285

RAD

преди 13 години

Къса е паметта на народа.За това ние хак,че все "убавци" си избираме.Много бързо се забравиха безобразията на Станишев(не казвам,че тия сегашните са читави).Заради късата памет обаче винаги ще има изхарчени бюджетни излишъци (4 млрд. от Станишев),заменки,източване на ДДС,ппрезастрояване на курорти,ниски доходи,проблемно задрвеопазване и образование и т.н. Щом забравяме очевадни и нагли безобразия и обиди от рода на "да разваляме седянката на учителите" (Орешарски) значи има нужда от БСП и ДПС...

284

Kyp

преди 13 години

Ани, на *** в *** рунтава да го сложа!

283

Анонимен

преди 13 години

"аз съм майка на три деца и гласувах за Герб преди година и половина но това повече никога няма да се повтори"Нима искаш Станишев да е премиер на децата ти?

282

Ама за наденицата ..

преди 13 години

*** народ, слаба държава !!! Хайде да живее ... Adidas !

281

вор

преди 13 години

Аз не съм гласувал за герб но на следващите избори ще гласувам за тях.За да ви е гадно ревльовци такива.Като го докарахте го на власт какво си мислехте ще ви направи за 1 година Швейцария?Носете си последствията.Как пък се вас ви лъжат?И така колко пъти?Що не излъгаха словенците,чехите,поляците.Може да не са богати,но живеят добре,защото мислят за разлика от вас.

280

Николай Х

преди 13 години

Здравко Здравески и неговата съпруга Добрила днес дадоха пресконференция в БТА. къде е статията Ви !? за гаврите срещу българи в Македония !?

279

Контра - Атака

преди 13 години

Анти-белите фашуги Кобурга, Доган и Станишев,спряха детските на белите майки и удвоиха детските на циганкитеАнти-белите фашуги Борисов, Сидеров и Костов,продължават да спират детските на белите майки и да плащат двойни детски на циганкитеlambo.blog.bg/politika/2010/12/20/boiko-behar-kato-vi-e-malka-zaplatata-niama-da-rajdate.654196

278

Ани

преди 13 години

аз съм майка на три деца и гласувах за Герб преди година и половина но това повече никога няма да се повтори

277

Ивка

преди 13 години

Хи..хи...значи много ме разсмя това проучване. Като се има предвид, че непосредствено преди парламентарните избори, когато Гейб беше в апогея си имаха по-малко от 50% и нямат мнозинство в парламента, та то сега пък подкрепата за ББ била същата та дори и по-висока 59%, ако бе така Гейб нямаша толкова да се страхуват и да налагат такава жестока цензура по медиите, а щяха да излязат на избори и ББ да си вземе 59% и пълното парламентарно мнозинство.

276

Нели

преди 13 години

днес се срещах с много хора никой не подкрепя Герб вече и не иска да гласува за Герб

275

до :))

преди 13 години

Не ми е ясно,как може толкова сляпо да вярвате в един БИВШ КОМУНИСТ и при това НЕКАДЪРЕН...а и няма начин и да НЕ Е от ДС - просто няма начин...Школата в Симеоново все такива дебеловрати бълваше ...Напрвиха ви бедни,опростчиха ви...а вие пак любов към господаря. Едно куче да беше - щеше да избяга от такъв ГОСПОДАР!

274

Анонимен

преди 13 години

Не ме е стрх да хапя,я ми излез ще ти отхапя гърлото за норматив ближи *** такъв!

273

Оставката на Цецо

преди 13 години

Бебето на 17-годишното момиче от Горна Оряховица е родено мъртво, на 25 седмици, съобщи в централните си новини БНТ. В това са единодушни и петимата лекари участвали в съдебно-медицинската експертиза. Експертизата се базира на аутопсията и множество химични и хистологични изследвания. Обемът на цялата документация надхвърля 40 страници. Заключенията на експертите са предадени днес на разследващите органи. Според източници на БНТ бремеността на ученичката е била нежелана и не е била регистрирана никъде. Момичето е криело този факт и от майка си.

272

:))

преди 13 години

Браво Бойко ! Всички те подкрепяме ! Не обръщай внимание на малкото оцелели и побеснели ,червени *** ! Краят им наближава,затова само се зъбят ,но ги е страх да хапят !

271

Анонимен

преди 13 години

Такова кадърно правителство НЕ сме имали от времето на правешкия диктатор. Комунистическата тройна коалиция ни изкраде,а тия ще ни поправят...)

270

Анонимен

преди 13 години

Прав си гербер 265 ама много си прав, сега не крадат Вашите . Защото знаят ,че нямат възможност да крадат, да заемат постове с фалшиви дипломи, да кадруват по места с техни кадри и т.н. Те ще радват обаче в по- късен етап. Има един основен принцип, няма добро не наказано, но и няма зло невъзмездено. Доста добрини причиниха герберите на обикновениния народ, но това ще им се върне тъпкано рано или късно.

269

статистик

преди 13 години

Дават се проценти в подкрепа на правителството и на премиера. Ами като е толкова категорино да посочат колко са броя на анкетираните от които са получили тези резултати. Ако се окаже, че това са хиляда или дори няколко десетки хиляди пълнолетни граждани на Р.България е много сме зле. От 8 милиона българи кога останахме само няколко хиляди. Ами защото просто мен никой за нищо не ме е питал.

268

абсолютно съгласен

преди 13 години

Прав си гербер 265 ама много си прав, сега крадат Вашите и то яко. Защото незнаят докога ще имат възможност да крадат, да заемат постове с фалшиви дипломи, да кадруват по места с техни кадри и т.н. Те ще реват обаче в по- късен етап. Има един основен принцип, няма добро не наказано, но и няма зло невъзмездено. Доста злини причиниха герберите на обикновениния народ, но това ще им се върне тъпкано рано или късно.

267

Анонимен

преди 13 години

Ако искате да живеете в свободна,демократична , европейска държава и децата ви да са щастливи - гласувайте за единствената ДЕМОКРАТИЧНА партия СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!Не вярвайте на лъвите изфабрикувани от ДС(КГБ) и помията хвърлрна в/у сините!ДА ПРЕБЪДЕ СК+!!!!

266

БОЙКО

преди 13 години

*** И *** - ИМАМ БАТЕ ДА ВИ РЕДИМ НЕЩО - ЩЕ ВИ РАЗКАТАЯЯЯЯЯ МУАХАХАХАХАХА