535

коко

преди 13 години

Лошо,много лошо.В тази страна много хора явно трябва редовно да си пият хапчетата.и лощо е ,че няма лекари да им ги изпишат.Всички кадърни хора отдавна са извън страната.Аз ги оправдавам,че не искат да ги управляват *** и да живеят като ***.

534

гого

преди 13 години

АЗ НЕ ЗНАМ ТИ КАК СИ СТАНАЛ ПРОФЕСОР БЕ , НАТИСНАХА ВИ С ТИЯ РУШВЕТИ ДЕТО ГИ ВЗИМАТЕ И СЕГА НЕ ВИ ОТЪРВА

533

НФБ

преди 13 години

права си...по конституция ти се гарантира свободата на словото....но не ти се гарантира слободата след словото.....

532

Х

преди 13 години

Дали "мозъкът" Цветанов е ***, оставям да кажат професорите. Не е първият, няма да е и последният на властови позиции. За мен интерес представлява не толкова недоразумението ЦЦ, а отговорът на въпроса кой доведе на власт тази пасмина!! Народът не се самоизманипулира, някой упорито, в продължение на няколко години даде възможност на инфантилни, нагли посредственици да вземат властта. Случаят "Цветанов-гинеколог" е само факт, потвърждаващ крещящата нужда да се даде отговор "кой зачена ГЕРБ"?!

531

Анонимен

преди 13 години

Абе Цвъ-Цвъ мобе да е *** ама къде б яхте досега - политикът с най-висок рейтинг. Е това е залитане от едно към друго. , но такъв е живота в България, само празни надежди някой да ни оправи, а те ни оправят постоянно, неспирно

530

интелектуалец

преди 13 години

Аве тука е пълно с мазни комунисти и платени драскачи, какво браво професоре бе какво браво, мажат си издънките и ся се праят на света вода не напита, оставете дали е мъртво или живо родено, вижте отношението, вижте разговорите, тва лекари ли са, на никой ли от вас не му се е случвало да отиде по спешна нужда на лекар и да ги види мърдите как се мислят за велики, как с влачат по коридорите ако и ще да умираш, да използват циничен и вулгарен език, да си искат подкупите без значение заплатите им!

529

Надежда

преди 13 години

Уважаеми г-н професоре,във всичко сте прав,с изклячение на едно:срс-тата ,правилно или не,все пак ги има и там се говори за живо бебе.Това е истината и тя не може да се истрие.По-добре замълчете и се вгледаѝте в себе си.За престъпно безхаберие и некомпетентност трябва уволнение и съд.А за хилядите съвестни професионалисти-ДЪЛБОК ПОКЛОН!

528

Анонимен

преди 13 години

Всичко се прави нарочно с цел отклоняване на вниманието на обикновените хора от важните проблеми, които съпътстват живота ни като: безработица, корупция, болести, лошата инфраструктура, замърсяването на околната среда, че сме най-тъжното място за живеене, че цената на човека е 0 и др. все в този смисъл.Важното е да има зрелища, за хляба ще почакаме още ен бр. години.

527

Фройд

преди 13 години

Отличен анализ! дано някой да прочете и изказването, и коментарите на Бойко, за да реагира преди да е станало късно! Егати *** се е събрала около ББ!!!

526

Катя

преди 13 години

Браво д-р Миланов! Прав си във всичко! Целта на правителството, а не само на Цветанов е да се ударипо лекарите, за а им се запушат устите и да не си търсят правата. Тази държава вече прилича на СТалинова Русия и Хитлеристка Германия взети заедно. Не можем да говорим спокойно каквото мислим, не можем да живеем нормално при такъв нисък стандарт. Да си ходят - Цветанов и цялата бойкова просташка клика! Всички ние сме тяхни заложници и роби! Ние, които останахме тук сме имигранти в родината си!

525

яаз

преди 13 години

До !Абсолютно си прав. Единствен изход е чуждо гражданство.Как никой не си спомня какво им се обещаваше само преди 2 години: всички които крадат, вземат европейските фондове, заменките, горите, царя, сивата икономика и т.н. ........щяха да получат заслуженото.С този народ нищо няма да се случи.

524

Анонимен

преди 13 години

напиши го още веднъж може и да стане истина

523

Анонимен

преди 13 години

550 - ти сметни 22седмица кой месец е? май е преди 6ти. Да си чул за бебе родено 6ти месец. Той го каза човека! ТВА няма мозък, няма бял дроб. ПЪЛНО Е С *** ЧЕНГЕТА СИГУРНО И ТИ СИ ТАКЪВ! ЕДИН ДЕН СКОРОШЕН ДЕН ЩЕ ИМ РАЗМИРИЦИ И ЩЕ СЕ СТРАХУВАТЕ МНОГО! ПИСНА НИ ОТ ПОЛИЦЕЙЩИНА И ЛЪЖИ!

522

!

преди 13 години

Golemi pozdravlenia za tova piande! Nyama shto tochno toi pak nameril da se izkazva! Kade kade ima po-golemi lekari ot nego pak si malchat!Kato ti e prost naroda k'vo tochno pravish tuk, a ne si si vzem drugo grajdanstvo!

521

ХХ

преди 13 години

Цветанов не е нагъл, а е с централно мозъчно заболяване - прав си професоре, все повече хора го ризбират, може би и началникът му.

520

!

преди 13 години

Golemi pozdravlenia za tova piande! Nyama shto tochno toi pak nameril da se izkazva! Kade kade ima po-golemi lekari ot nego pak si malchat!

519

!

преди 13 години

Golemi pozdravlenia za tova piande! Nyama shto tochno toi pak nameril da se izkazva! Kade kade ima po-golemi lekari ot nego pak si malchat!

518

яаз

преди 13 години

Много хубаво си го казал професоре, но народът ни е *** и никога няма да се сбъднат пожеланията ти.

517

!

преди 13 години

Abe ti pak li ne rabotish a pishesh komentari?

516

Анонимен

преди 13 години

Кво общо има правителството с едни детеубийци ?