612

НИКОЛОВА

преди 13 години

Аз също 20 г. гласувах за СДС но като гледам действията на Бойко който си спечели много врагове само защото се представя на всички фронтове много по-достойно от всички партии които бяха на власт съм решила да гласувам точно за Герб заради точно моралните им качества и затова че работят за България а не за себе си както направиха и Костов и всички други.

611

Груйчо

преди 13 години

То простичка сметка , колега. Не е нужно да си завършил висша математика. Ако приемем, че са верни социологическите проучвания/а те не са/ отношението на привърженици/противници на герб е 2:1. Като се има в предвид , че основния електрат на БСП не ползва нет по разбираеми причини, тук коментарите би трябвало да са поне 5:1 в полза на ГЕРБ. Както виждаш това не е така. Извода си го направи сам.

610

Анонимен

преди 13 години

най-голямата грешка на ГЕРБ е че продължава проекта АЕЦ Белене

609

Анонимен

преди 13 години

Па марална партия до сега не е имало.Ако беше БСП те както си крадят цяла година безспир на края на годината щяха да подхвърлят за Нова година по 50 лв.за да си направят пиар само че никоя държава от толкова крадене не може да просперира а Герб както се вижда строят и то много не своите палати а България .Точно за това имат толкова врагове защото всичките им политически опоненти не направиха нищо добро за България а само за собственото си нагушване.

608

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ са в пъти по-свестни от всички останали. Съжалявам ако народа не го е разбрал вече! Казва ви го бивш върл седесар!

607

Анонимен

преди 13 години

Моето доверие в ГХЕРБ се покачи след изборите. И не само моето!

606

Анонимен

преди 13 години

НЕ МИСЛА ЧЕ ДОВЕРИЕТО В МОРАЛА НА ББ И ЦЦ КОЙТО АТАКУВАТ ВСИЧКИТЕ МУ ВРАГОВЕ...Е ЗАСТРАШЕН.НАПРОТИВ ТОЙ ДОКАЗВА ЧЕ Е ПРИНЦИПЕН И ВСЕКИ КРАДЕЦ ИЛИ МОШЕНИК Е ИЗВАЖДАН НА МОМЕНТА ОТ ВЛАСТТА.ТОВА КОЕТО 20 Г. НЕ Е СТАВАЛО.НАПРОТИВ ЗА МЕН ББ И ЦЦ СЕ ИЗДИГАТ В ОЧИТЕ НА МНОГО ХОРА С ПРИНЦИПНОСТТА СИ.

605

Nalivach

преди 13 години

Заради такива *** като тебе, дето "вярват на очите си", т.е. на това което им подхвърлят медиите, днес България е на това дередже.Такива като теб трябва да бъдат наказвани, понеже заради вашето гласуване за разни ***, страдаме и ние дето въобще нямаме никакво желание да ни управляват те!

604

БГ

преди 13 години

Има надежда за БСП в далечно бъдеще.Когато *** станат повече от българите .

603

внт

преди 13 години

Иска им се на БСП .

602

Анонимен

преди 13 години

Хихи, правилно го каза, ти виждала ли си проста пуйка да се манипулира! :)

601

дари

преди 13 години

САМО ГЕРБ ! НЕ МЕ ИНТЕРИСУВАТ НИКАКВИ КОМЕНТАРИ ,МИНУСИ,АГЕНЦИЙ ,АЗ ВЯРВАМ НА ОЧИТЕ СИ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ МАНИПУЛИРА

600

АМАН

преди 13 години

Това с портмонето ти - си отговорен ЛИЧНО ТИ. *** тези комунистически дивотии, дето все некой требва да се грижи за теб! Понеже си старо куче, следва да знаеш, че като глава на семейство (има имаш такова) за всичко си отговорен ти, а не некой друг! Все некой да ви дава работа да се грижи за вас, а не искаш ли някой да *** жена ти, щото си прекомерно уморен да мрънкаш?

599

Георги

преди 13 години

Аз немога да разбера кои са тия подръжници на БСП :)) ?! Аз досега не съм някой мой познат да харесва БСП. Имах един много добър приятел, който беше уж голям привърженик на БСП той самия казва, че няма да гласува вече за тях. А в един момент тук се оказва, че повечето харесват БСП.. нещо има сбъркано в тия коментари.ГЕРБ са на светлинни години напред по рейтинг в сравнение с БСП.

598

Анонимен

преди 13 години

Въпреки всичко, което натвориха, ГЕРБ все още имат потенциал да направят едно огромно благо за България - да се махнат!

597

darcas

преди 13 години

Стъкмистиката и Соц.логията винаги са обслужвали нечии интереси в ***, и затова не им вервйте. Недоверието към ББ е повсеместно, няма бранш, или професия, която да не е порязан финансово, или да е направена някаква качествена реформа.

596

Анонимен

преди 13 години

Равносметка: 46% доволни срещу 51% недоволни от управлението...ХАХАХА какви са тези измишльотини бе вие луди ли сте? Статистика...СМЯХ

595

Сашко Гюрука

преди 13 години

Тази кака, маи се е наакала и се чуди мирише ли ...

594

Бай Иван

преди 13 години

Аман от надъхани комсомолски секретари!!!

593

имен

преди 13 години

анонимен 707 ... Ти в кой век живееш ???