38

О'кака Чука

преди 13 години

Всяко прекалено нещо,.звучи глупаво...А като вземем предвид,че когато в САЩ пръднат,сателитите и направо се оакват.....Си представям как някой ме нарича убиец гледайки мухите по бронята ми......А всъщност,кой *** по дяволите е направил снежен човек по средата на пътя..........

37

ddd

преди 13 години

Do 32Нямам нищо против снежните човеци,но да са на подходящо място а не там където е направен с което предразполага към ПТП-пътно транспортно произшествие.

36

младен

преди 13 години

Какъв злокобен шофьор на автобус, как не са му дали направо смъртна присъда!!! Света отива на зле, така да знаете. А и простотията е заразна - ей тоя от пост 32 го потвърждава.

35

Проучил

преди 13 години

Статията е написана много иронично. Обяснява се нещо което е заснето, а не е показано. Ето линк към клипа jasonotc/2010/12/13/bus-driver-fired-for-running-over-snowman/. Ако можете да си преведете текста ще разберете повече за случилото се :)

34

Анонимен

преди 13 години

"wuddaba."???

33

Анонимен

преди 13 години

POJELAVAM TI LEK PAT ZA STRANATA NA NEVEROIATNITE OLIGOFRENI I NEVEROIATNITE ZAKONI I PRAVA NA 4OVEKA.POPATEN VIATAR GLUPAKO.

32

Анонимен

преди 13 години

Само мога да си пожелая да живея в такава държава, където хората така носят отговорност. Жалко за тези, на които не им достига мозък за да разберат, че този шофьор е направил нещо не добро. Първо - защото този снежен човек е бил направен от някого и е доста нагло да бъде прегазван. Това е важно за възпитанието на тези, които правят и се радват на снежните човеци - децата! И второ- защото има малка вероятност това прегазване да предизвика трагедия заради скрито вътре или наоколо дете и т.н.

31

Анонимен

преди 13 години

RAZLIKA MEJDU ZIGANIN I AMERIKANEZ ...NIAMA...

30

Анонимен

преди 13 години

ееееее, при нас газят хора и нищо не им правят пък там.видяхте ли демокрация със закони и морал.

29

фанта

преди 13 години

Какво търси снежният човек на пътя? Тия съдии са луди? Ами питат ли го как се кара в снега и виелица? Що не го наздначат отново и да пратят съдиите да чистят трасето? Омуртаг така би постъпил.

28

георги тодоров

преди 13 години

приди години имаше подобна в сливен случка-едно *** дъпало кашон по улицата минавал камион и минал през кашона вътре имало друго цигачне

27

Анонимен

преди 13 години

сори living трябваше да е.

26

Анонимен

преди 13 години

We are liwing in America in Amerika is wuddaba.HahahahahaПоздравявам хамериканосите с парчето на Рамщайн

25

Анонимен

преди 13 години

ABE VIE GLUPAZI NERAZBRAHTE LI ,4E V USA DEZATA NE IGRAIAT NA ULIZATA.ZABRANENO E.

24

Анонимен

преди 13 години

Абе ти не си просто ***. Ти си ***! Човекът е шофьор на автобус. Очевидно се намира на доста по високо място, сравнено с шофьор на кола. Очевидно има много добра видимост. Да не говорим за предполагаемите родители, които са си пуснали детето да играе на улицата.

23

Анонимен

преди 13 години

"Преди години в едно ТКЗС на полето била прегазена една бабичка.Понеже времето било лошо тя се пъхнала под един найлон. И камион минал отгоре и.На съда адвоката на шофьора излязъл със следния довод: И той какво трябва да прави? Да вдига всеки найлон по полето, за да види да не се крие отдолу по някоя бабичка.Впоследствие шофьорът бил оправдан."Ако това е действителен случай (което много ме съмнява), то надявам се поне децата на тази бабичка са раздали справедливост!

22

Nasty

преди 13 години

аххахаха чета и не вярвам на ушите си :D, *** цирка.

21

Анонимен

преди 13 години

SIGURNO MU SE E PREVIDIAL OBAMA I RESHIL DA GO POZDRAVI.

20

Анонимен

преди 13 години

"Очевидно, не е бил сляп. Очевидно, снежният човек е бил сложен на улицата. Очевидно, ти си ***.""За мътните мозъци всичко е ясно".Не може ли малко дете да се клекне да си играе точно зад снежният човек? Колко му е това дете да бъде закрито от снежният човек - особено ако е фигурата му е с височината на възрастен?Затова и повечето хора биха заобиколили с намалена скорост.А "очевидните ***" биха прегазили снежният човек.И аз бих уволнил такъв шофьор!

19

Пироман

преди 13 години

Правилно. Шофьора трябва да бъде уволнен. Не е спазил традицията !!! А тя е - на всеки снежен човек да му се пъхва шашка динамит отзат.