57

Christo

преди 13 години

Уважаеми господине/госпожо 64 , опитвам се да разбера възмущението Ви от решението на Рики Мартин да се омъжи, но не на този етап.Изглежда не сте ме разбрали, тук става въпрос за свободата на личността в свободния свят, а не за моето одобрение на един или друг факт. И не мисля, че Рики Ви натрапва своята сексуалност, а и има толкова други светски новини, но Вие явно сте държали да прочетете внимателно именно тази , за да има за какво да негодувате. Следващият път просто я подминете! Sorry about

56

Анонимен

преди 13 години

Мосю Кристо,Вие сте българин, но както сам пишете "от години живея във Франция". Припомням Ви, че Франция отхвърля абсолютната монархия още през 1789 г. и от тогава французите са свободни хора (с кратко прекъсване по време на наполеоновата диктатура). Още тогава в края на 18 век във Франция се приема декларацията за правата на човека и се премахва дискриминацията по религиозни и етнически причини.Нашето общество е различно, приятелю, понякога си мисля, че ние си живеем още в средните векове.

55

БГ

преди 13 години

Нито сме хомофоби, нито сме хомофили, просто ние нормалните хора не желаем тези с ненормална сексуална ориентация да ни я натрапват, като нещо нормално!Ако вие смятате, че мъж е нормално да се омъжи, ваша си работа! Не може да се върви против природата, така... Лудост е това!!! Ако тези неща наистина бяха нормални щеше да има само един пол, но кой?

54

Christo

преди 13 години

Като чета коментарите се ужасявам, наистина ли болшинството от българите / и аз съм българин , макар и да живея от години във Франция/ са толкова задръстена и комплексирана нация , че да приемат толкова драматично тази новина. Във Франция хората просто я приеха за сведение. Ами човекът е свободен да прави каквото си иска, но иска да е в неговата родина Пуерто Рико, а не някъде в Европа, със сигурност няма да е в BG.Тук "моралистите", макар и фалшиви, грачат най-звучно. Дерзайте мили сънародници!

53

ЕВРОПА

преди 13 години

Разликата е че хомосексуализъм е естествена сексуалност, а чалгата е болест водеща до неизлечима простащина.

52

аз

преди 13 години

Не мога да разбера логиката на противопоставянето "чалга-хомосексуализъм", когато всъщност и двете неща са част от един и същ проблем, който се нарича ДЕГРАДАЦИЯ!

51

фанта

преди 13 години

Закъде да бърза? какво ще прави, когато се омъжи? Ако ще си навира ауспух някъде си, това може да го прави и без брак?

50

Зайо

преди 13 години

Бързай, Рики, бързай, че ще те взема аз, нищо че не пи*ая права :)

49

бай Хетеро

преди 13 години

Браво за стихчето! :DDDDD

48

батко

преди 13 години

обади се на Али-Реза от Листопад.....:-))))))

47

батко

преди 13 години

Знаеш ли батка какво бяло стегнато дупе ме чака в другата стая - ама ЖЕНСКОООО.... не космато и да му висят картофите отдолу......

46

ЕВРОПА

преди 13 години

След прочитане на всички хомофобски коментари до сега изводът е един-НАЙ ТЪЖНОТО МЯСТО НА СВЕТА-БЪЛГАРИЯ.След толкова години чалга едва ли е останал свестен човек в тази държавица.

45

Tolerantnia

преди 13 години

батко, прав си пич, тук май само долни *** са се събралли в този форум ... на къде отиде тая държавица ... чалгаджийница долна и долни *** !

44

батко

преди 13 години

хахахаххахахахахаххахахаххахах..........!!!!!!!!!!!! Браво пич- да си жив и здрав,,,,,Весели празници

43

1111

преди 13 години

О, нека го охулват гадно! Нека!Ще повтарям пак със страст гореща гъзът е кат сърцето на човека,не чувства, той горкият, но усещаМоже би затуй са тъй оскъднишегите ни и нямат вече хъс..Как весело, кажи човек да пръднес тоя тъжен и загрижен ***?И за да остави този стих следанадигам гневен и протестен вот.Гъзът е изход, драги господа!Недейте го превръща и във вход!

42

chevy81

преди 13 години

До 41имаш ли профил някъде? много искам да се запозная с такива мъже. аз съм в recon

41

Boroka

преди 13 години

Прекрасна двойка ще бъдат!

40

батко

преди 13 години

Като гледам ЗА и ПРОТИВ то май, че коментарите са 80% само от меки китки. " И БОГ създаде мъжа и жената за да се *** а не двама Адамовци или две Еви " Който го сърби дупката да си я чеше но не да задължава околните да му казват "ЕВАЛА" Весела коледа на всички

39

Tolerantnia

преди 13 години

Рики Мартин, педик долен, гад *** ... убиец на ценности ! Ако искаш целият свят да станат като вас, гнусни *** ?!*** !

38

Boroka

преди 13 години

Ще вземе Азис