97

опааааааааа

преди 13 години

Дпс брутално се гаврят с правителството ,това което всъщност казват ,е че няма реформи и ,че всичко е хаос.

96

havi

преди 13 години

tova e mantaliteta ni - *** i t.n. edin dobar politik moje da ppostapi taka, ako vsi4ki politici misleha za naciyata i za stranata sega nyma6e da tinem v mizeriya i da si govorime s decata si po skayp

95

Анонимен

преди 13 години

ми да дадът личен пример и да махнат доган тогава нали и той е бил агент или не го знаят това

94

Анонимен

преди 13 години

aide de da vidim kakvo 6te stane

93

крадци

преди 13 години

Долу дпс...

92

иво

преди 13 години

Не разбрах, защо трябва да има лустрация, само за посланниците. Тя трябва да е за всики КОМУНИСТИ.

91

Х

преди 13 години

Независимо, че мерките са крайно закъснели, изходът е един-единствен, а именно, тотално аутодафе на всички досиета и инкриминиране на бъдещата поява на такива. Така както се кара, ще се вадят досиета и след 50 години. Ефектът е плачевен - държавата се граби от тези, които размахват досиета, изсмукват се последните съпротивителни сили на ошашавения народец. Кой вади досиета на ченгета? Ами поредните ченгета! Проблема е тоталното беззаконие в държавата. ***, с ***!

90

минаващ оттук

преди 13 години

Е, тук съм съгласен с тях - АКО ще има, ТО да е "до дупка"

89

Анонимен

преди 13 години

Ако наистина мислиш това което си писал, си или алтав, или ***!

88

ДО БОЙКО

преди 13 години

Бойко,всичко вършиш задкулистно,като БИВШ комунист(ДС)! Жаждата ти за власт е безккрайна. Готов си народа си да предадеш,но да си във властта!НЕВЕРОЯТНО...НО ФАКТ!С дявола ще се съюзиш,но да си във Властта! Нещастна българска идиотия!

87

arhar

преди 13 години

Ако Гоце се кандидатира за селски кмет на предстоящите местни избори, има вероятност поне още 20 г. да остане на държавна служба ...Няма нищо срамно в това некой да стане селски кмет, нали ?Аз, например, бих се кандидатирал за кмет на Сирищник ... Проблемът е в това, че хората там не ме познават ! Иначе бих си изпълнявал добросъвестно задълженията като селски кмет, а и работата е относително спокойна и приятна !Какво по - хубаво от това ? Или Гоце предпочита да стане исперихски кмет ? - Защо пък не ?

86

чук

преди 13 години

Алоо,76,де беше до сега бе *** запечен,че мълча,а??Кольо Парамов и останалите команоиди ти били казали,рекли и т.н.Пък що тъй забравихме цялата плеяда "комунисти" уж партизани,пък прости ,гладни , лъжливи и крадливи.Че нима се краде само от 1989г?А Младенов,Луканов,Виденов,Станишев,Гоце-баш руски мекерета????Ама щото Костов ви обърка далаверите ще го плюете до смърт,това е !

85

Асанчо

преди 13 години

Най-сетне и ДПС-рските агенти да се махнат от редиците на ДПС,и да се разформира тази партия,за да няма и АТАКА.Аз искам в родината си да живеем в дружолюбие.

84

Анонимен

преди 13 години

Видяхте ли сега,защо НЕ беше съборено барбекюто на агент САВА...))) *** и гадна политика! ДПС гъмжи от ченгета...))) А тъпите гарги се зарадваха и взеха да крякат :Браво на Бойко!?БОЙКО НИ ПРЕДАВА!

83

Анонимен

преди 13 години

Я го вижте тоя убавец,и той от дпс не ми е ясно как се бори и той за права и свободи..не ги е срам окрадоха фондовете и държавата сега се правят на божи кравички.

82

мухала

преди 13 години

от сега призовавам всеки който се има за истиски българин не галасувайте за тиквата или за болен това ще е краят на тази държава, не без помоща на прескъпият мистър ворлик и неговите презокеански кукловоди. между другото мекерето славчо трифонoff също се предаде на американците, нешо не поплюва по тиквата с такава жар и страст чвно си е получил комисионата и сега може да пасува, така че не галсувайте и за него ако направи партия.

81

СВЯТ

преди 13 години

В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ ЩЕНИ КОМАНДВАТ ДВЕ ПАРТИЙИ ..ТОВА СА Д.П.С....И...Г.Е.Р.П....ДА ЖИВЕЙЕ БЪЛГАРИЯ

80

Осман от Булгаристан

преди 13 години

Бравао, така трябва, да се започне от Народното събрание- депутати, предложили се на услугите на чужди държави.

79

мухала

преди 13 години

от кога разправам че доги и бочко си бъркат по гащите ама никой неще да слуша, следващото управление доги, бочко и болен, българия ще бъде закрита като държава.

78

Колт

преди 13 години

А действащите ДС-ри дето се спотайват по премиерски постове, усложливо прикрити от законовата забрана да ги разкриват ще си ходят ли?