец HTC и Самсинг твари като портокали преди пленума на БКП. Хем евтинко хем си мисли че е фанал технологиите за шлифера :D :D :D

20

хахаха

преди 13 години

ами да те светна нокия също се зареждат кеф ти от УСБ кеф ти от мрежата. О ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА. Но HTC е ТАЙВАНСКА ФИРМА правеща ***. Самсунг са същите *** :D :D :D

19

Светли

преди 13 години

Ей, КАПО такава дума "питни" НЯМА !? А за тези от нокиа какво да ти кажа те са най -добрите също като тези от марцедес , панасоник и тн.....

18

Dan

преди 13 години

Явно си технически грамотен, но смятам ,че батерията за един елементарен телефон с дисплей и телефонен указател не трябва да е толкова мощна защото няма да поддържа многото функии които ги има и най-елементарният телефон в момента, по-скоро дори си го представям като калкулатор със соларна батерия, и след като има соларно зарядно за GSM мисля, че няма да е чак толкова нерешим технически проблем, но аз съм лаик и обичам да си фантазирам, това ми доставя удоволствие!

17

капо

преди 13 години

Това със слушалките почти е факт - всички нови телефони имат стандартен 3.5 мм изход за слушалки. Със слушалките за HTC телефона слушам музика на него, а също ги ползвам като слушалки за лаптопа.

16

капо

преди 13 години

Самото зарядно на HTC, a и на други иновативни производители представлява един кабел Стандартен USB към микро USB и щепсел с изход-стандартно USB. Така мога да си зареждам телефона както от ел. мрежата, така и от всяко друго устройство, което има стандартен USB вход, само чрез кабела, който е стандартен.

15

Локомотивът

преди 13 години

Това със зарядните е добре - едно зарядно и точка по въпроса! Да се направи същото и със слушалките - един вид и точка, станаха две точки! Да се последва и от батериите(в момента има над 50 вида) да бъдатс еднакъв амепарж и волтаж максимум с 2-3 идентични размера - те в най-голяма степен са виновни за замърсяване на околната среда.

14

Анонимен

преди 13 години

Супер, а който изобрети и дистанционно със слот за сим карта, да му звъннеш като го загубиш ще остане под пари.

13

Тони

преди 13 години

Нещо не си в час.1. НТС много отдавна правят зарядните си по този стандарт.2. НТС да са *** може да го каже само някой технически инвалид. Тази фирма е създадена преди 13 години, но до преди 2 години проивзежда само телефони за други производители. Напрактика, всички скъпи и върхови модели на почти всяка една марка са произведени от НТС. 3. Човешката тъпота наистина е безкрайна.

12

tedd

преди 13 години

Това наистина е добра новина!Не беше ли семейство Паси инициатор на тази идея?

11

КАПО

преди 13 години

HTC отдавна са с микро USB, така, че няма нужда да влизат в алианси някакви.Не са като ония питни Нокиа, с техните дебело зарядно, тънко зарядно, супер тънко зарядно, прдълговата букса, дебел жак, тънък жак и т.н.