41

Анонимен

преди 13 години

Абе охлюви,само руската Нива е спасението в тия виелици.Кви ситроени кви ***.

40

Паф

преди 13 години

Волвото му е майката няма сняг за тая кола :)

39

с. до 42

преди 13 години

Ситроен е най-иновативната марка в историята!Уникална кола с уникални технологии!Окачването им е без аналог!Мерцедес им платиха стотици милиони за технология за окачване!Има S класа с подобно окачване ако не знаете!Както и кадилак!Между другото ролс-ройс също е с тяхно окачване!Преди да плюете по инерция поне се информирайте за нещата!Мда!

38

олигофрени

преди 13 години

"От община Варна съобщиха, че продължава почистването на улиците в града" на майка им в мястото да го наместим ***, една улица не е почистена в града, един булевард няма без 30 см сняг. Целия град е блокиран заради некадърници, всяка година едно и също, ще чистим снега и после йок, чакаме да се разтопи сам и да си изкараме колите, тва са *** за мене, пълни ***

37

Анонимен

преди 13 години

интересно е , че си вярваш. По пенсионерски, безвкусен , бездарен сандък от ситроен не съществува

36

Анонимен

преди 13 години

Французите могат само хубави св*рки да правят. Ситроена е отврат.:)

35

с.

преди 13 години

И да плякате минуси все ми е тая!4x4,168 коня и вози като лодка!Като му покажа ключа и пали!И нямам никакви проблеми!При много дълбок сняг го вдигам на последната степен и става като джип направо!Мда и такава опция има!Нарича се ситроен!Всички фенове на голф и подобни у лево!

34

с.

преди 13 години

....и победител е хидроактивното окачване на Ситроен!Най-великата кола на планетата!:)

33

ot varna

преди 13 години

днес сутринта тръгнахме с един колега от варна за балчик стигнахме нямаше ниакакви закъсали коли и навръщане също кара се добре като за зима

32

мислител

преди 13 години

Мисля си на колко ли от вас жените ви са също с форма като Федосиева.

31

Пацик

преди 13 години

Айде стига оплакванки моля... организацията тази година е добра... вчера тръгнах от бургас за софия и минах през бурята... вярно 7 часа, но при зимни условия е нормално... навсякъде по трасето имаше снегорини, които почистваха и хвърляха сол... Има отсечки, където има много навявания и са проблемни... там просто докато мине снегорина и пак е същото... понякога не можем да се борим с майката природа... имаше и патрули, които спираха ако имаше заседнали коли и оказваха помощ.

30

СЕЛЯНИН

преди 13 години

До 31: Дядо ми изкара до 93 със свинско и винско и пушеше "АРДА" без филтър!Дано да ги стигна и аз,стигат ми!Ти хапни тревица и пий бозица за нова година и бъди здрав и завистлив!Весели празници и на теб!

29

Анонимен

преди 13 години

"наи големия подарък в моя чувал е за искра фидосова -едно 120 килограмово прас"То прасето по-леко от нея, бива ли така? Или викаш в тая поледица, ако й подариш 200 килограмово не се знае кое прасе ще влачи другото на буксир :)))

28

Еди

преди 13 години

Нещо кмета на Бургас Д.Николов не е спазил разпоредбите на лидера си ББ да лови снежинките във въздуха.А улиците в Бургас и то главните са като пистите в Пампорово.*** са греят необезпокоявани с краден ток и не ги интересуват,че БЪЛГАРИТЕ,които им осигуряват комфорта газят снега.А телефонните измамници безпокоят хората без ЦЦ да ги докопо.Мафиоти мафиоти не гонят.Бургас може да се кажЕ,че е най "добрият" град за НЕЖИВЕЕНЕ.Време е ДН да върне полученият приз.

27

СЕЛЯНИН

преди 13 години

Ти няма как да си "АЛЕКО" защото е явно,че черепчето ти е доста леко!Но всяко правило си има изключение -ти москвич си модел "АЛЕКО" -това е моето заключение!АЛЕ ГАЗ КЪМ 4-ТИ КИЛОМЕТЪР!!!

26

дедови коледа

преди 13 години

абе мама му стара нали боко тиквата даде депеша на плевнелиев да хваща снежинките във въздуха и кво стана ядец.и кво следва плевнелиев ще види подарък от мен ама догодина и то ако слушка.идвам от лапландия а в страната сняг до шията на рудолф.така че подараци за българите няма.ще има за боко -книга за цецо апартаменто-още един апартамент и картичка от тракторо а за симо пицата очила за да се види че не е брат пит.наи големия подарък в моя чувал е за искра фидосова -едно 120 килограмово праси

25

Анонимен

преди 13 години

Да бе те друга работа си нямат ми ще трошат твоята свят София. Бе ненормалник погледни си града на какво прилича бе. Центар никакъв нямате. Богаташкия ви квартал Бояна няма канализация и фекалиите им се стичат по улиците. Термитите май май не са от прованса

24

Man

преди 13 години

От както са отворили магистрала Тракия от Карнобат до Бургас всяка зима като падне малко повече сняг и затварят този участъка. Това не е нормално, но все пак това е България.

23

:))

преди 13 години

еее, лошо, лошо, колко да е лошо...времето?

22

До 11

преди 13 години

11, Нали братовчедите ти, децата ти и 2/3 от родата са тук и рушат като термити. На толкова варвари и Рим не е устоял, та една София :)