40

Анонимен

преди 13 години

На кого му пука - такива като Кунева /около5000 човека/си пътуват безпроблемно в зоната , такива като мен / около 5,5 млн/ не можем да пътувами и на 150 км. , та камо ли в Шенгенската зона , така , че проблем няма ВЕРВАЙТЕ МИ

39

Ivan Grozni

преди 13 години

Да искам какво :) да се върнел соца :) ти май си нов(а) наоколо :) Как да е... не ми се обянсява повече от това което съм написал вече - празници идват:) то можеда се провери дали е вярно или не...

38

@

преди 13 години

Проблемът на соца е че соц.икономиката никога не е акумулирала печалба и поради това в крайна сметка фалира!Ако имаха рентабилна икономика *** щяха още да управляват, но те фалираха!Така че грешката е именно системна!А комунистите, така и не обясниха/което е супер недостойно/ защо се провали каузата им, след като не е имало нито война, нито вътрешна "контрареволюция"!Но виновни сме ние /по-точно червения електорат, който ги подкрепя въпреки че точно от Марксистка гледна т. те са преда

37

Анонимен

преди 13 години

Гнида..

36

?

преди 13 години

Акъл море - глава кофа!Отварят се напълно границите вътре в рамкита на ЕС!А ние и сега сме външна граница на ЕС!И в Шенген ще бъдем!

35

фанта

преди 13 години

*** ги спхасява господ - той е едно змийско-черво в коссмоса, което няма ум, а само страсти. Ако отворим границите, част от нашите ще излязат, но ще влязат други тука - ***, афжанистанци, кюрди, руманци, албанци, какви ли не? И на практика, ще загубим още повече, според мен? Когато българите сме си отваряле границите за света, все са ни унищожавали. Историята показва това. А массоните ни прецакаха, но така е, защото ги търпим. Където са търпяни в управата на някой народ, все е загивал.

34

Зайо

преди 13 години

Един свестен политик имахме и го (я) натикаха в девета глуха. Европеец на годината и комисар на годината, че пък и жена, че пък и българка - никак не беше малко, на това отгоре беше и основателно избрана.

33

фанта

преди 13 години

не отричма, че си прав. Грешката на соца беше не като система, а като начин на планиране и производство. тоест, даде се приуритет не на задоволяване на потребностите на вътрешният пазар, за когото се оставяше 2-3 кочество, а на износа на хубавото и каквото остане за нас. това показва несъвършенствата на организацията, а не на системата. Но сега и аз не бих желал да се върен, защото пак ще е несправедливо. Въпроса е: защо толкова бързат да ни отворят границите? Да ни изпограбят ли?

32

до Kunev

преди 13 години

смешен си.излагаш се.хората вече захитряха,в кумири не вярват.

31

Kunev

преди 13 години

Trudno smilaemo tova, koeto kazva Kuneva za povecheto electoralni edinitsi v R Bulgaria. Trudno shte e da ia razberat, pri polojenie, che ne govori za dupeta i taraleji, i osven tova pravi izrechenia, koito sudurjat glagol.

30

Анонимен

преди 13 години

Как закво. Да си изселим по интелигентен начин *** бе бунак..

29

reks

преди 13 години

А бе стига с тоя ШЕНГЕН бе.Като не ни искат и ние не щем.По добре е да се слеем с МАКЕДОНИЯ дядо ми е от БИТОЛЯ

28

do 7

преди 13 години

Verno e che Barosso iska da raboti s Kuneva --i nie znaem kade???l

27

@

преди 13 години

Кунева е снаха на Политбюро и като такава има толкова общо с Европейската идея, колкото аз с Марсианските зелени човечета!Но става въпрос за тъпия коментар на лицето именуващо се Иван Грозни относно членството ни в ЕС.Вероятно той, а и ти бихте били доволни *** се върне Желязната завеса, дефицита на стоки/да чакате по 20 г. за една скапана "Жигула"/ и да бачкате за по 200лв. , но само в НРБ!Всички разумни хора приветстват членството в ЕС, защото сме част от цивилизования Запад!

26

Анонимен

преди 13 години

Пляско, стига си чел коментари по сайтовете, ами вземи си свърши работата...

25

фанта

преди 13 години

И като влезем в Шенген, какво ще правим? И за какво толкова държите да ни вкарате в Шенген? Че нашите проблеми започнаха от мига,у когато такива моссончета решихте да ни заробите с НАТО и Шенген? А трябваше да ви зиломввим ид ав и пратим да бачкате в селското стопанство, за да видите един Шенген? Ще отворите границите и ония ще идват директно в хотелите ви и при тукашните *** ли? Че то и без Шенген това правят? Нали такава е тяхната идея - да сме ниско квалифицирани роби, слуги?

24

до 24

преди 13 години

Ivan Grozni е прав,ами май ти си детето...Тая Кунева 5 години обикаля моловете в чужбина,кажи ми едно нещо да е направила за България докато е била там?Взима си заплатата (около 200 хил евра годишно) и всяка година се явява по веднъж с такава статийка,колко много работа била свършена,колко много заслуги..

23

traka

преди 13 години

Ostariala e tazi jenitsa

22

попа

преди 13 години

Мале, писна ми да слушам некомпетентни алчни провалени политици от мъртви партии. Сега очаквам да публикуват мнение на протежето и А.Първанова или на другата лисица Каролев и след това на някой друг политически скелет. Искам да чуя какво е казал Гермнския канцлер и Френския президент за Не-влизането ни в Шенген, а не тая кикимора.

21

Анонимен

преди 13 години

даси *** звучи гордо ,затова цялата политическа пасмина обикаля света да се *** я за потупване по рамото я нещо друго