179

българка

преди 13 години

хора, не забравяйте че монетат има две страни.има лекари "продавачи на здраве" и лекари които влагат душа и сърце в професията си,както има и хора които ходят редовно да се преглеждат както и хора които отиват само в краен случай.Спрете да виждате всичко в черно и бяло защото НИКОГА няма да се оправим. аз предлагам всеки който не е здравно осигурен и получи мед.помощ(обикновенно такива са в спешното) да дава общществено полезен труд ако не коже да заплати а парите които дължи ще се изплащат от

178

Анонимен

преди 13 години

Детският живот струва на родителите ежедневно ходене на работа, по 8, по 10, по 16 часа на ден, редовно плащане на данъци и здравни осигуровки. Бонбоните "Таралежки" и джезвето са подарък, който много от тях не получават, въпреки че също така съвестно си изпълняват трудовите задължения. Жалки сте! А вчера един от вас се окайваше, че и едно "Благодаря" му било достатъчно, но неблагодарния "булгаристанец" го не можел това. Хиени такива.

177

Анонимен

преди 13 години

С новата наредба за 11 стотинки на спешно болен, ще се молите изобщо да има нощно време лекар на работа вече. Апропо - отидете да се преглеждате и лекувате в касата и МЗ!

176

лекар

преди 13 години

Не знам каква ви е специалността, но предполагам коя сте. Закълнете се в децата си ,че при всичките ви починали пациенти е направено всичко необходимо и е направено своевременно и точно. Ако все пак се усъмните (за което съм сигурен)кажете ще понесете ли помията която се лее в момента директно върху вас и ще стегнете ли сакчето за затвора. Госпожо с лицензите, или не практикувате истинска медицина,или гордостта ви изтича от носа ,или сте много ,ама много проста!!!!

175

лекар

преди 13 години

Преди да съдите,убивате и кълнете лекарите, платете им достойно труда! Платете им достойно хилядите спасени детски животи ежедневно в болниците в България и като сгрешат тогава ги съдете,защото добрината остава невидяна и в повечето случаи детския живот струва за родителите кутия шоколадови бонбони"Таралежки" и "Нова бразилия-Джезве". По-спокойно ,нещата не са черно и бяло.

174

Анонимен

преди 13 години

Например лекарите съдови хирурзи в България са около 45 човека, лекарите-токсиколози са около 40 човека, алерголозите още по-малко, за патоанатоми и анестезиолози да не говорим - тях вече ги няма. Затова лечението е на това ниво, защото няма специалисти! За 450 лв основна заплата няма кой да пътува от София до Смолян и обратно, при наем на жилище минимум 150 лв!

173

Анонимен

преди 13 години

А журналистите знаят ли защо няма лекари в болницата и защо с мъка се намират такива вече? Просто защото напуснаха, избягаха и не останаха работещи. В някои болници най-младият лекар е на 70 години!!! Това какво ви говори? Откъде да дойде детски инфекционист като в България се броят на пръстите на ръката такива лекари? И тук е виновна касата и другите организации, които въведоха изискването да има за дадена пътека 15 специалиста от дадена специалност.

172

до180 и 181

преди 13 години

Вярно е.20 год какво правиха боговете в бели престилки никой не знаеше,ЗАБРАВИХА СЕ.Лекарите със своята алчност,грубост и некомпетентност сами настроиха обшеството към себе си.Жалко за свестните защото колкото и да не ви се вярва има и такива,най-брутални са тези между 30 -40 год,като обиждат и пренебрегват по-старите от тях,сестрите които им вършат 90% от работата и хората които не могат да им платят кеш.Не правителството и журналистите са виновни ,лекарите сами си го направиха.

171

Анонимен

преди 13 години

"Изпълнителният директор на Българска фондова борса (БФБ)-София Иван Такев е получил 95 321 лв. възнаграждение през 2009 г., показва проспектът на дружеството, одобрен от Комисията за финансов надзор."

170

BG doctor

преди 13 години

Благодаря ти, наистина!

169

Анонимен

преди 13 години

Нищо конкретно не е казано. Журналистически догадки за подгряване на аудиторията. По-скоро бавенето на експертизата или на нейното оповестяване навежда на подобно заключение.

168

дядо мраз

преди 13 години

Веднага ! А после добрият дядо Мраз идва и за теб ! Шегичка бе ...

167

belafonte

преди 13 години

Просто ги застреляйте....

166

D-r Haus

преди 13 години

Dano ne go razbiram,koi e toja ANONIMNIK,che ako mi doide v kabineta i Hipokrat njama da mu pomogne.A za psuvnjata po adres na maika mi shte kaja ,che tozi *** ima IQ po- malko ot na novorodena katerivhka.

165

Анонимен

преди 13 години

"Според добре запознати източници по случая, резултатите от съдебно-медицинската експертиза са благоприятни за лекарите. "

164

знаещ

преди 13 години

Виж в сайта на Дарик. Сбито е в "регионални новини". Има и изказване на ЦЦ.

163

Анонимен

преди 13 години

Къде е публикувана екзпертизата за ГО?

162

Анонимен

преди 13 години

Аре бе, Дариткова, пак ги защитавай! Това да не е като да уреждаш имоти на пияният си мъж!

161

знаещ

преди 13 години

Не ми е ясно, защо се произнасяте като съдии и раздавате присъди. Излезе експертизата за Горна Оряховица и излиза, че "бебето" е мъртвородено. И какво правим сега? Лекарите съдят държавата и за изцепките на ЦЦ плащаме всички. Истината е, че лекарите са "ЕТ" не по свое желание, болниците нямат лекари, лекарства, консумативи - не по тяхно желание. И в края на крайщата, ако всичко се лекуваше в гробищата нямаше да има лекари.

160

Анонимен

преди 13 години

"Лекарите ще взимат по 11 стотинки на пациент за неотложна помощ"Noment!