111

MURDOC

преди 13 години

Много хубаво го беше казал един делегат от Африка при посещение у нас . Питат го :-Какво ви напрви впечетление у нас?-Ами че имате министерсво на кулурата .-И защо ви впечатли това ? -Ами защото щом имате такова министерство значи имате липса на кулура у народа ви. Без да се сърдите но човека казал тези думи май има право . Имаме министерство на образованието-няма у хора образование,имаме министерство на спорта- къв спорт ,кви пет лева , имаме министерсво на кулутарата - никаква култура у нас ,пълни дива ци сме . За една ракия и една гювиндия човек затриваме .Така като чета и гледам когато съм навън ,не сме се развили ,а сме деградирали тотално .

110

GERB

преди 13 години

112 Никoй него интересува за гн Борисов какъв е бил преди въпросът е че сега какво прави,товае най важното за България.Безгрешни няма и бебето има грешки така че,за кой друг министър председател мечтаете,защо не посочите едно име а само дрънкате глупости,станете и кажете този човек ще оправи държавата.Бойко ще го бъде така че каквото ида измисляте каквото и да правите,ако ще и дасе насе.ете пак щее той.Такае и така ще бъде извинявайте че ви скъсява живота на всички негови душмани но няма как ще има много мнoгoядове да ядат,разбойниците на БГ.дА ЖИВЕЕ ГЕРБ И АТАКА 501.

109

бой по мутрите с вси

преди 13 години

Мутра в Мерцедес се удря в един багер, който му препречил пътя. Излиза мутрата бесен от колата, отваря вратата на багера и замръзва на мястото си. Вътре, багеристът едвам се побира в кабината, огромен мъж. - Ти какво искаш бе! - казва багериста. - Амиии, имаш ли случайно ключ 35? - измънкал бореца. - Не, аз до 47 ги затягам с пръсти.

108

Анонимен

преди 13 години

Спортистите също са хора и нормално е всеки да разпусне както намери за добре-един на кръчма,друг с семейство и така.Сега друг е въпроса че на тепиха може да си номер едно,но на улицата си никой и няма правила.Пожелавам бързо оздравяване и още по-големи постижения на Михаил,малко останаха хората с талант.

107

Боко-Тиквата

преди 13 години

Бойко Б. освен че е плътно свързан с комунистическия репресивен апарат, той навремето за да запази партийното си членство в Ком. партията напусна службата си в МВР структурите. После се приобщи към криминално-охранителните структури откъдето тръгна и политическото му израстване. А сега се мъчи да се изкара пръв борец срещу бившите репресивни спец. служби. За пред хората с къса памет и за пред по-младите това може да мине, но не всички са такива.НЕ Е ЛИ КРАЙНО ВРЕМЕ ДА СПРЕМ ДА БЪДЕМ ОБЛЪЧВАНИ С ДЕТСКИТЕ СПОМЕНИ НА ПРЕМИЕРА !!! КАТО СЪВРЕМЕНИК НА ТЕЗИ ГОДИНИ НЕ СИ СПОМНЯМ НА НЯКОГО ДА СА "ВРЪЩАЛИ" ДОКУМЕНТИ ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ВЪВ ВУЗ, ОСВЕН АКО ТЕ НЕ СА БИЛИ ИЗОБЩО ПОДАВАНИ !!!! ЗА КАКЪВ ДЯДО МИ ГОВОРИ БОРИСОВ, КОГАТО НЕ АЗ , А ТОЙ БЕ ЛИЧНАТА ОХРАНА НА ТОДОР ЖИВКОВ. НИМА КАТО ТАКЪВ НЕ Е БИЛ ПРОУЧВАН ??? ИЛИ МОЖЕ БИ НЕ Е БИЛ И ОХРАНИТЕЛ НА ЖИВКОВ ?? ПРЕПОРЪЧВАМ НА БОРИСОВ ДА ИЗГЛЕДА ТОВА КЛИПЧЕ : (Бате Бойко, като охрана на Тодор Живков и Царя / VBOX7) И ДА ЗАТВОРИ НАЙ ПОСЛЕ ТАЗИ ТЕМА. Това , че няма... още нищо общо със стария репресивен апарат може да го разправе на Първанов, щото и той няма нищо общо с агент Гоце. ДРАЗНЕЩО Е И ДВАМАТА ДА КОМЕНТИРАТ ТЕМАТА ЗА АГЕНТИТЕ НА ДС ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ И ДВАМАТА СА РАБОТИЛИ В СТАРИЯ РЕПРЕСИВЕН АПАРАТ. За съжаление в България по времето на Живков не е имало реална опозиция и затова кадрите които ни се предлагат са или бивши партийни секретари като Цачева или пък охранители на Първия на БКП. ДРАЗНЕЩОТО И ОСКЪЛБИТЕЛНОТО ЗА ТОЗИ НАРОД Е , ЧЕ ТЕЗИ ЛИЦА СА С МНОГО НИСЪК ЧОВЕШКИ ПОТЕНЦИАЛ. Простичко казано - не стават за държавници.vbox7/play:f1e01aac

106

Венелин

преди 13 години

Ами бара не е място за купонясване, а за напиване! Не, че спортистите нямат право да се напиват, но започнат ли да тренират този "спорт", постиженията им са до там...Е-е, такива случаи има, но все пак не е нормално!!

105

muri

преди 13 години

съвсем нормално е в текила ходят само наркомани

104

Анонимен

преди 13 години

Луда държава сме.На тази мизерия и криза имаме министерство на спорта,което създаде :сумиста културиста бореца боксъора,гребеца и т.н.Луди пари се пръскат,за болни деца и други безчет достойни хора има,бългаската коледа и други глупости,а за пенсионерите да не говорим.Цинична държава на мутри сме.

103

Elena

преди 13 години

GORKOTO MOMCHE! TO V BG DISKOTEKITE VSICHKO MOJE DA TI SE SLUCHI!TRIABVA VINAGI DA IMACH OCHI I NA GARBA!

102

Анонимен

преди 13 години

няма значение кой какъв е само насраните мишки в опита си да надвият някой и да се покажат като големи биячи вадят нож *** такъв как нож ще вадиш бе

101

someone

преди 13 години

Оффф като започнете и вие "като е спортист какво е правил в бара в 5 сутринта". Това е най-*** изказване. Човека целогодишно тренира за да печели титли, докато вие се наливате до сутринта и щракате с пръсти всяка вечер. Ми млад човек с хубави постижения в кариерата си ЩО да не купонясва до сутринта на Коледа?

100

Анонимен

преди 13 години

Не мога да повярвам! Когато български лекари си признават, че извършват УМИШЛЕНО УБИЙСТВО българите не се възмущават с малки изключения - "Туй, ако се разчуе, може да ни съдят за предумишлено убийство, бе човек."Сега в този случай виждам развитие! Е ! След време може и да станем нация, ако не сме изчезнали дотогава! Като осъзнаем, че всеки живот е ценен, не само на шампионите!

99

боллт

преди 13 години

дДобре де? какво те кара да се радваш, че е наръган? Те си знаят отношенията? А той е тренирал за да стане шампион и не е лесно да го постигнеш? това е достойно за уважение. Преди години съм тренирал борба и зная какво потене е. И това са режими, хиляди тренировки, лишения от празненства, какво ли не? В името на една титла? Едно признание. Ако го пистигнеш се радваш. Ако не го постигнеш всичко ти е било на вятъра.

98

NEWS a la BG

преди 13 години

26.12.2010 Баща тръгна по гайдата на новородения си син26.12.2010 Учителката - банкова обирджийка се обвинява за случилото се26.12.2010 И в града на розите се млатят празнично26.12.2010 Баща уби сина си с отвертка26.12.2010 72-годишен шофьор уби пешеходец на Бъдни вечер26.12.2010 Треньорът на Ганев в шок26.12.2010 Убиец насече с брадва роднина, опита да заличи следите26.12.2010 Баща наръга щерка си26.12.2010 Голямото завръщане започва26.12.2010 Без фатални инциденти в София

97

РПГ-7

преди 13 години

Не може да даваме категорична оценка на случилото се тъй като не сме свидетели на станалото, не се знае кой е виновен за въргала. По принцин обаче, почти всичките спортисти от силовите спортове са големи ***, да не използвал по силни думи - мислят си, че като са физически силни може да правят каквото си искат и да се подиграват с обикновените клиенти, закачат жените /приятелки/ им, псуват и т.н. балкански мурафети, така че да не го обявяваме за "света вода не напита" преди да знаем истината.

96

Анонимен

преди 13 години

българоциганска работа нормално за Бг

95

Венелин

преди 13 години

Не е нормално спортист в 5.30 часа сутринта да е в бар! Браво, че е станал световен шампион, но това не значи, че трябва да се освини сега!Още по-не е нормално да се влиза в бар с нож!! Трябва да има охрана която да проверява клиентите на входа какво носят. Утре някой може да влече в бар с калашников или даже с бомба...

94

До болт или винт

преди 13 години

И ти си с двата пръста чело! Виде се виднага. Тичай след болто колко си щеш ама се че си *** бг. Ти си непоправимя случай! Ще мисля ноого за теП.

93

muncho

преди 13 години

tarsq kompania za piene

92

пиянде

преди 13 години

дека живееш бре брато жъден съм