308

яо

преди 13 години

Браво сам си отговори, защо само пишат,защото никой не се интересува от това което работят, глобяват за ненаписано а не за несвършена работа,това е системата за съжаление,За парите-зависи от брой записани пациенти и от количество свършена/написана/работа

307

яо

преди 13 години

За ограмотяване трябва време а къде е то при 24ч.разположение.Един от проблемите е,че много лекари имаха едно мнение за себе си ,но поставени в пазарни условия се оказа,че то доста се разминава от общественото за тях.Точно те и най-много пискат против джипитата,а че и сред тях има некадърни има факт,но те и нямат пациенти.

306

яо

преди 13 години

Не може ли малко по споко,джипитата са единствените лекари в България трудещи се в реални пазарни условия,при конкуренция.Ако не си го харесваш два пъти в годината можеш да си го смениш,но ако не харесваш болницата и "специалистите" в нея другата е в съседния областен град,а и да не си говорим преди години как се започваше работа в болница с много слушкане пред БКП и по възможност членство в нея.Младите не помнят тез времена,така че споко.

305

до харко

преди 13 години

Абсолютно си прав.В болниците постъпват много хора лекувани от джиритата,които трудно се оправят,те дори и 10 специалности да имат могат само да забатачват хората.НАУЧИХА СЕ САМО ДА ПРЕПРАЩАТ ПАСИЕНТИТЕ,А ТРЯБВА ДА СЕ ОГРАМОТЯВАТ И ТО МНОГО.

304

РОСЕН

преди 13 години

ама верно ли в такива къщи живеят, сериозно???

303

koki

преди 13 години

за 1000 записани -110лв =55 евро ,казах го и то за 30 дни.. Автомонтьор за 110 лв на месец за 1000 коли дали ще се съгласи да ги ремонтира по всяко време на денонощието??????Мисля че не. какво неуважение към лекарите .Но те не са по долу от автомонтьорите,скоро ще го разберете.

302

Анонимен

преди 13 години

Аз колкото мед. сестсри съм изебал, ти толкоз през живота си не си видял бе :) К***енца са всичките до една!

301

Анонимен

преди 13 години

Ти го плюеш в суратя, то вика "утринна роса" :) Що е то-нех на ГЕРБ!

300

кеца

преди 13 години

Ти си много просто парче. НЕ СА 11 СТОТИНКИ!!! Плаща се на БРОЙ ПАЦИЕНТИ, ПРИ ТОВА ДОПЪЛНИТЕЛНО!!!

299

Анонимен

преди 13 години

Поредното доказателство че всички администрации занимаващи се със здравеопазване трябва да бъдат закрити незабавно! Единственото спасение е практикуването на лекарската професия в условия на свободен пазар. Държавата трябва да се намесва само в контрола на качеството на медицинските услуги!Останалото са пазарни отношения между лекар и пациент - точно както между търговец и клиент!

298

koki

преди 13 години

Каква злоба само...Но не забравяи че пациентите ще бъдат потърпевши.А тъи наречените "джипки "са наи близо до хората и са напълно наясно с проблемите им и затова са против..Ти би ли събудил някои автомонтьор в 1ч през ноща и да му платиш 11 ст???а ако теб те събуди някои за тези пари.???1 мин разговор по GSM струва 28ст средно.Направи си извода какво е отношението на обществото към Лекарите..За 50 евро на месец бачкаи 24ч.ХАХАХА.То маи цената на околовръстното е такава но за сеанс.УВАЖЕНИЕ

297

до 229

преди 13 години

Ти си някой *** който тича подир хубавите сестри;но не му се отваря парашута и за това храчи.

296

Лекар

преди 13 години

11 стотинки не са малко пари. Това са пари, ДОПЪЛНИТЕЛНО отпуснати, което не значи, че прегледите не минават и по общия ред. Спрете да лъжете и мамите хората, като чета тука - доста червени платени драскачи има! Идеята е общопрактикуващите лекари да поемат част от "спешната" помощ, която се оказва на НЕОСИГУРЕНИТЕ лица, които висят по цяла нощ в "Спешна помощ"! най- често това са ***, които сега ще трябва да си плащат, ако отидат на преглед!

295

до 192

преди 13 години

Ти си пълен *** и нямаш акъл дори да си поискаш акъл.на Лили успех в живота,ако е мед.сестра.Има сестри и акушерки които знаят и могат много по вече от тъпите джипита.

294

Alooo

преди 13 години

В Ямбол от години личните лекари си имат дежурни кабинети. Организирали са се по 20-ина човека. Винаги има лекат и сестра.

293

Анонимен

преди 13 години

С въвеждането на лични лекари на практика създадоха препятствие на пациентите да получат медицинска помощ. Преди години, като се нуждаех от лекар, директно си отивах на какъвто ми е нужен специалист. Сега? Отиваш при личния, той те връща за другия месец, защото не си абсолютно належащ и след като не искаш да изгубиш още един работен ден, вадиш от джоба си и отиваш при нужния специалист. Сега ограничаватт достъпа и до спешната помощ . Целта е да измрат пенсионерите да не им товарят бюджета.

292

наблюдател

преди 13 години

Какво се разпискахте бе Джипки? Не искате 24 часа разположение, ами направете си график и ще дадете 2-3 нощни на месец за да са спокойни другите ви колеги. То и сега след 19.00 и почивните дни няма джипка която да намериш и да разчиташ на нея. Много сте нагли ,не се ли усещате. Свърши вече времето специалистите от отделенията в болниците да мятат крачоли цяла вечер за консулти в ЦСМП и колегите там да преглеждат менгета с 38`температура за без пари. Айде марш по кабинетите!

291

BG магаре

преди 13 години

Вместо да плащаме здравни "осигуровки",да се осигурим,като си закупим гробно място!Както върви и тяхната цена ще се вдига!Не може глутница *** да получават по 400 лв помощи,да се лекуват без пари ,а БЪЛГАРИТЕ да работят за 240 лв !!!При преброяването всички да се пишем за ***,че и ние да си поживеем!!!

290

Manqkas

преди 13 години

to edin m**gal nqma da raboti za 11 stotinki e

289

BG

преди 13 години

Какво не им харесва на докторите пак? Пгледнете ги в какви къщи(палати) живеят и тогава ще разберете как точат държавата. Операции без да са необходими, престои в болница за няма нищо това е редовна практика. Да ги защитиме бедните търговци на човешко нещастие, а грешките им отиват само при поповете. Какво толкова стават такива работи?