167

KALT

преди 13 години

Обикновенно казвам на дяланите какво да правят, от което никак не им става кеф, не може със шестица по Английски да се озърташ като диверсант в обикновен супермаркет и да питаш кое колко струва в левчета и какво точно съдържа. Просташка история.

166

Анонимен

преди 13 години

Знаеш ли че попиването на германска култура действа като работата на конвейер в продължение на двайсет години и включва отстраняването на чувството за хумор по оперативен път, така че внимавай. :))))))))

165

Анонимен

преди 13 години

Има нещо имплантирано в тиквата ти и то не е мозък.

164

Анонимен

преди 13 години

Май леко си се огерманчил а? Кафенееш ми нещо.

163

Анонимен

преди 13 години

написа само една грешна дума и тя е 'чист' :)) руснаците пият всичко друго, освен 'чист' спирт. Т'ва одеколон, метилов алкохол, терпентин, антифриз ....

162

KALT

преди 13 години

Ами не знам. Във Вилемсхафен няма *** много, може би трябва да извикат подкрепления от някъде?

161

Елхана

преди 13 години

до 132 /не/ *** - споделям идеята Ви

160

Анонимен

преди 13 години

Dumpkopf.. bist du? Вилемсхафен.. ами марш обратно и си пропагандирай възгледите там, арийците ще те тикнат в пандиза, а там *** ще те разнасят като пръскачка из лозе :)

159

KALT

преди 13 години

Газта са я въвели кога? Главата ми наистина е гола, кал в ушите нямам и живея във Вилемсхафен. Сега в България за 1 месец. *** und dumpkopf.

158

Анонимен

преди 13 години

Появяването на националистически групи е в резултат на напрежението, което внася радикалния ислям по света. Това трябваше да се очаква. С Либерализма се свършва. Все повече хора от другите религии и държави ще се обявяват за радикални антиислямисти. След атентатите в Швеция се очаква образуването на радикално антиислямистко движение. Оставете как тези анти се самоназовават. В същноста си, те са антиислямисти. На нормалните им писна от изгъзиците на чужденците. *** - антициганизация.

157

Анонимен

преди 13 години

Миличка, оправи си правописа. Излагаш себе си, и цялата бяла раса. Ако си бяла, де...

156

Скинар

преди 13 години

Днес определено не ми върви. Не намерих и ром. Затова пък се сетих нещо толкова умно, та чак гениално...ъъъъ, какво беше?Все едно, ще се сетя като намеря някой евреин. Отивам да търся навън в снега. Ако не се върна, значи съм стигнал до Москва.

155

MONIKA

преди 13 години

DO PSIHIATARA. LICHI SI,CHE NE SI NORMALEN MAJ, AKO SI MAJ NA VID,ZAWTOTO se zanimavaw s GLUPOSTI. NA TEB NE TI STISKA DA ZAWTITIW DORI SEBE SI, ako trabva. BRAVO NA RUSNAZITE.

154

стават грешки

преди 13 години

Е , че в суматохата отнесъл сериозен бой един подрастващ арменец и няколко негови руски приятелчета , това не вярвам да има значение за възхваляващите побойниците ... те и арменците са планинци, чернокоси ...

153

ор

преди 13 години

Екстремисти.... Някой, който стои зад тях, "клати лодката", или както казват старите хора "волът рие, рие, но хвърля пръстта върху себе си". Няма случайни случайности!Не ми се вярва властта да няма пръст в това. Сеят ветрове и ще пожънат бури, може би съзнателно, за да се саморазправят с евентуалните си истински, или измислени противници!

152

Анонимен

преди 13 години

Личи си колко си просветен. Газта са я въвели, за да не хабят муниции. Гола глава и кал в ушите си ти, батка.

151

ioannidis

преди 13 години

Цитат: "Колко са смели! Отишли 10 човека с газов пистолет да убият един търговец. Супер. После сигурно са се събрали да пият от гордост, че обичат родината си. И с гордост размахват пречупени кръстове. Нищо, че Хитлер е избил 25млн. руснаци през войната, чудо голямо..."А пък грузинецът Сталин избива 60 милиона руснаци... Това как ти се струва?

150

Анонимен

преди 13 години

Ужас

149

KALT

преди 13 години

Немец от Славянски произход. Колко газ? Разстрел пред ротата за ***, от неговия взвод.

148

Анонимен

преди 13 години

БРАВО!!! УСЕТИХА СЕ НАЙ-НАКРАЯ , ЧЕ ТРЯБВА ТВЪРДА РЪКА С *** ***