62

Анонимен

преди 13 години

Колкото софиянци са шопи, толкова и в тракийския край са траки. В твоя велик революционен окръг 1/3 от населението е търчала да предава възстанниците, а 1/3 е чакала да види какво ще стане.Нищо общо нямаш ти с Бенковски, не се ласкай! А и във вашия край с "най-големите българи" много села и градове вече не са български.

61

Анонимен

преди 13 години

А Захари Стоянов е казал: "Средногорските селяни са парижани пред софийските шопи."

60

Анонимен

преди 13 години

Всички мишки в къщи пред монитора добиват смелостта на Тиранозавъри........:))))

59

Cop

преди 13 години

Е, как няма утрепани този път?! Много се кефя, когато чуя, че при подобни обстоятелства има утрепани, сигурен знак, че повече няма да се бият. Едните в гробищата, а другите по занданите-чиста работа! Никъде няма такава простотия като тази в селския "студентски град", където нито студенти, нито граждани има, особено по празниците!

58

Анонимен

преди 13 години

ами стой си там от където си бе мишок,тук в София стана вече тясно от такива като теб

57

Boroka

преди 13 години

Само една черна нинджа може да убие друга черна нинджа

56

я

преди 13 години

еми стой си където искаш ве ***.никой не те кара да ходиш при шопите.стой си на селото и се радвай на живота си.

55

4 РЕВ.ОКРЪГ

преди 13 години

СОФИЯНЦИ?ШОПИ?ДЪРВЕНИ КРАТУНИ ГЛЕДАЩИ СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС,ДОРИ БЕНКОВСКИ Е КАЗАЛ ЗА ТЯХ 4Е НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ...В ТРАКИЙСКИЯ КРАЙ СМЕ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БЪЛГАРИ,А ШОПИТЕ СТЕ *** ПРОДАЖНИ4ЕСКА.

54

Анонимен

преди 13 години

Дай определение за шоп. Ама така го опиши, че да не може да се намери и в твоето населено място. Защо ли си мисля, че просто първосигнално асоциираш София-живее в София-шоп ...Едно време в центъра нямаше побоища, даже и скинарите не се навъртаха много наоколо, че ядяха бой.Сега надойдоха мутри и бизнесмени, центъра се превърна в Студенстки град 2. А вие, дето коментирате, колкото сте стъпвали в Студентски град, толкова познавате и центъра.

53

Скалата

преди 13 години

то и аз като раздавам шамари нассам- натам и после ме боли дясната ръка ----така че не ми се мисли за тези В които си е наранил дясната ръка гарда --и затова не са известили полицията ---какво ще им кажат "нараних си ръката докато пребивах ей тези посетители

52

бай Шано

преди 13 години

"абе Иванчо оставиги да си вадят очите за какво ти е после да те влачат за свидетел"----Бай *** в Русията-----казал го е човекът ако не се беше навирал -нищо нямаше да му стане на охранителя--пък ако беше на трудов договор щяха и полицията на време да извикат

51

13

преди 13 години

След 3 часа нищо хубаво не се случва

50

Анонимен

преди 13 години

Селянията трябва да се инкриминира. И тези, които разбират за какво говоря знаят, че нямам предвид хората от село или по-малките градове.

49

Анонимен

преди 13 години

mnogo kurvetini ima v St.grad,tova e prichinata.

48

sofiqnci-provinciq

преди 13 години

Ех, колко голям капацитет сте вие шопите... Уж по центъра нямало такива побоища , но аз лично съм присъствал на няколко, така че и вие не сте цвете за мирисане... Побоища стават навсякъде, дори и на светски събития.Зависи на кой как му понася алкохола и наркотиците...

47

Анонимен

преди 13 години

tezi prestrelki na mytrite edno vreme pone imaha nqkakvi interesi....a v stydentski grad mrat hora ot......prostotiq

46

Анонимен

преди 13 години

tunkiq moment e, 4e v Stud Grad sa subrani horata, koito sa ymicite, y4e6tite, moje6ti i znae6ti..nali taka? tova sa edin vid nai-dobrite....bih kazal samo: olele. a defakto tova e mqsto kudeto sa se stekli hora, koito iskat da izbgat ot doma si i ot rodnite si mesta, i iskat cql jivot samo da piqt i da stanat izvIestni

45

Анонимен

преди 13 години

А тези, които делят София и проблемите на Център и Студентски град, да се сетят къде бяха престрелките и гангстерските представления. Аз не желая да се ограничавам в нощните си излизания, искам да знам, че има някакъв контрол и уважение, без да ме интересува къде и в кой клуб се намирам.

44

Анонимен

преди 13 години

Не разбирам какво са го нарочили този Студентски град. В цяла България е така, дори по-страшно. Аз лично си давам сметка, че при такава концентрация на хиляди млади хора, това са сравнително изолирани случаи на фона на всичко, което се случва по малките населени места. Не казвам, че трябва да го приемаме за нормално, но ме притеснява, че не се мисли генерално за проблема. Със сигурност много хора са пострадали и ще пострадат по празниците, както винаги за съжаление.

43

Анонимен

преди 13 години

Гошко, ти луд ли бе ? Че кой истински Софиянец ходи на дискотека в селското сборище, наречено Студентски град. Няма такъв филм, брат.