10

до номер 7

преди 13 години

Надписа Линейка е наобратно на всички линейки, за да може да се вижда правилно в огледалото от шофьора пред линейката. :)

9

Анонимен

преди 13 години

ми замисли се малко !!! защо да слагат огледален надпис отстрани???или те щофьорите на линейки влизат в завоите с вратите напред :)

8

Анонимен

преди 13 години

Хахаколко в ВРЕМЕННА тая ВРЕМЕННА опастност за живота. След колко време ще стане постоянна или ще се оправи....Бива неграмотност ама ... май тея дето пишат тука и основно образование нямат...ЛИНЕЙКА го пише наобратно за да може като погледнеш в огледалото в колата да го видиш в права посока. Само предният надпис е обърнат.

7

.

преди 13 години

Дано се оправи момичето!Иначе се чудя защо надписът на линейката е наобратно? Първо си помислих, че това сигурно е огледално изображение, но след това забелязах, че страничният надпис Спешна медицинска помощ, си е правилно изписан... Аз ли нещо не съм наред или?...

6

Анонимен

преди 13 години

tova e celta na novinarskite saitove be kiufte takova

5

Nalivach

преди 13 години

Не мога да разбера там идиотска практика на новинарските сайтове да пишат за всяка битова драма или инцидент който се случи. Оставете хората на мира, и без това сигурно им е много тежко, защо трябва и цялата страна да научава за проблемите им?!

4

Анонимен

преди 13 години

Момичето дано се оправи , но ние всички в тая държава сме в постоянна опасност за живота. Интересно тя към постоянната е добавила и временна според пишещия

3

Анонимен

преди 13 години

дано се оправи милата , до каде я докарахме

2

Dereliction

преди 13 години

Означава, че ако не се погрижат за нея, може да умре.

1

Lestat

преди 13 години

Някой ще ми каже ли какво е "временна опасност за живота" Ако временна значи не е опасна за живота