61

Атака

преди 13 години

Отделно трябва да се приключи с таз ШУРУ-БАДЖАНАЩИНА в цялата ни държавна администрация. Сигурно 70% от държавните служители са ползвали връзки за да бъдат назнаени, а на заден план са оставали КАЧЕСТВАТА им!

60

Атака

преди 13 години

Тук съм разочарован от ГЕРБ и Атака, защото е крайно време да няма двойни стандарти... При такъв голям скандал и такова ПРЕСТЪПЛЕНИЕ - да се добереш до пост чрез фалшификация, и да няма разследване и интерес от страна на нашите депутати смятам, че не само НЕДОПУСТИМО, но и направо жалко и двулично спрямо предизборните обещания!Всички довели до такива тежки последствия държавата и хората в нея (400 жалби), трява да се разследват подробно, както и хората които са протектирали такива!Срам!

59

Анонимен

преди 13 години

Не разбрах мотивите с които е отхвърлено предложението? Защо няма да я разследват Калина?!? Пак ли се сблъскваме с новият морал на ГЕРБ... Тъжно!

58

Анонимен

преди 13 години

Ами като не се знае кой е оплодителя,как ще смеят да се заяждат с тая ку..етина.А после ще има леле..мамооооо.....

57

до Иван Грозни

преди 13 години

Нито Найденов, нито Цветанов, а оня с местаците от ОЛАФ, така като гледам тя е била негов служител , а не на България.Та сега се играе такъв театър, че нали трябва да прикриваме корупцията в ЕС,която е с чудовищни размери.Много конфузна ситуация - и вълкът сит и агнето цяло.

56

Боко

преди 13 години

От написаното става ясно,че са гласували общо 119 "народни представители".Останалите 131 сигурно са се редили на опашка за телефончета!Какъвто парламентът-такова и Калинчето!Циркаджии!

55

Ivan Grozni

преди 13 години

Не разбрахме последно кой е клатил Клаинка Найденов или Цветанов... някой трябва да почерпи за бащинство...

54

Inho

преди 13 години

Борисов гордо плува към въжделения Остров, разгрибайки с мощен мъжкарски замах морето от собствени и чужди ла*на... и се носи дивен свеж аромат на останките от охолен и благороден живот... сияят разноцветно усвоените предколедни и предновогодишни премии...

53

Анонимен

преди 13 години

Има по важни закони това е работа на други органи Даго ду - ат от БСП

52

gun

преди 13 години

ринат сняг около парламента

51

Джим

преди 13 години

Браво - вий червените бабуци сте можели и гугъл да ползвате е! Евалла, аферим, машалла, както би казал особено близкия до вас Меди Доганов. Я да те видя сега без нетката как ще се справиш - на кой етаж, в кой затвор и коя килия е бил упоменатия читак? А?

50

Нов морал

преди 13 години

Ми то и слънцето, въздуха, водата и земята са отстанка от Станишев:) И всичко това е останка от Хан Аспарух и т.н.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Добър опит! Жалък, но добър! До какво ли не води отчаянието!

49

el minero

преди 13 години

Ne 100 godini,100 veka nyama da se opravim.

48

до Нов морал

преди 13 години

ми щото е ГЕРБ-ерсо изчадие,може би,или от станишев?

47

пепо секса

преди 13 години

единственото което ми идва на ум с това явно за всички нелепо назначение на това моме,и гръмкият и провал е-магарето ходело след магарицата,удрял ГО ,по корема си,и нареждал-аз отговарям,аз отговарям.склонила магарицата,спаднал ОНЯ,и провиснал,а магарето-аз не знам,аз не знам..та и боико и миро маи...

46

PENE

преди 13 години

Ето това е "НОВИЯТ" морал на Тиквата !Когато се е ОКЪКАЛ до ушите , той просто отказва да же да го коментира - все пак Нарцис е безгрешен ! ! !Но народа не е толкова *** г-н Пожарникар !

45

Нов морал

преди 13 години

И защо не искат да знаят за това крехко любвеобвилно създание с марката "ГЕРБ", което нарекло бъдещото си дете "тумор"!

44

тед

преди 13 години

за Е....бане става ама за друго маи не

43

Анонимен

преди 13 години

Оооооох Калинче, оооооох на баткоооооооо....

42

тед

преди 13 години

в затвора това *** или да идва в нас ще я доя всеки ден на паша ще я водя това заслужава