201

Червената помия

преди 13 години

Когато проумееш разликата между тесни и широки социалисти от една страна, и социалдемократи от друга-тогава ще ти отговоря на въпроса.То ,ако става дума, и Хитлер е бил социалист.И още нещо-нима сте толкова наивни да вярвате, че случайни хора могат да влязат във властта след добре представена предизборна програма и честно спечелени избори?Аз вече не вярвам.

200

?

преди 13 години

Впрочев да допълня нещо за марксизма.Ленин, който ревизира постановката на Маркс за победа на комунизма в най-развитата страна се оказва и от марксистка гледна точка най-големия престъпник и компрометатор на марксизва! Същото се отнася и за всички червени *** след него, които не са послушали учителя си са вървели по един изначално сбъркан път, за което цената е жестока както се вижда!Да ви кажа възможна е и такъв прочит на събитията!Тъпите *** можеха това да кажат 89-та, но не би!

199

?

преди 13 години

Впрочем ако нещо е отхвърлено и доказано, като негодно от Маркс, то ечастта наречена "Научен комунизъм" /т.е. учението за диктатура на пролетариата/Иначе системата от обществено-икон.строеве и бъдещата замяна на капитал. с комунизъм засега не е опровергано!Пазарната икономика,като всяко нещо на този свят, ще умре един ден! Най-вероятно в най-развитата страна - засега САЩ -първо! И тогава ако там не последва комунизъм /разбира се не втози първобитен вид, който тук правеха/ ще се каже Маркс сгре

198

?

преди 13 години

Гореописаниян начин за справяне с червената помия вече е невъзможен!Другият е революционния-изтребване до крак на червената номенклатура и всички агенти на ДС! В бившия соц.лагер навсякъде бе предпочетен еволюционния път на развитие, но за нас той явно е неподходящ.Единственото, което може сега да се направи е една закъсняла лустрация, но като гледам и Бойко Б. не е всъстояние да я направи, защото по всичко личи е ДС-проект!А за Маркс това е теоретичен въпрос!

197

?

преди 13 години

Между слепите е едноок!В този смисъл е най-добрия на прехода!Факта, че сме бедни, че ДС още манипулира управлението, че няма справидливост там където трябва се раздава-всъдебната система/посл.е убийствено за обществото/показва, че са ни били и са нужни съвсем други политики и политици!По-долу дадох пример как се оттърва Германия от нацизма и нацистите - чрез 45 годишна окупация от страна на армиите победителки-САЩ,Англия и Франция!Това беше единият възможен начин!Другият след малко.

196

...

преди 13 години

"Иване, кажи си." Помните ли? Явно не. Това е човекът, който разсипа синята идея. През негово време се случиха най- големите разграбвания на България. Ванбьо е още от самото начало в сценария, писан още през 86та. Разработван е *** руските тайни служби. Като е русофоб защо продаде Нефтохим на Лукойл, пък сега плюе по Златев? Да не забравяме също, че през негово време Надка се съгласи да затворим АЕЦ.

195

Emigrant

преди 13 години

Ne znam zashto neprekasnato pluem po predishnite upravliavashti i nikoga ne se izkazvame za polojitelnite neshta koito sa postignali! Poslednite 20-tina godini se provedoha dosta reformi, nie vsichki gi usetihme dosta bolezneno i zatova imame negativno otnoshenie kam predishnite upravliavashti, no bez tiah BG niamashe da vleze v ES, da ima chasten business i t.n.

194

Василев

преди 13 години

Църна *** на червените калтаци си Ваньо!!!Кажи си истината за какво беше в Русия по време на Живков, май да минеш курс през КГБ!!!

193

До 209

преди 13 години

Значи си социалист, я кажи тогава тесен или широк социалист си. На мене ми се струва че си от широките социалисти, демек Станишевец, ха, ха, ха..

192

Анонимен

преди 13 години

Абе не ви ли се струва че има нещо между Костоф и Мартинчо, ами всеки ден са заедно и винаги опасно близо, явно прехвърчат флуиди. Сигурен съм че това е новата ни светска гей двойка. Между другото, *** си падат ***, нищо чудно булката да е Мартинчо, той е и по-женствения.

191

Червената помия

преди 13 години

196-ти, аз не съм комунист, а социалдемократ, но не от Сашо Томовите, а от Дертлиевите социалдемократи.На тези избори гласувах не за червените.Но не и за СДС и ДПС.Съдбата на Герб е ясна-вървят твърдо и упорито по стъпките на Симеончо.И то-само поради една единствена причина-пуснаха си пердето на очите, забравиха какво лъгаха и обещаваха преди изборите, и въобще не управляват в интерес на тези, които ги избираха.Интерес от управлението им имат пътните строители и метро строителите само.Никойдруг

190

ЛИЛИ

преди 13 години

Г-Н КОСТОВ ВИЕ НЯМАТЕ ПРАВО ДА ДАВАТЕ ОЦЕНКИ.ПРЕЗ ВАШЕТО УПРАВЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ТОТАЛНО РАЗГРАБЕНА.А ТОЗИ МИШОК МАРТИНЧО НЕСЕ ЗНАЕ ПО КАКВА РАБОТА Е В СДС.ТОЧНО ЗА ТОВА ГО НЯМА СДС НА КАРТАТА,ПОДОБРЕ СИ ТРАЙКАЙНЕ И СЕ РАДВАЙТЕ,ЧЕ СТЕ ДЕПУТАТИ ЗАЩОТО ДРУГ МАНДАТ НЯМА ДА ИМАТЕ.МАРТИНЧО СЪСИПА ОКОНЧАТЕЛНО СДС!!!!!!!

189

Червената помия

преди 13 години

Моето мнение е за се построи АЕЦ Белене, и след това да се правят стъпки и за нови реактори в козлодуй, на мястото на старите, извадени от производство.Руснаците казаха, че гарантират 60 години работа на реактора.Сега е момента, да предварим кризата с горива и да се подготвим за електрификацията на транспорт, промишленост и селско стопанство, когато след 56 години свърши и последната капка нефт.Както се казваше в един научнопопулярен филм-"Тогава-добре дошли в 18-ти век".А и въглища нямаме....

188

Анонимен

преди 13 години

С идването на Тодор Живков на власт се започна разгром на идеите за сметка на родствената личност. Чавдарци, като отряд бяха нищожество пред Славчо Трънски, бригада Христо Ботев, Антонивановци и много други отряди. Но те взеха власта и започнаха да колят и бесят. Тяхната некомпетентност срина не само социализма, но срива и капитализма. Оказва се, че най-важното е компетентноста и любовта към собствената си държава, което го няма в бившите и настоящи ръководители на държавата. Точно обратното е.

187

Д-р Ох ще ви боли

преди 13 години

Наистина Костове е прав това правителство най-нагло разграбва без да се замисли за последствията а имам чувството че трябва да направим Народен съд за тях, но не като едно време а напълно легален. Всичките трябва да отидат в затвора, начело с Тиквобойко, Цуцко, Дянкович, Тотю кретенина и останалите.

186

koko

преди 13 години

Това което направи Костов е не приватизация, а разграбване на държавна собственост чрез РМД-та. За тази собственост са платени жълти стотинки.

185

Анонимен

преди 13 години

Сега кой ще ми каже, чене е виждал *** с очила ? :Р

184

СРАМ!

преди 13 години

Плаче ми се! Защо е толкова *** Боко? Гоце е *** - ама си отива и ще ни бъде много по-добре без това ченге...Но Бойко е от *** по-***! Защо гласувахте за това изчадие,което досъсипа България...Не стига,че е ***...-ами не се вслушва и в съветите на интелегентните политици от СК...Слуша само хулигана - ченге "СОТИР" СИДЕРОВ! Срам,позор и отврат!КОМУНИЗМА СЕ ЗАВРЪЩА! НЕ СПЕТЕ ДЕЦА! СРАМ!

183

до ?

преди 13 години

Мислех те за по-дясно мислещ...)),но уви...Костов е най-добрия ПОЛИТИК на ПРЕХОДА!Няма безгрешни хора...)) Но Костов е този,който ще ни спаси от Комунистическата(ДС)КГБ - пасмина! Единствения политик МИЛЕЕЩ за България и българите е КОСТОВ!

182

@

преди 13 години

Това е въпрос на икономика, а не на политика!И е по-точно да са пита - Кое е по-изгодно?Трудно е да се каже от раз!Ама да погледнем гърците! Тарикати отвсякъде и нямат нито една АЕЦ!Защо? Ами защото ползват нашата и не си създават главоболия нито със сигурността на реакторите, нито с отработеното ядрено гориво!