270

Анонимен

преди 13 години

Хайде да видим на колко способни и опитни дипломати, със стаж в министерството над 15 г., Младенов ще даде шанс! И колко новоизлюпени посланици и консули без специална подготовка, каквато безусловно се изисква в професията, ще заемат освободените места. Ще ги броим!

269

заради едното АЗ

преди 13 години

Сичкото е само заради едното "пусто ЕГО" заради едното "пусто АЗ ....." ....

268

хххх

преди 13 години

хххх

267

Калин

преди 13 години

откъде ги тези способни и кадърни? пак от бекапе.. комсомолци.. и техни приплоди ли? най комунистическото правителство... го хванаха в шментене .. то си прибра персонала .. младенов в нито една европейска страна няма подобни комунистическите гнусотии като тебе !!!

266

гадже

преди 13 години

Погледни света! ЦРУ се засекретява. Анкара не си разкрива агентите у нас, пък да не говорим в Турция. Другите по света не ни казват агентите си? А у нас, точно наобратното на останалите - пълно разсекретяване на службите ни, даже публикуване на списъци с агентите. От това в ЦРУ, Анкара и другаде могат само да пляскат на глупостта ни. Да са ни честити анти-ДС. Да попитаме онези, които искат това: кой ви нареди, поръча или сами го искате? Ако имаше ДС, щеше да ви разстреля за нац. предателство.

265

същата

преди 13 години

За да не ме разбере някой неправилно, пояснявам - аз защитавам ДС и не одобрявам преследването на тези, които са работили за сигурността на страната

264

гадже

преди 13 години

Разбира се,ч е има лошо? ДС е била разузнавателно оперативна структура и е доста неудобна на враговете на българите. Това бяха най-наудобните хора, за ЦРУ, Опус Дей, Анкара, ..... т.н.. това бяха онези, които пречеха да ни унищожат. Като прибавим и факта, че са пречелри на массоните да ни завладеят ръководните постове, тогава стават адски неудобни на много структури по света. Затова ДПС и други искат разсекретяването им за да ги унищожат. И нашите массони и други им ги дадоха на тепсия.

263

галактика

преди 13 години

Без да имам претенции да съм много компетентна, според мен ДС означава държавна сигурност и ако някой някога е работил ЗА НЕЯ - не виждам какво лошо има в това

262

Гоша

преди 13 години

може и трябва да се направи но не от този и тези.... нацоцани от ДС циците

261

пржба

преди 13 години

проба

260

!!!

преди 13 години

Виждам,че късно снощи си прочел коментар 279.Коментарът на офицера от ДС ме подразни.Искам нашите (от СИК-герб) да не са като тези от БСП,а други с нов морал.А то какво излиза,Николайчо хем произхожда от ДС,хем е рушветчия (прибрал е 200 бона).Питам се дали точно това е човека който трябва да отзовава приятелите на баща си,към които до и днес се обръща с "чичо" ? Добре е,че поне Б.Б. не са приели във факултета на ДС.По добре мутра и пожарникар,отколкото образован офицер от ДС знаещ 4-5 езика.

259

Калинка

преди 13 години

Само гледайте сега да не напълните Външно с "Калинки", защото разбирам, че май ще търсите хора с езици. Да не стане същото като онази консулка в Чикаго с голите снимки. И второ, проверявайте ги тези що за хора са - вероятно ще се явят много манияци, неудовлетворени типове, лакомници, връзкари, неподготвени, комбинатори и пр.

258

ZAZA

преди 13 години

Важното е,че Младенов се е нагърбил с тежката задача - да отзове ДС(БКП)КГБ - посланиците... Той ще направи чистката по посолствата! ЗАЩО РЕВЕТЕ С/У него?Повечето ДС посланици си изкараха пенсиите на Запад работейки за интересите на СССР,а сега Русия...Времето им изтече и трябва да пуснат кокала. Няма незамени ...Има млади професионалисти с чисто минало... Действай Младенов - този е пътя на спасението от ДС.После ще продължите и в др.министерства и нар. събрание...Трябва да си изчистим КЪЩАТА !

257

7777

преди 13 години

Ами отдавна ви пиша че комунизма в БГ още не е паднал затова сме най мизерните в Европа вие ми слагате минуси защото сте всики манипулирани от властта.Най доброто което може да направите е да забраните всички съществуващи партийки и движения ако искате децата ви да не живеят в комунизма

256

плъх

преди 13 години

Затова ли искаш злото на бившите от ДС и викаш чужди колонизатори? Ако беше при Омуртаг, *** ти щеше да хвръкне през денят. Оня не е търпял предателите на рода си. И е бил прав. Пред него не са виреели дълго такива като теб? Тоя народ няма да се оправи докато едните плюят другите и най-често прецаквате и невинни, а пък съсипахте и армията и службите ни. А и в тях вече не се знае кой е българин и кой не е? Бас държа, че сутрин се молиш на стотарка вместо икона? А, може и на златно кюлче?

255

Анонимен

преди 13 години

Ами защо чакахте EC da vi настъпят та да се сетите за агентите или вие сте всичките от БКП! Заради тия агенти работещи за руски интереси и копупцията в министерства няма да видим шенген!А ако имаме повече полза от русия които инвестират в БГ докато нашите съюзници от ES gi nqma или са тук за да ни критикуват,абе да излезем от ЕС,то и без това еврото след нова година пада

254

Анонимен

преди 13 години

Той допълни, че има хора с по няколко образования, няколко чужди езика, които работят 15 години в министерството и все още не им е даден шанс.------------------Такива като Шкумбата ли?

253

?

преди 13 години

Без съмнение ченге си наистина!Трябвяше да дойдат американците и да постоят тук след като спечилиха Студената война!Тогава такива като теб щяхте да сте там където ви е мястото!Ама не би!

252

До № 279

преди 13 години

Приятелю, написаното от теб е много интересно. Но нещо ме смути - пишеш:"Говори руски, английски, френски език и иврит." Последният език не е много популярен, освен в една страна. Даже и в другата еврейска страна отвъд океана не го говорят. Защо Николайчо го говори, а не например хинди или суахили? Моля, поясни, ако знаеш нещо по въпроса. Предварително благодаря!

251

Шут!

преди 13 години

"Николай Младенов каза, че ще представи на президента ситуацията и ще му предложи хора, които са способни да възвърнат доверието в българската дипломация." Кажи, бе момченце, откъде ще ги вземеш тези хора, два вагона послушковци! Не, че нема мераклии да видят свят и се напечелят.А ти самото, ако си беше още в М-вото на отбраната и ти наредяха да "лустрираш", пак със същите думи ли щеше да изиграеш тази слугинска роля? Смешен и жалък шут!