42

бачо

преди 13 години

Бъсеско ръмжи а нашия дали поне ще скимти?

41

Фуфи

преди 13 години

как очаквате Гоце да каже нещо такова, той няма никакъв авторитет в европа, бъско си говори със западните си колеги, нашите до един не говорят никакви чужди езици, сега с ЦЦ президент тренда се запазва... втф?

40

Анонимен

преди 13 години

За тези които не са разбрали още, ползата от шенген е огромна. Веднъж като ни приемат, няма да има никакъв механизъм по който да спрат *** да се преселят от бедната България, към по-благодатните за техния начин на живот западни държави. Това за нас българите, може да се окаже жизнено важно за оцеляването ни, но на германците и французите обаче хич не им оттърва, защото много по-лесно е да ни трият сол на главата, че не можем да ги интегрираме, вместо те да вземат да си ги интегрират

39

Анонимен

преди 13 години

Власите ги чухме надигат вой,а издека го наш Гоце

38

До 29

преди 13 години

Проблема не е за Бг гражданите. Ако се влезе в Шенген, всички чужди граждани ще могат да се движат в шенгенското пространство, без да показват техните си паспорти.Ето от което се страхуват на Запад. Разбира се има и други предимства за нас, но това е основното. А тук във форума се злорадства , сякаш живота е свършил.Но това са платените драскачи. Румънски журналист доказа, че партии наемат хора да плюят по форумите, за да се деморализират по-нормалните читатели. Само погледни как ще ме оплюят.

37

Анонимен

преди 13 години

Мина,какво зависи от тебе,че си закъсняла ?народа кой го бръсне за слива ?на българина му остана само да емигрира

36

Мина

преди 13 години

Каква ще е разликата дали с Шенген и без Шенген все тая.Искахме НАТО,после ЕС и какво от това,по добре ли живеем.България е вече на прага на бедноста и където и да влезем само ще им пречим.За 20год.у нас всичко се пропиля,мафията командва парада има много забогатели,докато в другите страни богатите стават от цяло поколение,а тук за 20 г станаха милиярдери.И Шенген няма да ни помогне късно е вече нищо неможем да направим ,прикалено много търпяхме и чакахме и просто закъсняхме това е.

35

Български Войн

преди 13 години

Кой пък е казал, че се имам за славянин?Славяни, тюрки...все една и съща ***....

34

Анонимен

преди 13 години

Какво прави Бойко Борисов в Ливан? Ливан ли е нашия стратегически партньор или Брюксел? Защо Борисов не е в София или Брюксел в този момент?

33

Браво

преди 13 години

Браво на Бъсеску!А къде е нашия кавал,пардон пожарникар,пардон премиер да си каже мнението или няма мнение.Дали му парички за магистралка,продъниха ни ушите по всички медии,а сега защо мълчи тъпака му с ***.

32

до 33

преди 13 години

абе Бургазлията,в Бургас заплатите са ниски,къде си тръгнал да се сравняваш със София.една заплата в Бургас ако 400лв,за същата позиция в София дават 1200лв

31

burgazlia

преди 13 години

kade vidq 1000lv. zaplata v Sofia? stiga s tezi mitove

30

bg..

преди 13 години

МИРИШЕ ТИ ДУШАТА ТЪПАНР...

29

bg..

преди 13 години

а ГОЦЕ КАЗА ЛИ НЕЩО ПО ТЕМАТА....???ИЛИ ГЛАСИ ДОНОСНИЦИ

28

до 29

преди 13 години

ами тука в България останаха само *** и затовато и сега се пътува свободно,стига да имаш пари

27

Въпрос пак!

преди 13 години

Не знам защо ми слагате минуси на коментара от 23 като наистина поисках да задам въпрос!?! Ако някой може да ми каже, ще съм благодарен.Благодаря предварително

26

Анонимен

преди 13 години

Мирише на разпадане на ЕС...

25

АТИЛА

преди 13 години

Славянски *** ти от къде пикаеш *** ***, от *** ли ?Вие всички славяни сте *** изсрани от Хазарите подобно на турците и мястотото ви е в Урановите мини и Газовите камериЗЕМЯТА Е БЪЛГАРСКА - ДЪРЖАВАТА ХАЗАРСКА - ДА СЕ ЛИКВИДИРАЕДИН КАН--ЕДИН БОГ--ЕДИН НАРОД---БЪЛГАРИКАЗАХ !!!bulgarya.tk

24

...

преди 13 години

Абе много ми е интересно, след като се засегнат интересите на Румъния и президента взима отношение в интерес на страната си. Нашия къде е? Да не е на лов пак? Или той само като трябва да е контра на правителството тогава се показва от мишата си дупка!

23

Български Войн

преди 13 години

Да ти пикая на тюркската кръв...