22

zzzzz

преди 13 години

Samo da vi kaja, jurnalischeta ot Dnes.bg v samiqt film Terminator 2: Judgment Day ot (1991) Arnold Bez Ochilata kato gledashe v bara poluchavashe informaciq - razmerite i parametrite na horta v Bara, ochilata si gi vze ot debelaka na izlziane ot bara vze mu i pushkata

21

ст.н.с.проф.доц. Яне

преди 13 години

БАН в момента разработват програма за развитие на България, през следващата петилетка, но за нещастие това ще спре работата по изготвяне на прогнози за времето. През следващите 1-2 години в България хората ще трябва да разчитат сами на себе си, за отгатване или приблизително научкване на нивото на река Дунав в см. отново заради спешността на задачата, се пак хората в БАН са доста над 50г. а изследването е свързано с доста физически усилия, като движение на 1-та ръка, която държи....

20

Анонимен

преди 13 години

18 и 19тоя от 15 е просто платен герберастки писач по форумите и си заработва премията... на всяка цена трябва да лее помия по `враговете` на боко-бабуина...

19

Анонимен

преди 13 години

за номер 15 става въпрос

18

Анонимен

преди 13 години

За първи път си позволявам да напиша нещо подобно, но човече ти си толкова *** , че не знаеш колко си *** за да напишеш подобно нещо. какъвти о да било диалог с теб би бил загуба на време.

17

Анонимен

преди 13 години

Яко..Само дето на Терминатор (ако се визира Арни от 2-ката) очилата са си съвсем обикновени тъмни очила :) Но да кажем окей :)Интересна технология, има бъдеще в подобно нещо определено.

16

Жо

преди 13 години

До 10: Признавам си, че съм ***- току що отворих Гугъл и вече знам. Човекът е този, който може да твори / да открива и създава нещо ново, непознато/, машината може да ти даде само това, което е заложено в нея от човека. За да могат въпросните очила да ти подскажат, дали жената пред тебе ти мисли доброто или ще ти "извърти женски номер", това трябва да е заложено в програмата на компютърчето-очила.

15

Анонимен

преди 13 години

Има проект за милиони в БАН. Планира се в следващите 10 години да се открие колелото.

14

Клара

преди 13 години

Като сте толкова негативни настроени кажете вие в ориенталското Бг какво сте открили.А да, в БАН имат връзка с извънземни.

13

12

преди 13 години

За България ни трябват очила,които да виждат всичко в розово

12

Анонимен

преди 13 години

Очилата на Терминатор са факт от десетки години, защото са обикновени очила... Имам чувството, че за ДНЕС.БГ пишат най-големите поп-културни инвалиди в България, но пък с претенции.

11

Nasty

преди 13 години

Докато не измислят такива, които те събличат, не ги признавам...

10

Анонимен

преди 13 години

За екстраполация чувал ли си ?

9

Вед

преди 13 години

Трябва да им пооправят и дизайна,че с тая камера на челото хич не изглежда яко :D. Ако рече някой да погледна надолу и... отиде се невидя.Пък и ще е смешно да излезеш на улицата с тях. Пък ,ако добавят нощно виждане и виждане през стени ще са убиец!

8

Вед

преди 13 години

Да се надяваме ,че след 5-10 години няма да има такова нещо, като чалга ;)

7

Жо

преди 13 години

КАКВО СЕ ПОЛУЧАВА ОТ КРЪСТОСВАНЕ на змия с таралеж? Отговорът е- бодлива тел:-))Въпросните очила не могат да ти дадат информация , която не е заложена преди това в базата данни- все едно ходиш с лаптоп в ръцете и всичко, което видиш и те интересува да го търсиш в лаптопа.

6

Анонимен

преди 13 години

Поглеждаш към потенциалният обект на бъдещ флирт и ти се сервира : реална възраст, мерки (бюст, ханш, дупе). Показва ти я как би изглеждала без грим и дрешки .... чудесийка :))

5

Гошо Тъпото

преди 13 години

Очилата са...чудесни,като погледна някой с...тях ще знам какво мисли за...мен;освен това,ставят и за....заваряване.

4

галактика

преди 13 години

Оценката ми за това постижение е изключително висока, но от хуманна гледна точка изобщо не го одобрявам

3

изморен митничар

преди 13 години

Аман от учени и от измислици... И като ме погледне с тези очила какво ще разбере за мен ...!? Ха-ХА-Ха!