233

¼

преди 13 години

Kogato zapo4nala vtorata svetovna voyna bulgarite posre6tnali germancite s hlqb i sol, samo sled 1-2 godini sa posre6tnali rusnacite koito voyuvat sre6tu germanci i to pak s hlqb i sol. Pomisli koy varti dupe...

232

musa

преди 13 години

Zabludenite drugare- bulgare mrazqt turcite pove4e otkolkoto trqbva,te ne vijdat realnostite,poneje sa s promiti mozaci i ne znaqt turskata pogovorka;"Keskin sirke küpüne zarar-silniq ocet vredi na kyupa si", toest te vredqt na BG,ne na Turciq,zatova BG e na tova deredje,nie se ma4ime da im pomognem,no ni6to ne vazpriemat.

231

БГ

преди 13 години

Само да припомня, че първия военен религиозен поход го направи Мухамед. Първия кръстоносен поход е чак в началото на 11 век. До тогава исляма чрез войни е превзел Сирия, Ливан Египед, Мароко, Ерусалим, Испания, Португалия..... Исляма е създаден за оправдание на завоевания и войни.

230

$

преди 13 години

Гяволи са турците..Само си спретнаха тоз екшън, пробваха с гаволък да се правят на жертви.В резултат постигнаха сплотяване на Турската нация - велик ход.В резултат също секнаха всите еврейски туристи .. и дойдоха по наш'те земи, и великите им курорти маааалко позапустеха.Много хитър турски ход. Дай боже все така далновидни да са :)Днес с евреи, утре с руснаци... А те могат да си въртят дупетата веднъж към УСА, друг път към иран..С леко поведение и гьонсуратлък - напред! :)

229

e

преди 13 години

mnogo kompleksari... A be stiga s tazi istoriq be, vremeto te4e godinite varvqt napred ne nazad.... ne vi li omrazna da jiveeta v 6ibana strana, malko li vi sa problemite, 4e si sazdavate novi

228

КараИбрахим

преди 13 години

Питай баба си за да ти каже какъв съм.

227

...

преди 13 години

плоска манипулация... гледам сега същото парче друга песен пее :)

226

КараИбрахим

преди 13 години

Детският кръстоносен поход е събитие от 1212 година.Смята се, че избухване на стария религиозен плам довело до събиране на 50000 деца от Франция и Германия през 1212 година, а папа Инокентий III взел това за знак свише, че възрастните кръстоносци били безполезни, и единствено децата ще успеят да освободят Божи гроб. В крайна сметка нито едно от децата не достигнало Светите земи, защото тези, които не умрели от глад по време на пътуването, били продадени в робство. Предварително уговорени за продажба от венецианците и натоварени като стока по корабите. В харемите преди този поход е потънал също така и кръстоносният поход на монахините.

225

КараИбрахим

преди 13 години

Тъй сме ние.Като не можете да ни биете-ще ни мразите.

224

ahmed

преди 13 години

Турски граждани бяха убити в международни води и нищо не може да скрие тази истина, обяви Давутуглу.

223

Кан Крум

преди 13 години

Още дълги години ще продължава тази омраза срещу турците.Основите са в черните страници на турската история.Те не могат и не трябва да се забравят, както пишеш в постинга си. А какво може да се направи за бъдещето ли ? Ако е трудно човек да се сети сам, може да се обърне към историята, която познава много случаи на държави, кръвни врагове в миналото, но намерили цивилизовани начини в последствие за да се разберат и да вървят напред. Как можаха българските политици да намерят мъжество и да се извинят за "възродителният процес" в турския парламент, а турските политици все още се надяват хората по света да забравят за черното минало на твоите деди.Но не е само миналото, но и настоящето. Да си чул да е убит турски ходжа в България или ЕС ? Но има вече няколко случая на убийства в Турция на християнски свещеници и журналисти, убити от фанатизирани турци-мюсулмани. Турция и досега има неуредени въпроси с почти всички свои съседи.Докато турската пропаганда се държи като щрауса, да се прави, че няма проблеми и вие, турците от BG и ЕС да не мислите със собствените си глави, а да сте проводници на турската пропаганда,ще има много такива коментари за турците, пълни с омраза и отвращение.

222

БАЧКАТОР

преди 13 години

Вярно казваш , то и сега при *** е останал обичая да ги женят момиченцата на 9 години. Сигурно спазват завета на мохамеда,знам ли. Е което за едни народи е обичай, за християните обикновено е извратено насилие но това са си религиозни особености все пак.

221

КараИбрахим

преди 13 години

Османската империя като спасяваше европейските евреи през 15 век и ги приютяваше в границите на Империята, в "цивилизована" Европа начело с Испания Инквизицията печеше, гореше евреите по безбройните клади устроени впрочем напълно в хармония с европейските ценности и извратени разбирания за "хуманност".

220

КараИбрахим

преди 13 години

ХРИСТО СТОЯНОВ "Не е ли българинът генетичен кастрат?\" Оказва се, че от 1300 години история повече от половината ние сме били под робство - чуждоземско, или както сега го наричаме - присъствие. Бунтове и въстания са били оглавявани преди всичко от млади хора, несъздали още семейство, и следователно - генетично нереализирани. Да си припомним Левски, Бенковски, Обретенов, Волов, Яворов Все светли и бездетни в нашата история личности. В същото това време предателите са се размножавали по чехли с бързината на чехълчета, оставяйки в националното ни тяло своите нездрави семена. Затова българинът е с образяна генетика. Той би трябвало да бъде воден от интелигенцията, но ние нямаме такава. Имаме интелигентни хора, но не интелигенция. Интелигенцията е душата на нацията, а ние сме нация без душа. Затова за нас се казва, че имаме население, а нямаме народ.

219

Кормисош

преди 13 години

Шалом Израел !

218

КараИбрахим

преди 13 години

Днешните българи са точно толкова генетични българи, колкото и лъвовете пред Съдебната палата са типични животни от региона.

217

Рьом

преди 13 години

А турците генетично чисти ли са бе *** сополиф ? Като си толкова отворен ... ? За каква генетична чистота говориш ? За твоята ли ? Че си се чувствал *** ? Е кво да те правим ?

216

Атаман Иван Сирко

преди 13 години

Нали си чувал за Писмото на запорожките казаци до султана на Османската империя?Да знаеш че съм тръгнал с конницата си за да ти дойда на гости.

215

КараИбрахим

преди 13 години

Няма проблем,стига да не са много мазни пържолките.Пък аз ще говоря с Доган Ага,да не ти спира паричките.

214

Анонимен

преди 13 години

О, Караибрахиме бесовете още ли те държат? Още ли си на свобода, а не в специализирано заведение с ръкави закопчани на гърба?