26

Джоуи

преди 13 години

Навремето родителите ми работеха във военен завод. Никога няма да забравя как на една Нова Година на новогодишно тържество в заввода Дядо Мраз кацна с малък самолет, слезе от него и след това ни раздаде подаръци. Това е най-хубавия ми спомен от детството. Сега имам деца и искам и те да се радват на Дядо Коледа и Нова Година така както и аз се радвам и сега. Бъдете малко позитивни и не гледайте негативно на всичко.

25

предложение

преди 13 години

дядо коледа идва при децата на военнослужещите с хеликоптер,при децата на моряците-може би с кораб,при децата на лекарите-с линейка,при пожарникарските деца-с пожарна. а при децата на гробарите с какво трябва да дойде,*** такива ? я изкарайте 2 елена от зоологическата,конфискувайте една *** каруца,облечете стефан данаилов в червено и докарайте с тях дядо коледа на площада - за всички деца !!!!!!!!!!

24

Анонимен

преди 13 години

7 милиона ?! Нали знаеш, че е подсъдно да претендираш за правото да декларираш, че изразяваш мнението на народа ? Наскоро да си чел конституцията ...

23

Радневец

преди 13 години

Ей сега ще дойдат едни чичковци с бели манти, ще те заведат на едно много хубаво място.

22

елен

преди 13 години

Жената на Дядо Коледа се казва Мери!Мери Кристмас!

21

Анонимен

преди 13 години

журналята,този хеликоптер отдавна не лети.ако стареца нее запазил някакъв трофей.

20

Мери до 19

преди 13 години

Докато всички гледат навън и само се вайкат и мрънкат, няма да се оправим.И колкото и да не ти се вярва за децата това си е една положителна емоция в сивото ежедневие в което са пренебрегвани малко или много от родителите си -забъзани и угрижени от проблеми.Явно отдавна си забравил детството си.А що се отнася до Франция и Швейцария и там ако само мрънкат и там ще са така, че даже и по зле.

19

Mr. Truth

преди 13 години

Дянков идва в ролята на дядо Коледа да заколи народа с нови данъци и удръжки докато в същото време неговата асистентка Цецка Цачева в ролята на добрата снежанка ще раздава на децата(народа) измислени подаръчета и ще им отклонява вниманието като им обяснява как дядо Коледа сега е зает със своите джуджета да гони лошите гноми дето искат да откраднат подаръците на децата! Дядо Коледа през това време, зад параван, заедно със своите джуджета 'оправя' яко народа отзад!

18

До 15

преди 13 години

В положителен аспект са килограмите на Фидосова.

17

Анонимен

преди 13 години

Напротив, този път и аз ще гласувам за тях!

16

Анонимен

преди 13 години

Днешните управляваши обичат циркаджийските номерца..но няма да спечелят вече никога избори,много хара се излъгаха че гласуваха са тях.

15

до 13

преди 13 години

Фърчикоптер се казва!

14

джудже

преди 13 години

Дядо Коледа си има Баба Коледа, а Дядо Мраз- Снежанка!!!!!!!!! Кой е по-тарикат? ;)

13

Анонимен

преди 13 години

С каквото и да дойде Дядо Коледа, пишещите по-долу все ще са недоволни. Как пък 1 път не напишете нещо положително.

12

Анонимен

преди 13 години

не е ХЕЛИКОПТЕР, а е ВЕРТОЛЕТ (ВЪРТОЛЕТ)!За няколко години след така наречената демокрация, натресохте в Българския език какви ли не англо-американски ***. То не бяха хепънинги, то не бяха партита, то не бе брифинги и какви ли не още идиотщини ... Как не Ви е срам бе журналисти?!? Нали Български език и граматика са основен предмет, когато сте кандидатствали да се учите за такива?

11

Марлон Брандо

преди 13 години

С този хеликоптер съвсем ще развалят празникът на децата...Циркаджийски истории!

10

започнал се

преди 13 години

Една снежанка и седем малки гроздови, моля!

9

Учен

преди 13 години

*** не спят . Това ясно си личи от коментарите.

8

екс

преди 13 години

Ама много ви се моля, харчете ни ДАНЪЦИТЕ за ГЛУПОСТИ !!! Много моля - това ми е била винаги мечтата !!! !

7

лош :)

преди 13 години

В хеликоптера е само дядо Коледа. Снежанка го следва яхнала метлата :)